Wpisy 1 708 691 – 1 708 790
11 września 2013 00:18 → 11 września 2013 00:58, 100 wpisów
Żelka.. .
........................................
........................................
no mnie tez to sie wydaje absurdalne... powiem wiecej: to jest absurdalne... szczegolnie gdy taka decyzje podejmuje sie w szczycie banki... ale nie chce mi sie o tym teraz myslec... ich decyzja, ich kasa, ich problem
Żelka.. .
.................................
.................................
lottomat, spokojnie... wszystko zmierza we wlasciwym kierunku: ludzkosc sie w koncu sama unicestwi
Unhappy.. .
................................
................................
Czas na ....
......................................
......................................
no to tak jak ja akurat dla mnie slub to przezytek... z czasow, gdy ludzie zyli po 40 lat, a smiertelnosc niemowlat siegala 50% i trzeba im bylo zapewnic jakies warunki do przetrwania... co mialo kluczowe znaczenie dla przetrwania calych narodow
slub to takie zalozenie sobie petli na szyje w dzisiejszych czasach
zelka, obawiam sie, ze wiekszosc slubu nie planowala... wspolczesnie jest on zwykle wymuszony okolicznosciami i zaistnieniem pewnego stanu faktycznego
znam sporo par, ktore sa ze soba bez slubu... mam wrazenie, ze sa szczesliwsze niz te z urzedowym glejtem
Jedno jest pewne..MIŁOŚĆ trzeba pielęgnować .. obie strony muszą o to dbać.. wtedy można unhaapy
A ja ide w mapki jak zwykle zapodam :
http://www.youtube.com/watch?v=t-UbtxG-EwI&list=RD02t-UbtxG-EwISeweryn Krajewski - Czekasz Na Tę Jedną Chwile i o tęchwile trzeba dbać
idę ..ale zerkam
A ja ide w mapki jak zwykle zapodam :
http://www.youtube.com/watch?v=t-UbtxG-EwI&list=RD02t-UbtxG-EwISeweryn Krajewski - Czekasz Na Tę Jedną Chwile i o tęchwile trzeba dbać
idę ..ale zerkam
z reszta wystarczy spojrzec w nature, na zwierzatka zeby dojsc do wniosku ze slub jest bez sensu
i wydaje mi sie, ze one chca naprawde ze soba byc... a malzenstwa czesto istnieja z przymusu... materialnego, spolecznego (co ludzie powiedza) itd.
lottomat no fakt... mozna powiedziec, ze slub jest sprzeczny z natura
dokladnie unhappy, musimy sie wodki napic, pary ktore sie odpowiednie dobraly i nie maja slubu wydaja sie miec szczesliwsze zycie
unhappy, lottomat ..Bociany, golebie np.. żyja w parach do końca życia
jocia, pewnie tak... jak to w chemii... do zajscia reakcji potrzeba czesto katalizatora... ale dzis chyba ludzie mniej chca
jociu, ale my nie twierdzimy, ze wiazanie sie w pary jest wbrew naturze, tylko ze malzenstwo jest takim stanem
Jocia.. .
........................................................
........................................................
Wiem,ze nie tylko, ale nie pisze tak szybko jak WY dlatego napisałam : np.
ludzie robia to co inni ludzie robia, inaczej by tego nie robili
a polak jak to polak, zazwyczaj nie moze byc gorszy niz reszta
Jocia.. .
....................................
....................................
Nie udało się trafić 10/10 w Multi
San Marino nie wygrało z Polską 1:0
Ale za to za 23h na pewno trafię Jackpota w Powerball
San Marino nie wygrało z Polską 1:0
Ale za to za 23h na pewno trafię Jackpota w Powerball
Jak wygram te 240kk$ to dam wam po milionie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
forintów węgierskich
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
forintów węgierskich
nie rozumiem w tym sensie, ze jest mi to calkowicie obce... a przeciez tez urodzilem sie i wychowalem w tym kraju
nie jestes tacy jak oni i oceniasz wg swojego spojrzenia czyli oczekujesz zeby inni byli tacy jak Ty, to jest zle podejscie, powinienes sie cieszyc ze odroznia Cie cos od reszty, dostrzegasz to i walczysz z tym
z reszta sam wiesz ze jak wiekszosc zaczniesz o tym uswiadamiac to ta wiekszosci Ci powie ze jednak z Toba jest cos nie tak, ludzie nie chca slyszec tego rodzaju prawd i sie przed tym bronia
nie, wlasnie nie oczekuje, ze beda tacy jak ja... dziwi mnie to bardziej w kontekscie kulturowym... bo przeciez uksztaltowalo mnie wlasnie to najblizsze otoczenie... ale moi rodzice tez tacy nie sa, wiec trzeba by siegac glebiej w przeszlosc
no bronia, bronia... niewygodne prawdy nie sa mile widziane... nikt nie lubi, gdy uswiadamia mu sie jego zle cechy...
O czym tak gaworzycie ? Ja jako gad niewiele wiem,i niewiele jem,chrupie , a lottomat co do ślubu wzioł bym z jaką aligatorką
co ciekawe wiele osob podziela takie zdanie jak Ty ale postepuja inaczej
Lottomat unhappy
Gdzie sa tacy faceci jak wy??
Podobnie myślacy heh jak ja
Chyba wygineli a wy cuownie ocaleli:-)
A co do joci wypowiedzi to chcialabym byc taka gołabką hehe zeby miec do konca zycia taka osobe polaczyc die w parei tyle i nawet bez slubu bo jakos mi nie zalezy za bardzo
Chociaz czasami sa przeblyski mysli o bialej sukni
Gdzie sa tacy faceci jak wy??
Podobnie myślacy heh jak ja
Chyba wygineli a wy cuownie ocaleli:-)
A co do joci wypowiedzi to chcialabym byc taka gołabką hehe zeby miec do konca zycia taka osobe polaczyc die w parei tyle i nawet bez slubu bo jakos mi nie zalezy za bardzo
Chociaz czasami sa przeblyski mysli o bialej sukni
Ostatnio znowu slyszalam : kto nie ma szczescia w milosci ten ma szczescie w grach liczbowych a ja ani tu ani tu...:-)
angelka199019..chcieć to móc lecz..
http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE
Budka Suflera - Takie Tango
http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE
Budka Suflera - Takie Tango
Ja tam sie nie martwie najwazniejszego mezczyzne zycia juz mam synusia kochanego ktory wlasnie raczył w koncu dac mamie troche spikoju i godz juz spi
ja mam siostrzenca... maly urwisek skonczyl juz dwa lata... ale daje mi zawsze w kosc, gdy sie z siostra widze
Lilien karty mnie nie interesuja
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
Potrfie zagrac tylko w wojne bo nigdy mnie nie ciągnelo do gier karcianych
z reszta ja nie kryje sie z tym faktem ze wiekszosc ludzi to pomylka
lottomat
ja mam chyba inny problem... wszyscy chca ze mna gadac... a ja nie stawiam na ilosc znajomosci, mowiac oglednie
ja mam chyba inny problem... wszyscy chca ze mna gadac... a ja nie stawiam na ilosc znajomosci, mowiac oglednie
Lottomat a czemu tak sadzisz?
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec
Unhappy moj urwisek skonczy 2 latka w listopadzie
Teraz ma akurat manie wchodzenia gdzie sie da.ja do kuchni a on na okno w pokoju. Ja dopokoju a on juz w łazience w toalecie grzebie taki szybki jest ze juz powoli nie wyrabiam.ooczy do okola glowy musze miec