Wpisy 1 708 563 – 1 708 662
10 września 2013 23:24 → 10 września 2013 23:59, 100 wpisów
telepatiawłaśnie myślałam-gdzie jest jocia
1 708 564. Żelka 2013-09-10 (23:25)
pamiętaj, kobiety się zakochują w tym co słyszą
pamiętaj, kobiety się zakochują w tym co słyszą
Emeryta Ty tak z własnego doświadczenia?
Jak kiepski mężczyzna i kiepska kobieta..to całakiem możliwe STELL
Stell
Stell
warto wczesniej umiejetnie wykryc czy warto w ogole brnac dalej z tym kims
dzisiaj latwo poznac druga osobe, hajtnac sie czy miec dzieciaka
jak nie masz wiary w siebie to niczego nie planuj tylko wchodz w jakiekolwiek interakcje zeby tylko poznac jakakolwiek dziewuche na dluzej i jak tak pare poznasz pospedzasz czas to sie bardziej bedziesz pewnie czul
no ale jak ktos Cie nie zna i nie wie co planujesz to dawanie rad mija sie z celem bo nie wiadomo w co celowac
Nawet pierwszą literke hasła podaje wielką i wyskakuje podałeś niepoprawne hasło
Witaj. Juz powinno byc ok. Chodziło o to ze ponad 3 lata temu ktos mial taki nick na forum... i oddal nawet ponad 100 wpisow. Pewnie to nie Ty...
W Typowaniach podaje to samo,na czacie to samo i wchodzi a na forum jakiś błąd mi wyskakuje
Lotto randka to ogólne określenie dla spotkań par.. Nie musi oznaczać wizyt w kawiarni czy restauracji..
a czemu wiekszosc dziala w tak oklepany schemat i tam sie umawia ?
Nie bardzo rozumiem ..rady.. w temacie zaskarbiania wzlędów dziewczyny , dajcie spokój.. spontaniczne działanie, a nie ustalanie schematów działania ..
jak slysza slowo randka to sie spinaja, jak zamienic na spotkanie czy wspolne spedzenie czasy czy ogolnie wyjscie ... jest inaczej
dawniej forum nie bylo tak pikaczone ze strona i nozna byli stworzyc nick na forum bez nicka na strobue tutaj.
kolega torsam nawet nie odpowiedzial, raczej obece jest mu bycie soba skoro ma takie pytanie
A ja sie wtrace...moim zdaniem oboje powinni sie starac.znam pary ktore zakochaly sie od pierwszego wejrzenia i sa z siba juz po 6 do 10 lat i u niektorych widac na pierwszy rzut oka ze sa zakochani jak dawniej a u innych juz monotonia.ja patrzac na swoj przyklad to juz watpie w orawdziwa milosc, 5 lat razem wspolna decyzja o dziecku , facet wyjechal do pracy za granice i hajla bajla, a ja tu z dzieckiem i jakos musze nauczyc sie zyc od nowa bez tej *prawdziwej * milości.
Okej działa już
pasko ale licznik i avatar na forum pewnie tamtego gościa
pasko ale licznik i avatar na forum pewnie tamtego gościa
to ja wtrace swoje 3 grosze ze statystycznego punktu widzenia... w polsce na 100 mezczyzn przypada 107 kobiet... niech one sie staraja
Lotto neutralne w sensie że jest na luzie.. Gdy umawiasz się z dziewczyną w domu czy u znajomych to zawsze jest trochę nerwowo
Lottomat tzn? Moze dobrze nie sledze czatu i dlatego nie do konca prawidlowo sie wypowiedzialam
przed wojna na randki chodzilo sie do parku z kocykiem i koszykiem roznych dobrych rzeczy... pozniej do kina i na kawe z ciastkiem...
jocia rady ma jakis sens ale jak sie tak ogolnie ktos wypowiada np do swiezaka, zeby mu cos tam uswiadomosc, przekazac, pouczyc ... ale udzielanie rad jak sie zabrac za jakas konkretna jest bez sensu bo kazda osoba jest inna i drugiej sie nie zna
lottomat..ale tutaj chodzi o Torsana.. juz miał dziewczynę ..i nie ma 16 lat
a do co Ciebie Angelika, w zwiazku fajnie jak nie ma monotonii bo zycie troche dlugie jest ... ale nic nie zrobisz z tym ze sa takie osoba ktore sa niezdolnie do kreatywnego wymyslania jak spedzic kolejny dzien, z reszta popatrz na ludzi dzis i spytaj sie dlaczego sa tacy smetni i na nic nie maja ochoty
Unhappy
To ja chcialabym tak spitykac sie jak przed wojna hehe tak troche romantycznie
A nie jak teraz wiekszosc facetow liczy tylko zeby isc do łóżka
I jak tu wierzyc w milosc
To ja chcialabym tak spitykac sie jak przed wojna hehe tak troche romantycznie
A nie jak teraz wiekszosc facetow liczy tylko zeby isc do łóżka
I jak tu wierzyc w milosc
podobna krzysztof c jest bardzo interesujaca osoba i bedziecie mieli wiele ze soba wspolnego
Lottomat druga czesc Twojej wypowiedzi jest jak najbardzej..nawet jak kobieta udziela rad.. to tez bez sensu,,bo " obiekt zainteresowania.. jest inny i reakcje moga byc rózne.
unhappy..ale ta chemia jest przyjemna niezwykle , i ta chemia ma działa a nie rady