Wpisy 1 708 463 – 1 708 562
10 września 2013 22:37 → 10 września 2013 23:24, 100 wpisów
ludzie beda umierac ze strachu a wlosy staną im dęba:gwiazdy spoadac bedą a ocean zalewac kontynenty:
hipcio a z otchłani podziemnego świata nordyckiej bogini Hel wypłynie statek z paznokci trupów i żaglach utkanych z ich włosów a na nim na mostku bogini Hel będąca w połowie trupem a połowie piękna kobietą
Hipcio a tak na poważnie-wierzysz w te brednie?
Dobranoc wszystkim trzeba odreagowac stresa po losowaniu dobrą lekturą
tczewianka troszkę wierze bo kiedys przyjdzie kara na ludzi za grzechy a potem koniec swiata i dla jednych raj a dla innych wizyta w piekle na wieczność:
Żelka a ja czekampóżno spać chodzę
Żelka-zastanawiam się co teraz zrobić po pierwszym spotkaniu z dziewczyną
a teraz bałagan na swiecie duzo wojen i jedynie w polsce spokoj:
Ania były dziś u Ciebie może dwie babki które zbierają kase dla jakiegoś dziecka?
Hipcio a ja przestałam wierzyć w piekło i niebo po śmierci.Przecież to jest teraz, tylko jedni mają niebo a inni piekło na ziemii
Żelka-zastanawiam się jaki drugi ruch zrobić żeby nie zawalić tego
Zięciu
Żelka nie było mnie w domu po południu,to może i byłya coś z nimi nie tak?
Nie no torsan ..juz szedłem spac ale to co teraz przeczytałem no ***a
tczewianka to porozmawiaj z egzorcystą on ci wytłumaczy ze piekło i niebo istnieje ale czlowiek nie chce czasem w to uwierzyć:
max-po ostatnich przypadkach teraz warto się dobrze zastanowić jednak
Ania wiesz co, były dwie, jedna w miare normalnie wyglądała i to ona miała mowę o tym dziecku ale ta druga to jakby z kryminału wyszła i możliwe że zabierała te jałmużny dla siebie
Hipciojeszcze nie zwariowałam
Przed snem zajrzałam jeszcze na swój temat na forum i fajnie wyszło w typowaniu parkami
79,45-8,6 = 0/4
76,27-49,33 = 1/4
32,39-40,15 = 3/4
47,78-57-14 = 2/4
46,22-11,33 = 2/4
74,43-72,57 = 1/4
a teraz to już naprawdę znikam
79,45-8,6 = 0/4
76,27-49,33 = 1/4
32,39-40,15 = 3/4
47,78-57-14 = 2/4
46,22-11,33 = 2/4
74,43-72,57 = 1/4
a teraz to już naprawdę znikam
Żelka jakiś czas temu przestałam wspomagać takie zbiórki.Jakoś nie mam zaufania a ponadto mnie też się nie przelewa a w domu mam sama dzieci
modlił się nademną a potem powiedział,że wszystko w porzadku:
torsan ..młody chłopak jestes czym się martwisz ..po pierwsze to jej ma zalezec na Tobie ..pamiętaj o tym jak tak nie jest to wyjazd z baru ..a za 5 minut już bedziesz miał następna ..
dobra nowina to taka,ze jest zycie wieczne i smierc nie ma ostatniego zdania:
tak agatkaa zycie jest cięzkie i pełno kłopotow i niepowodzen:
Torsan skoro czujesz że to jest fajna dziewczyna to spraw by czuła się przy Tobie jak księżniczka
Hipcio a ile zapłaciłeś za to?
tczewianka wizyta u egzorcysty jest bezpłatna,oni pomagaja ludziom:
no to jeśli Ci pomogło to dobrze
tak kobieta to ksiezniczka i musi czekac na swojego rycerza ktory przybedzie w zbroi i z kwiatkiem w reku:
Żelka ..hmmm max sie nie zmienia i sie nie zmini i wiesz o tym dobrze
najgorsze jest,ze egzorcysci maja mało czasu bo przybywa opetanych i niewiele mozna z nimi porozmawiac:
a np.jedna wizyta u wrozki i mozna złapać i otworzyc furtkę dla tego:
Niestety nie udało się 1:5 ale i tak brawa za pięknego gola po stałym fragmencie gry
zelka moze byc to naturalne tez moze działać zły duch,jak hiob w straym testamencie stracił wszystko to myslał,ze przez Boga a okazało się,ze nieszcescia sprowadził ten szkodnik:
Żelka-wydaje mi się ze na pierwszym spotkniu dobrze się zachowałem
Hipcio i tu się mylisztylko my sami możemy na siebie sprowadzić dobro i zło poprzez nasze schematy myślowe..
Torsan czyli świeżutka sprawaa wstępnie umawialiście się na następny raz?
Torsan to zadzwoń do niej jutro i wydedukuj z rozmowy czy ma ochotę na następne spotkanie i co by chciała robić czy pójść