Wpisy 1 708 180 – 1 708 279
10 września 2013 20:14 → 10 września 2013 21:21, 100 wpisów
paznokcie jak wampirzyca
hipopotan cóż za przywitanie dziękuję za ostrzeżenie
ruda grazyno i pamiętaj musisz urodzic 3ke dzieci bo zabraknie pieniedzy na emerytury i upadnie rząd:
Żelka polecam czosnek na mleku i sok z cebuli
hipoptam
najlepiej już od razu zamowic u bociana paczkę z trojaczkami,aby było nas więcej:
Żelka dlaczego nie? pomaga uwierz mi
hipoptam gorzej jak bocian dostarczy wiekszą paczkę niż złożone zamówienie
wiem że pomaga ale wolę poleżeć w łóżku i się wygrzać niż później straszyć zapachem
Żelka ale są sposoby na takie zapachy
czosnek to bron na wampiry:najlepiej na przeziebienie wziąść witaminy i lezec pod kołdrą i puszcac bąki az chorobsko wyjdzie z ciała:
hipopotan dobrze prawi .... dać mu ministra
San Marino wbiło kiedyś bramkę Anglii na Wembley w 9 sekundzie to Polsce nie wbije u siebie
bąki na takie zimno.. nie masz sumienia
Żelka to wracaj szybko do zdrowia
bywają spece od kulek a teraz pojawiły się od zdrowia...żelka do wyra marsz
zofijka
Pasko dlaczego nikt mnie wywalił jak się tu w 2009 roku rejestrowałem, miałem wtedy dopiero 16 lat a to wbrew regulaminowi
Monet
dopiero jak Ty się pojawiłeś, to nasunęła mi się myśl, żeby to zmienić, co potem w końcu uczyniłem
Lila
Pasko
Pasko
Pasko
Dobry
Lila...
player...
bo za dużo flagami machasz i to dlatego.Następnym razem Pasko Ci w żyć jedną z nich wcisnie
Lila
2 pewniaki trafione w wszystkich zakładach 10/10 a liczby dobrałem tak że mam 4/10 najwyższe o 14.00 jakieś fatum ostatnio
2 pewniaki trafione w wszystkich zakładach 10/10 a liczby dobrałem tak że mam 4/10 najwyższe o 14.00 jakieś fatum ostatnio
Profesor
Lila....byłem
Lila
ta lepsza czyli 5/10?
ta lepsza czyli 5/10?
Ja tam w oglądanie meczy się nie bawię
ja wysłałem tylko mini lotto na 3 losowania
w San MArino chyba tylko jeden zawodowy piłkarz.Reszta to jakiś piekarz,szewc i nie wiadomo ktoSłabszych im już chyba dac nie mogli.Faktycznie idą jak burza
Lila
ale do rozpisania ich to już nie
ale do rozpisania ich to już nie
player.....wyslij mi kiedyś SPECJALNE 20 liczb na @ ,ja je rozpiszę i zobaczymy co by weszło
Lila....nie mm nie wysłałem tylko mini lotto
Idę na górę oglądać mecz bo widzę że równy poziom jak piszecie o tych bramkach tak szybko
Lila...
Lila....no to
lila dzisiaj mialem problemy z wejsciem na czat chciałem o tym napisac w twoim wątku licbzy na nie a tam informacja ,ze trzeba miec specjalna zgode na wpis:
hipcio....
losowanie dawać karwa
Lila...poczekamy nie ma co!!!
14,61