Wpisy 1 708 080 – 1 708 179
10 września 2013 19:33 → 10 września 2013 20:14, 100 wpisów
wczoraj dzieciaki mi kreśliły liczby......u starszego losowanie przed puszczeniem było 6/9.....a u córy 5/9.....też losowanie wcześniej
a i te 6/9 syna ....było by z +....bo tak je puściłem.....dla niewierzących ..mogę zamieścić scana.......niepodrabianego
Jarek takie cyfry z zaskoczenia i bum wygrana była taka historia już w lotto że dziecko 2 razy 6/6
Żela.....nie przecież pisałem że dopiero w przyszłym roku......bo dzieciaki poszły już do szkoły.....i nie będę ich odrywał.....
Jarek nie każdy ma tyle szczęścia by 6/6 wyskrobac można całe życie grac i nie trafic
Dlaczego w regulaminie tej strony jest napisane, że trzeba ukończyć 18 lat by zostać użytkownikiem, skoro ja tu się rejestrowałem 4 lata temu w wieku niespełna 16 lat.
rutra by zagrac w gry lotto musisz miec 18 lat taka jest ustawa hazardowa
Damian.....ja w dużego ...gram już 20 lat.....prawie co losowanie......i nawet piątki nie miałem.....a na sucho dwa razy 5/6.....albo pech albo kombinacje
Damian mój dziadek gra od początku lotto do dziś i miał kilka razy 5/6 a szósteczki jeszcze nie miał
no ja już niebawem skończę 20, ale jak się tu rejestrowałem to miałem 16
Jarek więc jeśli na troje to lwią cześć biorę Ja ponieważ trud wychowania potomka zawsze spoczywa na matce
mam lekkiego koszmara,niejaki tomek u korna napisał,ze pisze głupoty,nic nie rozumiem z tego chyba chciał mnie zdenerwoac i popsuc humor,jeszce w tej sprawie porozmawiam z bałwanem:
ja nie raz trafiłem szóstke w lotto, ale nie wygrałem, bo akurat szóstka często wypada
66,69,54,12,18,19,31,33,35,4... taka historia,zagrajcie a będzie wam dane
Angela no to nawet jakby chciał odłożyc tą kwotę co włożył nie udałoby się
Hipciodaj spokój.. Osoba której nie znasz i ma znikomy wpływ na Twoje życie nie może Ci zepsuć humoru
Damian dziadek gra zawsze swoją szóstką i drugi zakład na chybił-trafił, i miał może góra trzy razy 5/6 więc raczej jeszcze dokładał do tego..
Kto dziś wygra:
-San
Kto:
-Marino
Kto:
-San Marino, San Marino, San Marino
do boju do boju San Marino
-San
Kto:
-Marino
Kto:
-San Marino, San Marino, San Marino
do boju do boju San Marino
Angela żeby nie dokładac to trzeba sytematycznie wygrywac duże kwoty a tak się nie da niestety u TSa
sama myju
Damian no niestety.. Ale jeśli jesteś urodzony pod szczęśliwą gwiazdą to wystarczy jeden los i wygrywasz.. A jak w przypadku mojego dziadka widać że niestety ale chyba dane mu to nie będzie choćby nie wiem jak chciał
Dobry wieczór
Angela to by było zbyt piękne nigdy nie grałeś puszczasz pierwszy raz i wygrywasz
witamy witamy
żela ale pleców sama nie umyjesz
jacekkowal
ruda grazyna witam ciebie chlebem i solą i pocałunkiem w usta i przestrzegam przed graniem w multi multi to gra podstępna zabiera pieniążki i puszcza w skarpetkach: