Wpisy 170 745 – 170 844
4 października 2010 11:41 → 4 października 2010 20:33, 100 wpisów
o i jeszcze to:
BARDZO CIEKAWE ..
http://www.youtube.com/watch?v=uENTEFX2h_M&NR=1
BARDZO CIEKAWE ..
http://www.youtube.com/watch?v=uENTEFX2h_M&NR=1
Robal_36>>>>>>>>>
Źle wyczuwasz nuty.
Obawiam się tylko,że dostaniesz automatyczną odpowiedź,że dziękuja za kontakt i obiecają,że przekażą Towoje sugestie do odpowiedniego działu.
Albo,dostaniesz milutką odpowiedź od Pani Elżbiety Machała (specjalistka od spławiania ) z której się dowiesz,że Cię rozumie,że nawet jej przykro,ale jest jak jest i przynajmniej na razie tak musi pozostać,ale Ty nie trać nadziei,bo ona zasygnalizuje Twoje postulaty komu trzeba.
Ja mogę wysłać taki list.
Nie będzie to pierwszy.
Źle wyczuwasz nuty.
Obawiam się tylko,że dostaniesz automatyczną odpowiedź,że dziękuja za kontakt i obiecają,że przekażą Towoje sugestie do odpowiedniego działu.
Albo,dostaniesz milutką odpowiedź od Pani Elżbiety Machała (specjalistka od spławiania ) z której się dowiesz,że Cię rozumie,że nawet jej przykro,ale jest jak jest i przynajmniej na razie tak musi pozostać,ale Ty nie trać nadziei,bo ona zasygnalizuje Twoje postulaty komu trzeba.
Ja mogę wysłać taki list.
Nie będzie to pierwszy.
Robal 36....jak mam watpliwości lub mnie coś wkurza wysyłam pocztą elektroniczną..lub dzwonię do rzecznika...jest tel. odbiera Piotr Gawroński.
Jak terminal nie działa w moim punkcie dłużej niż tydzień to uderzam do poznańskiego oddziału..reakcja była zawsze na drugi dzien działał.
Sa to co prawda inne problemy niż proponowane przez Ciebie ale można działać, kto wie może odniosą skutek??
Jak terminal nie działa w moim punkcie dłużej niż tydzień to uderzam do poznańskiego oddziału..reakcja była zawsze na drugi dzien działał.
Sa to co prawda inne problemy niż proponowane przez Ciebie ale można działać, kto wie może odniosą skutek??
Monet, szczęściara>>
ok
dzięki
To jest Nas TROJE
Szczerze pisząc - liczyłem na więcej, ale ...,
Jeśli uważacie,że należy cos skorygować - napiszcie ,jeśli nie i na teraz wystarczy - to ctrl+ci wysyłamy, ok ?
Monet>>
przepraszam, "jasne reguły i to w hazardzie", to był ten mylący aromat
ok
dzięki
To jest Nas TROJE

Szczerze pisząc - liczyłem na więcej, ale ...,
Jeśli uważacie,że należy cos skorygować - napiszcie ,jeśli nie i na teraz wystarczy - to ctrl+ci wysyłamy, ok ?
Monet>>
przepraszam, "jasne reguły i to w hazardzie", to był ten mylący aromat
Robal_36 >>> dlatego też uważam,że jest to walka z wiatrakami,a najlepszym sposobem jest "olać" ich gry niech oni sami zaczną główkować co trzeba zrobić by zainteresować nas graczy ..
A nie wydaje mi się aby siedzieli tam sami "idioci" którzy nie mają świadomości co my byśmy chcieli ...
i tym wesołym akcentem - powodzenia ..
Mam nadzieję,że Admin się nie pogniewa jak wrzucę coś jeszcze z interesującego mnie materiału - to będzie już ostatnie ..
http://takietomiasto.blox.pl/html
A nie wydaje mi się aby siedzieli tam sami "idioci" którzy nie mają świadomości co my byśmy chcieli ...
i tym wesołym akcentem - powodzenia ..
Mam nadzieję,że Admin się nie pogniewa jak wrzucę coś jeszcze z interesującego mnie materiału - to będzie już ostatnie ..
http://takietomiasto.blox.pl/html
madzia77>>
>>dlatego też uważam,że jest to...<<
Dlaczego ? Dlatego, że nie odpowiedzą, czy że CO ... ?
To co ? NIC nie robić ?
To wprowadzą jakieś, jeszcze LEPSZE niż np. J, pomysły...
>>dlatego też uważam,że jest to...<<
Dlaczego ? Dlatego, że nie odpowiedzą, czy że CO ... ?
To co ? NIC nie robić ?
To wprowadzą jakieś, jeszcze LEPSZE niż np. J, pomysły...

a moze zwyczajnie...bez agitacji niech przyswieca nam/Wam , jak kto woli...haslo sprzed laty "..Pazdzierni miesiacem oszczednosci..."
co Wy na to...?
bo ja ...3xTAK
co Wy na to...?
bo ja ...3xTAK
Robal_36 >>> można zrobić - wiele np. przestać ich sponsorować ..
Wydaje mi się,że jest to najskuteczniejsza taktyka ..
Wydaje mi się,że jest to najskuteczniejsza taktyka ..
no jesli chodzi o mnie to...oczywiscie , bezwzglednie TAK ale bede Wam kibicowal 

...ja też gram..chociaż nadmiar pracy pozwala tylko na wieczorne losowaniapoki co...wprowadzam wlasne embargo na te zolte "pawilony" do konca pazdziernika , a co dalej nie wiem " byc moze " i nie mowie tutaj o damskich perfumach sprzed lat.
Robal_36 >>> no i zobacz sobie - po kilku wcześniejszych wpisach jak to się ma do rzeczywistości i kółko się zamyka....
A mnie kusi na każde losowanie bo w pracy nam postawili kolekturę
Z powodów kretyńskich zmian w toto :
Olałem Jokera - swoją drogą, kto ten idiotyzm wymyślił ???
I, ile na tym zarobił ???
Wysyłam 1 zakład 7 skreśleń w lotto ( to zrzuta we trzech ),
MM ch-t 10 na dwa, i RAZ dziennie - 3 i 5 skreśleń,
no i - gram w mini - (wg mnie) najsensowniejszą grę ...
Nie jestem ICH grupą docelową
a to,że chciałbym większej, powiedzmy, przejrzystości - to źle ?
Olałem Jokera - swoją drogą, kto ten idiotyzm wymyślił ???
I, ile na tym zarobił ???
Wysyłam 1 zakład 7 skreśleń w lotto ( to zrzuta we trzech ),
MM ch-t 10 na dwa, i RAZ dziennie - 3 i 5 skreśleń,
no i - gram w mini - (wg mnie) najsensowniejszą grę ...
Nie jestem ICH grupą docelową

a to,że chciałbym większej, powiedzmy, przejrzystości - to źle ?
Robal_36 >>> jasne,że nie jest źle - tylko uzmysłów sobie,że jakimiś tam petycjami,żądaniami to oni sobie za przeproszeniem doooope wytrą !!!
Skoro do tej pory nic nie zrobili mimo spadku 30% (po za nowym studiem) to liczysz na to,że za sprawą jakiś tam naszych postulatów coś zrobią?
Daj spokój ..
Najlepiej olać ich i niech wtedy oni główkują co tu zrobić ..
Skoro do tej pory nic nie zrobili mimo spadku 30% (po za nowym studiem) to liczysz na to,że za sprawą jakiś tam naszych postulatów coś zrobią?
Daj spokój ..
Najlepiej olać ich i niech wtedy oni główkują co tu zrobić ..
moj wlasny , aktualny bilans oszczednosci w wydatkach od 01.10.2010 do dzisiaj wlacznie :
4 x 10 mm 40 zeta w karmanie
3 x 3 dl 9 zeta w karmanie
1 x 2,50 joper(?)2,50 w karmanie
jak na poczatek miecha to calkiem niezle !!!!
4 x 10 mm 40 zeta w karmanie
3 x 3 dl 9 zeta w karmanie
1 x 2,50 joper(?)2,50 w karmanie
jak na poczatek miecha to calkiem niezle !!!!

Jest szansa przynajmniej na jedno - będę wiedział, kiedy nie oglądać, żeby nie widzieć pewnego ryja
madzia77>>
na wszelki wypadek
- nie dziękuję...
Prośba do Pozostałych M-P,
nie piszcie, że nie muszę oglądać wcale...
na wszelki wypadek
- nie dziękuję...Prośba do Pozostałych M-P,
nie piszcie, że nie muszę oglądać wcale...
na 14.00
14,18,26,31,39,44,50,63,80
14,18,26,31,39,44,50,63,80
Pasko mam pytanko do Ciebie.
Zawieranie typowań mieści się w pewnych godzinach.
Nie można typować 15 minut przed i po losowaniu.
Bardzo fajnie by było gdyby można anulować swoje typy w tych samych godzinach. Przez przypadek wcisnąłem "enter" zamiast "tab" i zatwierdziłem typy choć nie dokończyłem wpisywania liczb. Nie raz tez zaznaczam na dwa losowania i potem żałuje hehe...
Zawieranie typowań mieści się w pewnych godzinach.
Nie można typować 15 minut przed i po losowaniu.
Bardzo fajnie by było gdyby można anulować swoje typy w tych samych godzinach. Przez przypadek wcisnąłem "enter" zamiast "tab" i zatwierdziłem typy choć nie dokończyłem wpisywania liczb. Nie raz tez zaznaczam na dwa losowania i potem żałuje hehe...
Cześć
moje dwie "7" na 14: 2,26,42,52,58,60,78 i 7,15,39,43,49,59,65 i na 
moje dwie "7" na 14: 2,26,42,52,58,60,78 i 7,15,39,43,49,59,65 i na 
25, 28, 37, 39, 52, 59, 68, 69, 78,
18, 19, 25, 33, 37, 40, 45, 59, 69,
1, 7, 28, 29, 45, 52, 61, 68, 75,
18, 19, 25, 33, 37, 40, 45, 59, 69,
1, 7, 28, 29, 45, 52, 61, 68, 75,
Moja dwudziestka na 14-tą:
40,57,70,28,13,25,19,22,49,46,38,52,45,55,37,71,63,54,48,7
Powodzonka
40,57,70,28,13,25,19,22,49,46,38,52,45,55,37,71,63,54,48,7
Powodzonka

4,5,14,24,26,39,47,64,65,78
Cyrkowiec losuje to i liczby z kosmosu 

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 07,08,18,19,20,21,22,31,34,36,45,47,48,58,64,67,71,74,77,78 - Plusem jest liczba: 19
d...ze mnie a nie kozak...
Tylko 6 z 20-tu...Cinko aż piszczy...
Tylko 6 z 20-tu...Cinko aż piszczy...Nie wiem jak to sie stalo ale na kartce napisalem sobie 19,78 a w dziale typowania 19,79. I sie cieszylem ze bede w pierwszej dziesiatce a tu taka niespodzianka...
7 8 18 19 20 21 22 - na stawce x10 z plusem dawało o 14:00 -
- 220 000zł
- 220 000zł
Cocolino10 - wychodzi z tego mozna powiedziec 3/10 - lepiej ode mnie 

majklasz to twoje liczby??
u mnie 2/9 ale wysle cos na 22 zawsze wiecej trafiam w drugim losowaniu 

Wczoraj było lepiej...Jednym zakładem na 7 skreśleń na chybił i 4 z 7

na 22 wysle z przedziału 20-50 oraz 70-tki
22,27,28,29,37,38,71,73,77,80 taka dycha wypadnie
Witam.Ja mam trafioną Parkę oraz pewniaka (74-pew//74,77-parka)i nie wpisałem w dziale typowania i też podobnie jak mój szanowny przedmówca oddaliłem się troche.Co do strajku graczy to i tak codziennie przestaje grać załóżmy 200 osób bo albo zmądrzały,albo ich przestało być stać,ale za to codziennie przybywa 200 graczy którzy mają nadzieje.Oczywiście zmienia się skala naszych nakładów na gre a koszty utrzymania punktów,i tych sriptiserek (prezenterek)wzrastają.Ale to dzieje się w każdym kraju i jak pisał nam nasz ADMIN (niech moc będzie z Tobą)już w bardziej odważnych losowaniach prezenterki już są toples.Może będzie tak że dotykając kuponem ekranu będziesz mógł oglądać coś więcej, a to znów troche młodzieży przyciągnie i nikogo to nie będzie interesowało że są małolaty bo PAŃSTWO na tym zarabia w przeciwieństwie do dopalaczy na których państwo nie zarabia więc likwiduje(jestem za).Codziennie na naszych drogach giną pijani młodzi kierowcy wraz z osobami towarzyszącymi,i jakoś PAŃSTWO to nie obchodzi,i nie ma drastycznych i na kolanie pisanych ustaw o spóźnionym zapłonie.Gdzie byli jak otwierano sklepy ,i otwarto ich 1000.Nagle pobudka "MY PAŃSTWO" nic z tego nie mamy a "LUD" sie burzy to do dzieła i już są zamknięte sklepy,czyli sie da.Można by pisać i pisać.Przez hazard już nie jeden odszedł do innego wymiaru i co, i nic dalej nas grabią,ale w ramach prawa.Pozdrawiam bo można by książkę napisać w tych tematach.
mało prawdopodobne 

kogucik19>>
Jak chcę sobie COŚ obejrzeć - oglądam /i żeby nie było - nie swoje łasn / i nie muszę wykupywać "abonamentu"
,
tak, że tego typu pomysły - to nie do mnie...
Przedsiębiorstwo Państwowe TS- nie jest prywatnym folwarkiem...
Podejrzenia o mataczenie, o ustawianie losowań - nie są niczym nowym, jasna odpowiedź w kwestii zestawów kul - oczyściłaby atmosferę... Spadek zainteresowania jest bezdyskusyjny, przez redukcję do absurdu, jak zostanie jeden gracz, w warunkach 50-50 % - będzie lepiej ?
Jak chcę sobie COŚ obejrzeć - oglądam /i żeby nie było - nie swoje łasn / i nie muszę wykupywać "abonamentu"
,tak, że tego typu pomysły - to nie do mnie...
Przedsiębiorstwo Państwowe TS- nie jest prywatnym folwarkiem...
Podejrzenia o mataczenie, o ustawianie losowań - nie są niczym nowym, jasna odpowiedź w kwestii zestawów kul - oczyściłaby atmosferę... Spadek zainteresowania jest bezdyskusyjny, przez redukcję do absurdu, jak zostanie jeden gracz, w warunkach 50-50 % - będzie lepiej ?

Witam.Robal 36 ależ oczywiście że masz rację.Ja tylko chciałem zasygnalizować,że jak ONI by chcieli to dawno by to zrobili,widocznie te mutanty twardogłowy zadowalają sie tym mniejszym tortem,i póki nie będą głodni to nic nie zmienią.Od 40 lat ci sami politycy,ci sami decydenci, i tak naprawdę to wszystko się kręci wokół czarnej dziury.Musi coś pizdnąć i wtedy może sie poprawi,ale pizdnąć musi tak by ci pizdnięci już nie mogli powrócić.Pozdrawiam
cze krysienka masz 3/10 to wieczorem 4/10 tak jak było mówione prze powniednia twoja się sprawdza
czekamy do czwartku wieczór
czekamy do czwartku wieczór
hahaha tak korn czekamy do wieczorka
dzisiejsze liczby są typowo moje tylko jedna intuicyjnie

dzisiejsze liczby są typowo moje tylko jedna intuicyjnie

wczoraj moja intuicja troszkę pomogła ,ponieważ wysłałam sms w konkursie ziarenek smaku i dzisiaj dostałam wiadomość że wygrałam elektroniczną łyżkę do odmierzania np mąki 

witam 

A ja gdybym sie nie pomylił to bym znów dziś parkę ustrzelił i by było wysoko w rangingu...
.

30 osób śledzi czat.. .

Witaj WN

...... <',>< ><,'> ... .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Lunatyczka.
Witaj.. .
Witaj.. .

pozdrawiam Cie serdecznie 

Ja też pozdrawiam. 

Nikogo tu nie ma.. . Idę sobie stąd.. .