Wpisy 170 845 – 170 944
4 października 2010 20:36 → 5 października 2010 12:08, 100 wpisów
Też już się nażarłem,mniam,mniam.
dopalaczy,mniam,mniam
A może zamĂast przestać grać lepiej było by zacząć wygrywać? tak np co losowanĂe 15 wygranych 10/10, 9/9, 8/8? bo jak kilku przestanie grać to nic to nie zmieni
A tak dziady pójda z torbami
Na poczotek 26 pewniak
A tak dziady pójda z torbami
Na poczotek 26 pewniak
Przynajmniej jeden list do ts-a poszedł 
Może Robal całkiem już
? 
Zapomniałem tam dodać, że na wydrukach wyników ŻĄDAM drukowania ilości wygranych, przynajmniej tych wyższych stopni...
Był taki okres, że były, więc nie jest to - nierealne.
Jest ich po prostu, co ciekawe - od jakiegoś czasu, taka losowość, dziwnie mało - stąd to ukrywanie.
A teraz, dla wszystkich, pełnoletnich
i 

Może Robal całkiem już
? 
Zapomniałem tam dodać, że na wydrukach wyników ŻĄDAM drukowania ilości wygranych, przynajmniej tych wyższych stopni...
Był taki okres, że były, więc nie jest to - nierealne.
Jest ich po prostu, co ciekawe - od jakiegoś czasu, taka losowość, dziwnie mało - stąd to ukrywanie.
A teraz, dla wszystkich, pełnoletnich
i 
korn jak dla mnie te losowanie jest stanowczo za późno

rzadko zdarza mi się wytrzymać do 22.15
dorotko dziękuję i na wzajem

rzadko zdarza mi się wytrzymać do 22.15

dorotko dziękuję i na wzajem

ale dzisiaj raczej wytrzymam ponieważ robię soki z winogron mniam mniam

dorotko dziękuję że tak mi kibicujesz
ale jak naprawdę wygram to ciebie też zapraszam na

ale jak naprawdę wygram to ciebie też zapraszam na

12,19,59/13,23,49/21,39,48/43,55,65/stawka2 na 22
wyslane
wyslaneUżytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,05,06,14,18,19,21,24,30,32,43,48,49,54,58,59,61,64,75 - Plusem jest liczba: 64
Czy Ona nie powiedziała przypadkiem "grać o 200 tys " ? 
COS zeżarło 50

COS zeżarło 50

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 06,11,22,26
życzymy wysokich przegranych
korn748 >>
Ty się
...
Podejdzie takie toto prowadzące i gada, co ślina na język przyniesie, mnie to jednak irytuje - za co bierze kasę ?
Ty się
... Podejdzie takie toto prowadzące i gada, co ślina na język przyniesie, mnie to jednak irytuje - za co bierze kasę ?
w typowaniach -pewniak i parka trafiona

korn w 10 tylko dwie trafione ....chyba się cofam

korn w 10 tylko dwie trafione ....chyba się cofam

i znowu w typowaniach 3/10. trzymam się tego i wysyłam dopiero jutro multi
mała ale mi przypomniałaś
całkiem zapomniałam że miałam mini na kilka losowań i w sobotę było ostatnie

oki uciekam. Iron Men 2 sciągnołem. Idę oglądać Zobaczę czy lepszy niż jedynka. Dobranoc i gratki wygranym.
Do jutra
Do jutra
Dobranoc korn

Ja też już zmykam rano przed 5tą pobudka do pracy
DOBRANOC WSZYSTKIM I OCZYWIŚCIE WYSOKICH WYGRANYCH

papapapapapaapapapapapa

Ja też już zmykam rano przed 5tą pobudka do pracy

DOBRANOC WSZYSTKIM I OCZYWIŚCIE WYSOKICH WYGRANYCH

papapapapapaapapapapapa

widzę że dalej nie zbyt dobrze idzie ta gra
chyba TS wymyślił dobry sposób na zdojenie z nas ile się da do końca roku, albo nie osiągną zakładanego zysku.

chyba TS wymyślił dobry sposób na zdojenie z nas ile się da do końca roku, albo nie osiągną zakładanego zysku.
Dzień dobry wszystkim 

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

Miłego i ciepłego dnia życzę oraz wysokich wygranych

mała sprawdziłam i lepiej nic nie pisać jak wyszło

http://www.youtube.com/watch?v=Eu9URIsnpNw pozdrawiam i trochę humoru zostawiam...
Znów trafiłem parkę. Gdyby nie wczorajsza moja pomyłka o 14 pewniedzis byłbym na 1 miesjcu
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów.
dobrze mi idzie ale kazda passa kiedys sie konczy. Wam tez zycze udanych typów..

Kasia. Jesteś???

.
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd.. .Witam.Tak na szybko bo czas goni podam liczby do MM.Oto one:
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
41,62,79,17,12,56,2,53,44,39(wirtualnie i na 2 losowania)
oraz typy sportowe może dziś się uda,bo spróbuje na trafił wytypować.Oto moje typy:
kupon 1
5420 Carlisle-Port Vale 1 1.95
5411 Hartlepool-Bradford 1 1.85
AKO 3,61
ZELUS żeby nie błędy w naszym życiu na pewno ono (to życie)potoczyło by się inaczej.Niestety nie ma pewnych systemów,algorytmów do zaplanowania losu.I dlatego to życie jest takie ciekawe.Co dzieje sie z hipciem którego pozdrawiam,a innym gratuluje sukcesów i pozostałym też życze by los się do nich uśmiechał.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Witam serdecznie wszystkich juz skreśliłam teras idę wysłać na 14 pewniak 76,

Witam
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali

krysieńka nie przejmuj się. mi też idzie kiepsko w mini może dziś uda się trafić 3/5 lub 4/5, bo głównej wygranej nie ma co się spodziewać
Witam
Co to za OGROMNA kumulacja ? Przewidywane 3, a jeszcze - pewnie - do tylu nawet się nie zbliży ...
MM na dwa,
1,3,20,27,36,53,64,65,72,x
lotto
11,14,x,32,x,x
mini
11,14,x,x,32
wszystko z ch-t
Co to za OGROMNA kumulacja ? Przewidywane 3, a jeszcze - pewnie - do tylu nawet się nie zbliży ...
MM na dwa,
1,3,20,27,36,53,64,65,72,x
lotto
11,14,x,32,x,x
mini
11,14,x,x,32
wszystko z ch-t
Przychodzi facet do lekarza i mówi:- panie doktorze chyba jestem bardzo chory bo zjadłem kurczaka a odbiło mi si jajami.
Na to lekarz:
- rzeczywiście coś z panem nie bardzo bo powinno się panu odbić gardłem

dziewczyny nie martwcie się,nie jesteście same
mam w każdym losowaniu w mini i lotto po 2cyfry trafione
a w multi to już całkowita porażka

kiedyś puszczałam co losowanie lotto i multi ale za dużo kasy szło i postanowiłam grać tylko w mini i multi tylko we wtorki,czwartki i soboty
w mini dawno temu 3/5 a teraz ostatnio zaledwie 2/5 lub 1/5 posucha
aha,bo ja tez niedawno zaczełem w to grac ale narazie bez sukcesu 2/5 góra,i się tak pytam czy Wy też gracie
pomyliłam sie w typowaniach zamiast napisać 23 to napisałam 24. zobaczymyo14 jak to wyjdzie, na kuponie skreśliłam jednak 23
Wiecie, najważniejsze (przynajmniej z mojego punktu widzenia) - jest pytanie o różne - kule, bile, kasety ...
Niech tam mi napiszą, że "faktycznie - są stosowane różne, a wybiera je wg kaprysu Pani sprzątająca, i jest to, z założenia, dodatkowy czynnik sprzyjający losowości"
- to mi wystarczy, żeby nie ślęczeć, za bardzo, w statystykach, a wyskoczyć choćby na ...

Niech tam mi napiszą, że "faktycznie - są stosowane różne, a wybiera je wg kaprysu Pani sprzątająca, i jest to, z założenia, dodatkowy czynnik sprzyjający losowości"
- to mi wystarczy, żeby nie ślęczeć, za bardzo, w statystykach, a wyskoczyć choćby na ...
cze HARTGE dzisiaj wysyłam te same liczby co poprzednio i zobaczymy
Poprzednio weszły mi wszystkie numery Mini tylko nie ułożyły się w jednym zakłądzie

O to ładnie utrafiłeś liczby no szkoda że się nie zeszły
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
u mnie 7 zakładzików tyle musiałem żeby objąć parki ostatnie w większości.

, że fajury rzuciłem