Wpisy 1 701 679 – 1 701 778
5 września 2013 23:52 → 6 września 2013 00:55, 100 wpisów
zgadza sie kiedys byla zywnosc zdrowsza ludzie byli zdrowsi a teraz tylko choróbska
pare dni temu w multi mialem kreslic 1,3,5,7,9 a dzis w mini 40 mi sie podobala dosyc i mam ja na wielu kuponach
się rozochocili jak poszły im zdrapki za 5zeta i chcą teraz porywac za jednym ruchem 10zeta od ludzi nawiedzających kolektury:
ale tego czlowiek nie przewidzi, tymbardziej ze takie szalone liczby dosc czesto padaja
ale pewnie większe wygrane za 10 zeta
tak ulka ale za 10 zeta mozna wysłac trzy zakłady na lotto i ludzie bedą mieli wybór czy zaryzykowac takie kwoty,a jak np dwie zdrapki ktos kupi to strata od razu 20zeta i szok:
to prawda
jak widze czasem ludzie grają za 3zeta w lotto to widac,ze trudno bedzie im wydac az 10 na zdrapkę:
ktos co zarabia dóżo to możne sobie pozwolić na taka zdrabke
jociu wyjdzie coś jutro 8-16-38-48-68
a slyszałem,ze wiele ludzi ktorzy mają duzo pieniążków to skąpcy i załuja na wszystko więc ich nie skuszą takie zdrapki:
lottomat jak masz więcej pieniążków to mozesz coś wymysleć jakiś sposob na ts by wygrac:
hipopotan wiem cos o tym mam takich w podworku swoim skapcow co kolega pozyczyl pieniadze na rozwiniecie firmy splacal w ratach a teraz ludzi nie widza i to rodzina
hipcio mi az tak na wygranych nie zalezy bo nie narzekam na dochody
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
tak jocia w nocy jest cisza i mozna bardziej się skupić,tylko potem rano człowiek niewyspany i moze rozbolec głowa:
czytałem ze podobno we wloszech w 2020 zabraknie pieniązków na emerytury,widac w kapitalizmie te nie potrafia rozwiązac problemy z budzetem a jedynie pozyczają z banków a w koncu bedzie bałagan jak w grecji:
jocia ale dzisiaj madzia szalała na czacie dopiero było spokojnie jak pasko ją zablokował,to dziwne dlaczego ona ciagle wchodzi z powrotem na multipasko jak tu się zle czuje:
Dobrej nocki Pa wszyskim
jocia bałwan wolny odstawiony od słodyczy,dopiero jak wygram wstawię mu zeby:
ulka ..dobrej nocy
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
ale to dziwne,ze ona prosi o bana a pozniej znów wraca i obraza pasko i innych uzytkowników zamiast zachowac spokoj i pisac o liczbach albo o czyms innym bez denerwowania innych:
kto pojawi się na tej stronie zawsze juz bedzie wracał z powrotem:
na rura w bebnie masyzny losujacej mm mnie niesamowicie w***ia
maszyna to maszyna, zawsze dziwnie ludzie na nia patrza, a to sie zepsuje ... a taki losujacy czlowieczek ? jedynie co przeszkodzi to to ze umrze w trakcie wyciagania
sam kiedys losowałam ..komus samochód wylosowałam..jak byłam mała dziewczynką
swoja droga po co podpisywac kontrakty na maszyny losujace i ich obsluge za grube miliony rocznie jak mozna recznie losowac :|