Wpisy 1 698 853 – 1 698 952
5 września 2013 00:00 → 5 września 2013 00:54, 100 wpisów
gonzaga tak psychologii.Jest w klasie biologiczno- chemicznej z elementami psychologii.Zażyczyli sobie książkę,która kosztuje 115 zł
asia ceny książek powinny byc niskie bo panstwu powinno zalezec aby miec wykształconych obywateli ale jest inaczej:
lottomat chyba nie bo w japoni edukacja na wysokim poziomie i jest to kraj jak najbardziej bogaty i się rozwijajacy:
polska jest zle rządzona chcą z nas zrobic niewolnikow obcokrajowcow:
Tak,moja siostra skończyła filologię polską i pracuje w Szkocji na farmie,bo nie ma pracy dla nauczycieli.Kazali jej się przekwalifikować,tylko na kogo?Żeby ta praca była.Chyba na czarownice,zeby wskoczyć na miotłę.
Japonia to specyficzny kraj, rozwija sie owszem ale ma gigantyczny dlug publiczny
http://www.youtube.com/watch?v=GrHWrdfw7eoLouis Armstrong: Mack The Knife
tam niektore normalne rzeczy czy budynki maja wartosc wyokreowna z ksiezyca, nie adekwatnie do rzeczywistej warotsci
osatnio widziałem goscia ktory przyjechał na motorze bo miał w ręku kask i grał za 9zeta na lotto w zabce,kobieta musiała mu recznie wbijac liczby na maszynie,bo kupon nie wchodził,ciekawe za ile teraz zagra jak kumbulacja wzrosła:
Jocia.. .
Jestem. Zachciało mi się trochę pograć na ...harmoszce.. .
-----------------------------------------
Jestem. Zachciało mi się trochę pograć na ...harmoszce.. .
-----------------------------------------
Kiedyś wysłałam Lotto na chybił,trzy zakłady bo była kumulacja.W pierwszym zero,w drugim trójka,a w trzecim czwórka.O jak się ucieszyłam.Jednak ironio losu,czwórek było tyle,że płacili 92 zł.
Jocia.. .
Wypatrzyłem fajny akordeon cyfrowy, tylko że to ustrojstwo jest strasznie drogie, bo kosztuje aż....22 500 pln.. .
Wypatrzyłem fajny akordeon cyfrowy, tylko że to ustrojstwo jest strasznie drogie, bo kosztuje aż....22 500 pln.. .
Wymyśliłam na 14 coś takiego
28,48,55,61,66,69
WN drogi ten Twój sprzęt
28,48,55,61,66,69
WN drogi ten Twój sprzęt
Asia.. .
--------------------------
--------------------------
Asia.. .
Teraz gram na takim skromnym za .... 6 000 pln.
------------------------------------------------
Teraz gram na takim skromnym za .... 6 000 pln.
------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ERD4CbBDNI0&list=RD02PAEnKKLm1o0The 3 Tenors O Sole Mio 1994
Asia.. .
Zerknij sobie na akordeony marki PAOLO SOPRANI.
.....................................................
Zerknij sobie na akordeony marki PAOLO SOPRANI.
.....................................................
jocia powiedzeni,że kto nie ma szczęścia w niłości ten ma w grze - nie zawsze się sprawdza
Asia.. .
Akordeony tej firmy są uznawane za najlepsze na świecie...
................................................
Akordeony tej firmy są uznawane za najlepsze na świecie...
................................................
Jociu wkleiłam kaskade w profilu, marnie widać, ale ciekawa jest godzina nadania
Ale wczoraj miałem dzień na 22 ..ale dopiero teraz sprawdzam co tam sreślałem ..nawet poszło bardzo dobrze ale mogło byc mega super ..nie złozyłem tego co trzeba a miałem dużo liczb trafionych .. czyli jak jest faza dobrze idzie
asia ..mogę jutro bo teraz sie lecze jeszcze i tak zeram ale jest tego troche
Dobra bawcie sie ide na spacer nie mylic ze szlaiem ..bo ze szlaku o 6 wróciłem
jocia ..nic nie wiesz
jocia ..nic nie wiesz