Wpisy 1 701 644 – 1 701 743
5 września 2013 23:26 → 6 września 2013 00:36, 100 wpisów
ulala
anzu
anzu Kolorowych snów
nie kolorowe
lottomat
gdy normalni ludzie kłada się spac wampiry budza się i wychodzą na zer dlatego nie mozna wieczorami wychodzic na miasto opanowane przez bandy łobuzów:
bonus nie padł,bo chca chyba kumbulacje doprowadzic do 2 000 000:
hipopotan jak tak straszysz to muszę iść jeszcze bramę sprawdzić bo ostatnio się zacina.
Dobranoc Wszystkim
Dobranoc Wszystkim
hipopotan
niedawno kupowałem pomidory malinowki koszta 5zeta za kilogram,w domu sprawdzam a one miekkie i rozpadające się,sprzedawczyni zrobiła mnie w balona takie to powinny kosztowac najwyzej 2zeta:
hipopotan to u nas tańsze są po 2,50 kupowałam
lobuzy probowali mnie nauczyc palic jak byłem młodszy ale im się nie udało,chociaz mam na koncie wypalone chyba dwie paczki:
ulka tylko sie zastanawiam gdzie sie podziały rasy pomiodorów słodkich kiedys były takie dobre kaliskie a teraz się popsuły:
a pisze chyba na fakcie,ze cała rodzina zatruła się smiertelnie jadem z ziemniakow popsutych,nie wiedziałem,ze ziemniaki mogą byc trujące:
hipopotan ostatnio kolezanka mi przyniosla ze swojego ogrodu naprawde to pomidory a nie ze sklepu
kupilam ogorki na targu do zrobienia w sloiki wszystko wyzucilam smierdzialy gnoiowka
brat wyjechał na kilka dni nad morze i dałem mu pieniadze aby tam kupował mi zdrapki jak wroci bede drapał,moze coś wygram:
ulka to jest straszne jaką teraz robią zywnosc a czlowiek nie ma wyboru i musi to jesc:
a ts szaleje nowa zdrapka za 10zeta ciekawe jak pojdzie im sprzedaz,to chyba nowy pomysł prezesa:
zgadza sie kiedys byla zywnosc zdrowsza ludzie byli zdrowsi a teraz tylko choróbska
pare dni temu w multi mialem kreslic 1,3,5,7,9 a dzis w mini 40 mi sie podobala dosyc i mam ja na wielu kuponach
się rozochocili jak poszły im zdrapki za 5zeta i chcą teraz porywac za jednym ruchem 10zeta od ludzi nawiedzających kolektury:
ale tego czlowiek nie przewidzi, tymbardziej ze takie szalone liczby dosc czesto padaja
ale pewnie większe wygrane za 10 zeta
tak ulka ale za 10 zeta mozna wysłac trzy zakłady na lotto i ludzie bedą mieli wybór czy zaryzykowac takie kwoty,a jak np dwie zdrapki ktos kupi to strata od razu 20zeta i szok:
to prawda
jak widze czasem ludzie grają za 3zeta w lotto to widac,ze trudno bedzie im wydac az 10 na zdrapkę:
ktos co zarabia dóżo to możne sobie pozwolić na taka zdrabke
jociu wyjdzie coś jutro 8-16-38-48-68
a slyszałem,ze wiele ludzi ktorzy mają duzo pieniążków to skąpcy i załuja na wszystko więc ich nie skuszą takie zdrapki:
lottomat jak masz więcej pieniążków to mozesz coś wymysleć jakiś sposob na ts by wygrac:
hipopotan wiem cos o tym mam takich w podworku swoim skapcow co kolega pozyczyl pieniadze na rozwiniecie firmy splacal w ratach a teraz ludzi nie widza i to rodzina
hipcio mi az tak na wygranych nie zalezy bo nie narzekam na dochody
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
jedynie 10 mln bo moglo sporo zmienic
tak jocia w nocy jest cisza i mozna bardziej się skupić,tylko potem rano człowiek niewyspany i moze rozbolec głowa:
czytałem ze podobno we wloszech w 2020 zabraknie pieniązków na emerytury,widac w kapitalizmie te nie potrafia rozwiązac problemy z budzetem a jedynie pozyczają z banków a w koncu bedzie bałagan jak w grecji:
jocia ale dzisiaj madzia szalała na czacie dopiero było spokojnie jak pasko ją zablokował,to dziwne dlaczego ona ciagle wchodzi z powrotem na multipasko jak tu się zle czuje:
Dobrej nocki Pa wszyskim
jocia bałwan wolny odstawiony od słodyczy,dopiero jak wygram wstawię mu zeby:
ulka ..dobrej nocy
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
hipcio widzialam ... to obsesja moim zdniem i bedzie wracała
ale to dziwne,ze ona prosi o bana a pozniej znów wraca i obraza pasko i innych uzytkowników zamiast zachowac spokoj i pisac o liczbach albo o czyms innym bez denerwowania innych:
kto pojawi się na tej stronie zawsze juz bedzie wracał z powrotem: