Wpisy 1 701 473 – 1 701 572
5 września 2013 22:23 → 5 września 2013 22:56, 100 wpisów
Wiecie przecież ile kosztuje zagranie systemem czy to Lotto lub Mini Lotto bardzo dużo tez by, tak chciał ale nie stać mnie niestety nie wiem jak ws ale chyba podobnie ? Jednak można chyba spróbować w grupie zagrać jest to zawsze jakaś szansa co Pasko ? Ale oni grają dla zabawy prawda ?
Jutro pojadę do restauracji co była kiedyś i od nowa ją ktoś inny otworzył obok jest stacja benzynowa i zagram w maszynę.
a panowie powie mi ktos czy padła kiedys wygrana systemem 12?
chyba nie i to jest dowód że robia przekrety
chyba nie i to jest dowód że robia przekrety
Pasko:"jak wygrać to przecież oszuści"
Myślę,że oszustwa tu żadnego nie ma (nie jestem z TS!),
tylko jak Ktoś MA SZCZĘSCIE!!! to wygra, ot!cała filozofia..
Myślę,że oszustwa tu żadnego nie ma (nie jestem z TS!),
tylko jak Ktoś MA SZCZĘSCIE!!! to wygra, ot!cała filozofia..
Jak 350 to ile kastek ?
kumulacja: ja miałem na myśli wpis 1 701 455 jeśli chodzi o oszustów
ja robie pewne obserwacje i ostatnio np dziwnym zbiegiem okolicznosci cały czas pada(przynajmniej jedna)taka sama liczba w lotto i plusie
Nasi wygrają i tyle i wierzę że awansują do MŚ co chcielibyście pewnie żeby ich tam zobaczyć ? W grze by byli przynajmniej MŚ 2014 na PS3 bym nimi zagrał w finale.
a co sadzicie o zdrapkach? bo moim zdaniem tam tez jest cos nie tak, jak pada jedna wygrana to nagle za nia pada kilka kolejnych z tej samej zdrapki, dziwne ze wszyscy drapia je w odstepie max 2 dni
To ciekawe jak padły te wygrane 3 w Mini Lotto pewnie tez systemy co ?
Na pewno wiem jedno z San Marino wygramy.
Do Pasko.
Już Rozumiem! Nie sledzę Waszej dyskusji tak dokładnie.
Sorry..
Już Rozumiem! Nie sledzę Waszej dyskusji tak dokładnie.
Sorry..
Krzysztof przestan zadawac te glupie pytania na koncu kazdego zdania
jak powiedziałem kolektorce że będzie zdrapka za 10 zeta ,to myślała że se jaja robię
no wlasnie, chociaz mi np dzisiaj komputer wylosowal 4,5,6 po kolei takze na chybił trafił jest to mozliwe
To już 7-my raz się zdarzyło w ostatnich 85 losowaniach, że kumulacja zatrzymuje się na 15 000 000 od 85 losowań większej nie było.
pasko
dałbys rade sprawidzic czy kto kiedys wygrał w lotto grajac systemem 12?
dałbys rade sprawidzic czy kto kiedys wygrał w lotto grajac systemem 12?
Musze kiedyś zagrać systemem 7 w Mini Lotto za 26,25 a łóżko pościelone a oglądacie 14.09 walkę Floyda bo jestem jego fanem a i niedługo premiera GTA V.
Toć jest nasz Lewandowski zapomniałeś o nim ?
Do dotam.
A ja się dziwę kolektorom(płci obojga, choć przeważają Panie), jak przychodzę do kolektury i pytam o BIEŻĄCĄ! pulę w Lotto,
jak przekracza 10mln i więcej, to robia wielkie oczy
ale najpierw pytają po co to Panu ?! Ręce opadają..
A ja się dziwę kolektorom(płci obojga, choć przeważają Panie), jak przychodzę do kolektury i pytam o BIEŻĄCĄ! pulę w Lotto,
jak przekracza 10mln i więcej, to robia wielkie oczy
ale najpierw pytają po co to Panu ?! Ręce opadają..
Wygrał systemem facio z Gdyni te 35 milionów
A i ja jeszcze dojadę na mecz to bądźcie spokojni wtedy wygramy a chcecie wygranej tak ? Mam pomysł a może zrobimy 11 i zagramy za nich co wy na to ?
stawiam kolejkę wam na zdrowi moi mili i powodzenia na jutro ja idę na razie dobranoc.
Remis nie wchodzi w grę gramy o pełną pulę no oni grają.
Jutro pokażemy na co nas stać panowie i panie.
swoja droga 11 graczy zagrac systemem z 12 i ktos na pewno zgarnia dobra kase
Tak daro system 12
co do gry na 12 liczb, to ktoś ostatnio zauważył, że jest tutaj na stronie generator liczb chybił trafił z wybranych liczb. Można podać 12 liczb i np. wygenerować z nich 10 zakładów chybił trafił, czy ile kto tam chce:
http://www.multipasko.pl/chybil-trafil/
http://www.multipasko.pl/chybil-trafil/
ten jest dobry http://lotto-centrum.com/multi_multi/chybil-trafil.php5
gratki jocia
anzu
za 4/8
anzu a to się ciesze
ulala
ulala
torsan