Wpisy 1 698 753 – 1 698 852
4 września 2013 23:17 → 4 września 2013 23:59, 100 wpisów
jocia ale mi się wydaje,ze u mnie wogole nie działa albo tak słabo,ze nie widze zmian:
Jocia.. .
Wolno, a nawet ...trzeba.. .
......................................
Wolno, a nawet ...trzeba.. .
......................................
jociaa a przeczytałem,że silny stres moze powodowac zablokowanie wydzielania dopaminy przez mozg,tak szybko wyczerpuje się zapas:
Jocia.. .
Ja się nie śmieję.
--------------------------------
Ja się nie śmieję.
--------------------------------
a ci lekarze konowały nie potrafią wymyslec tabletek na smiech a jedynie zioła na uspokojenie:
W.N. ..a ten wpis : 1 698 751. Wędrowca netowy 2013-09-04 (23:16)
Jocia się ....zakochała w ...Gonzaguniu.. .
Jocia się ....zakochała w ...Gonzaguniu.. .
wedrowco masz jakiś pomysł na smiech,zeby czlowiek dostał ataku smiechu na trzy godziny,moze jakas komedia,ale ogladałem kilka i nic zero smiechu,a chciałem kupic zabawke ktora chichocze a w sklepach nic takiego nie ma,jest tylko pierdzaca poduszka:
Jocia... .
............................................
............................................
hipcio zapal sobie zielska, usiadz przed kolektura i smiej sie z kazdego kto wyszedl z kolektury i moi im "znowu nie wygrasz"
Hipcio.. .
Nie mam pomysłu na śmiech.. .
..................................................
Nie mam pomysłu na śmiech.. .
..................................................
a moze są jakies nowe komedie bo te stare przestały mnie smieszyc a tym bardziej polskie:
ostatnio rozsmieszyło mnie tylko na 10 minut bo byłem z bratem kupic buty,ja mam problemy z wkładaniem butow na nogi przez chorobe i brat musiał mi przymierzac buty i zawiązywac sznurowadła w sklepie,a mnie to rozsmieszyło ale tylko na krótko:
Jociu-odnalazłaś się już???Bo Łotr...twierdzi ,że ''się" szukasz???
sprawdziłem swoj kupon z 14tej o 21 40 na nim tez bym przegrał:
lila ma dobrze bo chyba z niej jest smieszka i ciągle jest jej wesoło:
jocia jak trafiasz to masz motywacje do dalszej gry i czekam az uda ci sie trafić 10z10,czego ci zycze:
Dzisiaj test mm w nowej wersji wyszedł...średnio: 7/20, ale w liczbach podejrzanych było... 3/4 trafione.
.........................................................
.........................................................
O.k.
Pięcioro dzieci i coś .. to ksiązka dla dzieci Edith Nesbit ja napisała..świetna pozycja polecam
Pięcioro dzieci i coś .. to ksiązka dla dzieci Edith Nesbit ja napisała..świetna pozycja polecam
ciekawe ile zbiorą pieniążków we wrzesniu bo rok szkolny się zaczął i ludzie wydają pieniążki na podreczniki a na jedno dziecko mozna wydac kilka stowek:
Lottomat..szczescia w tym tylko tyle, by dobrze poukładac na kuponie wytypowane wczesniej pewniaki
ja sie nigdy nad liczbami nie zastanawiam tylko zaznaczam to co mi wyrzuci wlasny generator
ciekawi mnie dlaczego flamastry mogą kosztowac 20zeta a produkcja made in china jak inne produkty ile firmy na tym zarabiaja:
Oj proszę o kilka pewniaczkówWydałam 6 stów na książki i kręci mi się już w głowie
ok..napisze ..razem beda ..jesli bede miała..dzisiaj kiepsko było
gonzaga a mozesz napisac o ktorej godzinie nadałeś szczesliwy kupon?
asiu.. jak by Tobie napisac ..to jest proste, jesli układy sa dobre.. o tak napisze.. wtedy wygrywam .. bo wiem ze wejda
Za książkę do angielskiego i francuskiego,oraz do psychologii do pierwszej klasy liceum,zapłaciłam 300 zł
bo kiedyś było mozna korzystac z uzywanych podreczników a teraz wszystko na głowie do jednego przedmiotu wybiera się z kilku a nawet więcej książek,ktoś robi ludzi w balona:
Językowe książki są do wypełniania,więc nie można ich odsprzedać.Ktoś to dobrze wymyślił,żeby wydrzeć kasę
moje dziecko w gimnazjum wypełniało ołówkiem,ale pani wstawiała tam oceny i pisała notatki
teraz to nie ksiazki z zadaniami tylko atlasy ***a z zadaniami, jakies rysunku, jakies pieprzenie o szopenie, oby kolorowo to moze ujdzie