Wpisy 1 698 653 – 1 698 752
4 września 2013 21:52 → 4 września 2013 23:16, 100 wpisów
lottomat - podałbym ci moj drugi nick i te drugie typy ale nie chce abys sie znowu biedaku bułką nie zakrztusił - a naiwnosc twoja ze te wysłałem jest wieksza niz cały wszechswiat baw sie dobrze
reniuszka-masz racje
i dobre masz zdjecie - Nieczynne jak ty sam powodzenia i gratuluje 6/10 mozesz rozpoczac z ta wygrana nowe zycie
ujmę to tak brak jest w cywilizowanym języku słów na opisanie tego co myślę o TS a teraz znikam by coś do mini wykombinowac
Dobranoc
Dobranoc
Lilka
medea
adi-lottomat-masakra z tym przerzucaniem piłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/10-zlotych-traugutt-1933-stan-i-i3507746299.html czaicie tyle kasy dać za to ?
Lila
Dobranoc wszystkim
ja też uciekam
U buka bet365 można grać w loterie zagraniczne polecam.a jeśli chodzi o pilke to progresja na remis
Krzyś tylko że monety juz tylko mogą drożeć i jest to inwestycja
ulka
reniuszka
dotam nie zawsze jestem na czacie podrzuć mi na moją pocztę !!!może z czegoś skorzystam??????
Ja też się za buka bioręa gram od 13 lat
http://allegro.pl/2-zl-polskie-okrety-zestaw-8-monet-i3500866821.html ja mam takich podobnych 12 monet po ile jedna jest ?
mam metodę
wysyłać tylko te dobre, tylko wtedy kiedy padną
i podawać tylko /z tego nicku który trafił/ taką ilość tylko, która jest tamtaradam
i to by było na tyle
dobranoc Państwu
To mogę u bukmachera zagrać w Powerball tak ?
dobranoc do jutra
http://allegro.pl/okolo-600-starych-monet-znalezionych-na-strychu-i3493133748.html trochę źle koleś robi mógł pojedynczo lepiej co ?
no i wczoraj było o 44 -jocia z kimś pisała i co-ta liczba się trochę rozbujała 3 raz pod rząd
www.globlotto też można grać w powerball
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 750 000 zł
No i co ja trafie 100 % to kasa moja ?
Pewnie ze twoja tylko co na to urząd skarbowy
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Ale u bukmachera mogę zagrać tak ?
U internetowego tak www.365bet.com tam są loterie
dobranoc
do jutra
Czyli trzeba wybrać 5 liczb i jedną osobno. Bo byłem ale dalej nie wesłałem żeby zagrać.
http://allegro.pl/banknoty-prl-42-sztuki-od-10-do-100-000-zl-i3502791106.html pamiętacie te banknoty ?
http://allegro.pl/hit-klips-na-banknoty-spinka-do-pieniedzy-portfel-i3453521280.html fajne co jeszcze takie coś nie widziałem a wy ?
Zagraj sobie w 49 tam możesz skreślić 1,2,3,4,5liczb. Ja grałem często na 3liczby systemem 2z3 i 3z3 i trafić się są. I fajniejsze wygrane
EH RECE OPADAJA TYLKO 5/10 44 JAK NIE WCHODZIŁO TAK TERAZ JAK NAKRECONE I DALEJ BONUS
Dopisano wygrane jokera
Dobranoc.
------
Dobry wieczór.. .
------------------------------------
Dobry wieczór.. .
------------------------------------
Jutro trzeba zagrać w Lotto co nie ? Ale bez Plusa bo to nie warto raczej.
Tylko z 3-4 zakłady wysłać.
Szpiegów 114.
.....................
.....................
" Precz z TS ".
.............................................
.............................................
No i co z tego.. jestem własnie 111 szpiegie.. komu to przeszkadza
odnosze wrazenie ze kumulacja w mm padnie kolo 23 wrzesnia, wtedy pieknie powiedza w studio lotto ze to wspaniale zakonczenie lata
....................................
Baby nie nadają się na ...szpiegów.. .
O 14 oo tej przegrałem 2,5zeta jestem załamany nie wiem jak odrobić straty:
ja puscilem dzis mini lotto i o dziwo dostalem kupon bardzo podobny do majklasza
Hipcio... .
.........................................
.........................................
musieli namierzyc mnie z satelity jak wypełniałem pukon:potem przekazali informacje do komputera następnie ustawili maszynę i czipki i wylosowali niekorzystny dla mnie układ liczb:
mam pytanie jak dostac smiecha bo ostatnio mam duzego stresa,czy nie ma jakiś tabletek na smiech,zeby chociaz posmiac sie 3 godziny dziennie:
Witam!!!
Krzysztof C-Kolekcjonowanie monet-to niezła zabawa.Tylko trzeba się na tym trochę znać[literatura,katalogi itp].
Można zarobić nawet na najnowszych emisjach,tylko trzeba śledzić nakłady
Krzysztof C-Kolekcjonowanie monet-to niezła zabawa.Tylko trzeba się na tym trochę znać[literatura,katalogi itp].
Można zarobić nawet na najnowszych emisjach,tylko trzeba śledzić nakłady
Gonzaga.. .
:zaznaczam,ze znikły mi łaskotki na stopach:mozna mnie łaskotac i nic zero smiechu i cofania stóp:
tak szpiegują nas kobiety nalezy zachowac czujnosc i ostroznosc porozumiewac się tylko szyfrem:
jocia łykam madopar trzy razy dziennie i nic zero poprawy dlaczego ten lek na mnie nie działa czy mam jakiś dziwny organizm niz inni:
Ciekawe, czy ktoś trafił w Lotto.de.
------------------------------------------------
------------------------------------------------
lewa reka mi nie balansuje jak sie poruszam i po tabletkach tak samo a jestem sztywny tak jak laleczka pinokio:
Jocia się ....zakochała w ...Gonzaguniu.. .
----------------------------------------
----------------------------------------