Wpisy 1 696 754 – 1 696 853
3 września 2013 22:09 → 3 września 2013 22:43, 100 wpisów
emerytka ale pierzyna sama nie wystarczy trzeba się do kogoś przytulić:
Myśle że nie będzie 5/5 - nie powinno byc z mojego doswiadczenia
Kumulacja Lotto: 15 000 000 zł
od jutra nic lepiej nie wypisuje niech sobie mysla ze to teoria spisku jak widzisz dzis nic a jak nie pisze to dziennie od 140 zl do 520 wpada
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
dobranoc
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 268 396,30 zł
nie po to jocia TS zafundował sobie kompa i program za pare mln zeby z niego nie korzystac
Bonus Multi Multi: 1 730 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Torsan graty BYKU
No i majklasz ma 504 zł
lottomat : ale w losowaniu w dniu 24.08.2013 rok (sobota) o godzinie 21:40
kule w maszynie Multi Multi poruszają się na około 6 minut po losowaniu. Jak Jarek Łukomski przypomina wyniki, to w minucie 8:37 poruszają się kule wewnątrz bębna
kule w maszynie Multi Multi poruszają się na około 6 minut po losowaniu. Jak Jarek Łukomski przypomina wyniki, to w minucie 8:37 poruszają się kule wewnątrz bębna
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
dalej bonus ciekawe czy 44,45 powtorzy się do tego 41,43,46,47 ale to by było zbyt piękne
masz racje jocia ze nie wypisujesz tych liczb na forum czym ich komp wie mnniej to lepsza nasza
to moj pierwszy raz od 3 miesiecy ze jutro nie pojde po wyplate to okropne ide po piwo
A dzięki Torsan dzisiaj 100 popłynąłem na zakładach
od jutra kosza chcę pograć bo mistrzostwa się zaczynają
od jutra kosza chcę pograć bo mistrzostwa się zaczynają
ja nie wiem jak grac aby wygrac jestem na duzym minusie,klatwa egipskiego faraona spuszczona na mnie została:
no widzisz a ja nie mam dzis nic no poprostu nie trawie tego zaraz zobacze czy sie tam jakas kulka jeszcze nie kreci
torsan
już jutro rusza liga
KHL
a więc z nią
REMISY
z ciekawymi kursami
już jutro rusza liga
KHL
a więc z nią
REMISY
z ciekawymi kursami
Hipcio.
A Twój bałwan to chyba jakiś nietypowy,bo nie widzę,żeby Ci szczęście przynosił.
A Twój bałwan to chyba jakiś nietypowy,bo nie widzę,żeby Ci szczęście przynosił.
Jocia.
Teraz dało się otworzyć.Fajne.
Teraz dało się otworzyć.Fajne.
emerytka niestety mam pecha w grze i w milosci:moze dzisiaj odłącze bałwana od slodyczy by inaczej spiewał:
ocierają się przez ok minuty to muszą być namagnesowane, naelektryzowane
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20130824-21/
jak sie pisze liczby i daje sie im na tacy to nie dziwujta sie co sobie wybiora wkoncu musza jakos zarabiac
ok jocia a ja znikam juz nie bede sie chwalic swoimi cyferkami hehe
Hipcio.
Zamień balwana na słonia.
Zamień balwana na słonia.
emerytka slonia sie boję jak mi nadepnie na nogę to bede cienko spiewał: