Wpisy 1 696 854 – 1 696 953
3 września 2013 22:44 → 3 września 2013 23:59, 100 wpisów
Hipcio.
Podejrzewam,że Ty już cienko śpiewasz.
Podejrzewam,że Ty już cienko śpiewasz.
emerytka masz rację:w kosciele wychodzą ze mnie piski zamiast melodyjnego głosu:
Hipcio.
Widzisz,to słoń już Ci już nie zaszkodzi,a wręcz przeciwnie,może przynieść szczęście.
Widzisz,to słoń już Ci już nie zaszkodzi,a wręcz przeciwnie,może przynieść szczęście.
lila juz na pewno spi w koszuli nocnej,czapce z pomponem i bawełnainych skarpetach:
ale zacząłem miesiąc Wrzesień, niech ktoś mnie kopnie w tyłek lub uszczypnie, żebym się ocknął
Lila to nie Hipcio.To gorąca kobieta.
Marek.Dobranoc
anzu tylko do 13 wrzesnia to straszne co sie porabia na tym swiecie:
TianshiJutro będzie lepiej.Hasło dnia,
Czas spać
Dobranoc.
Dobranoc.
Anzu.
Tianshi
Dobranoc.
Tianshi
Dobranoc.
Hipcio.
Mokre sny mi jeszcze nie grożą.
Mokre sny mi jeszcze nie grożą.
kiedys za edwarda gierka było pięknie,słonce swieciło i grzało,fruwały motyle z piekarni brało się swiezy chleb,po ulicach spacerowali zakochani,a teraz pełno łobuzow,chemiczna zywność i pełno seksu i przemocy w telewizji,sodomora i gomora:
w filmach są takie sceny ze musze zaslaniac oczy bałwanowi,wszedzie zepsucie i brak kultury:
trzeba czekac na poprawe az staniemy sie zielona wyspą i dogonimy japonię:
:trzeba poszukac metody na wygrywanie bede rozmawiał o tym ze swoim przyjacielem bałwanem,jest przyslowie przyjacioł poznaje się w biedzie,tak wiec jestem na minusie a bałwan mnie pociesza i pomaga przetrwac trudne chwile w zyciu:
:jest tylko pytanie kto ma więcej rozumu sowa czy bałwan,zdania są podzielone,niektorzy twwierdzą,ze sowa inni stawiają na bałwana:
tak samo było z ziemia niektorzy mowią,ze jest okragla inni,ze płaska,z kosmosu nie wiadomo co widac bo nie ma autentycznych zdjęc lecz podrabiane,nie wiadomo,czy ludzie byli na księzycu:
:jest problem niewidzialne przeszkody w wygrywaniu,są to duchy takie maja wyglad:i przeszkadzają w grze:
jociu czy ty w nocy może jakies przemyslenia zostawisz może na tym czyms zwanym czacikiem
lottomat mam trudnosci z koncentracją nad pukonami mysle tylko kilka minut reszte pracy odrabia za mnie bałwan:
to ja mykam pochrapac dobranocka zostawie może takie coś 04,05,07,08,20,26,28,30,36,38
56,58,59,61,77,79,80,01,03,13
41,43,44,45,46,47,49,51,43,42
56,58,59,61,77,79,80,01,03,13
41,43,44,45,46,47,49,51,43,42
przestrzegam przed zdrapką multiforsa prawie 20 kupionych w ostatnim czasie i tylko najwyzej 1 zeta zwrot a reszta pustaki:
czas wyrzucic balwana bo Cie oszukuje i podaje kiepskie liczby
23 za 30 i tak niech zostanie to ja już nie marudze nie zasmiecam czacika
z zakochaniem jest tak jak w komedii louis de funes dotyka się reki kobiety i naagle przechodzi prąd człowiek zostaje dotknięty przez amora,serce zaczyna bic mocno a nogi jak z waty:
tak mi powiedział bałwan nie moge go wyrzucic bo to przyjaciel od serca:
jak byłem dzieckiem to na gwiazdkę oglądałem film disneya zakochany kundel:
teraz juz muzyki nie slucham, wczesniej mialas sie odezwac
aha, co lubisz sluchac zebym wiedzial
aha, co lubisz sluchac zebym wiedzial
No szkoda ..wiesz, bo widzisz czego słucham za wyjatkiem disco polo ..metalicki i wszelkich ostrych wynalazków ..za wyjatkiem Scyzoryka
Rapu tez nie ..i tym podobnych .
Nie wiem gdzie jest Janóż , Mackie Majchr
Nie wiem gdzie jest Janóż , Mackie Majchr