Wpisy 1 694 341 – 1 694 440
1 września 2013 22:17 → 1 września 2013 22:50, 100 wpisów
zwieno..bo tak jest.Kiedys oglądałam program jakis o seminarium.Co tam się działo to masakra,to ja juz dziękuję za takich księżyBród ,smród,kurestwo z łajdactwem ,tfuuuu karwa ich mać
zeleczka zjewanym jak 3 uje po fusze
alexxx
czerwony, lśniący, i jak w prawdziwym bolidzie strefa zgniotu kończy się na silniku
ta gra multi multi nie da się wygrac,chyba mam za mały musk do gry a jeszce ktoś rzucił klatwe egipską na hipcia:
jutro 39
alex kto rozlewa ten ma
Żelciaklapsy??
hipcio
Monet ..jest tutaj na chacie nick dzisaj go zobaczyłem pierwszy raz ...rólowamonet
Hipcio za sianie dezinformacji i pogańskich programów będzie piekło
Własnie pisałem ze swoim ziomkiem i dobrym kolegom i przyjaciemem i towarzyszem na esapady xxx krzysiem
zelka piekło jest podobno w srodku ziemi tam jest gorąco smrod i ludzkie dusze pieką się jak kurczaki na roznie a diably nadziewają na widly:
Żelcia-maszyna oszukujęale jutro wpadają
Żela ...masz się tak ubrac jakk będziesz w Wawie taie cudo tobie wybrał http://img.fastshell.pl/images/908d0ba51e0520b91f8b.jpg
max
alex ..oj z krzysiem to mozemy całą noc na xxx latać masz rezerwacje i fotele w pierwszym rzędzie ..krzysio wybiera ja bajeruje
w piekle jest zle i kara tam się nie konczy lecz trwa wiecznie:
hipo ..a co myśałeś ..za swoje grzech zapłace a powinienem jeszcze gorzej trafic niż piekło a o to juz nie będę sie modlił
zelka czyje sie ostatni jak
-ostry poker w małym tokyo
-judasz jestem już niedługo
-ostry poker w małym tokyo
-judasz jestem już niedługo
judasz tam ludzie smaza się jak frytki na patelni,jest ciemno mozna nadziac się na widly nie ma rozrywek a diaaaaaaabły meczą torturami smrod brak muzyki i nie ma nawet szklanki wody by ugascic pragnienie:
judasz kwestia czasu
zeleczka
a w niebie jest ciągle muzyka koncerty i uczta weselna,tance i spiewy i wino:
bonus
zeleczka u mnie gratisy zawsze
zeleczka ja nie daje promocji 10% i upusty
-u -- mnie 100%
-u -- mnie 100%
hipopotam to nie dobrze tam jest
musisz naprowadzić lile na dobra droge
musisz naprowadzić lile na dobra droge
---musze podołać płci pięknej
-walcze o polskę
-walcze o polskę
hipo ..ale nie ma sexa wiec ide do piekła bo anioły tylo po bozemu a diablice na ostro ..wole na ostro raz a porządnie i potem niech mnie smażą
u mnie petardy szaleją
na koniec wakacjiiiiiiiiiiiiii
na koniec wakacjiiiiiiiiiiiiii
Zela //od krzysia //max bedzie ubierał http://img.fastshell.pl/images/alekomdom.jpg
alex nie spij bo cię okradną
maxio
jutro do pracy kuzwa nareszcie bo pierd...ca dostanę
zelka mam smaki na....