Wpisy 1 694 241 – 1 694 340
1 września 2013 21:49 → 1 września 2013 22:17, 100 wpisów
dupa,nie wygrana
jutro 14:00 kolejna lipa
alex bez przesady 11 i 12 a nawet całe serie 8 i 9 losowanie po losowaniu ale ostatnio rzadko
profesor-pod tą lipę
Wiedzialem że łysawka i sobie odpuściem.
I dobrze.
Bo wielki wał bym miał.
I dobrze.
Bo wielki wał bym miał.
wojtas....
1 694 053. ***player*** 2013-09-01 (20:51) Katowice
jac
też o tym myślałem, powtórki od 01 do 20 ale ostatecznie wysłałem bez tych zakładów z dużą ilością powtórek z 01-40
Ale wtopa
jac
też o tym myślałem, powtórki od 01 do 20 ale ostatecznie wysłałem bez tych zakładów z dużą ilością powtórek z 01-40
Ale wtopa
Monet .. arwa widziałem dzisiaj wybrane dla Ciebie ..o nicku krolowamonet
Fiolka
Monet
Monet
dobra ja uciekamdobranoc wszystkim
Lila...
fiolka...
Koszmar,koszmar przegrałem 2,5zeta tragedia tego nie da się odrobić,łobuzy dali 10 powtorek:
hipcio..oczywiście że nie byłam.Jeszcze nie ześwirowałam do reszty Zajmij się soba i martw się o siebie,mną nie musisz
hipcio..i wiem jak mam składać ręce do modlitwy.Mnie uczyc nie musisz a jak koniecznie chcesz to ucz kogoś z otoczenia
lila martwię się o ciebie ojciec pio na pewno jest niezadowolony:
fajnie to wyglada w testerze 10/10 na tych samych liczbach w jednym dniu
Podałam ..co niektórym moje typowania :
70.....................20
1,21,61..41
2,12,52..32
53
64,34,.24....44
5,35
6,26
17,57
58,78
29,69
po tym dopisałam jeszcze 20
Niestety nie mogłam sie skupić , przez ..kto wie , ten wie ..nie straciłam,ale mogłam miec znacznie lepiej
70.....................20
1,21,61..41
2,12,52..32
53
64,34,.24....44
5,35
6,26
17,57
58,78
29,69
po tym dopisałam jeszcze 20
Niestety nie mogłam sie skupić , przez ..kto wie , ten wie ..nie straciłam,ale mogłam miec znacznie lepiej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
hipcio..Ty nie mów ludziom co mają robić.Ciekawe czy Ty tak do kościoła chodziłeś przed tym WYpadkiem co miałes? JAk to się mówi,jak bida to do żyda.Krowa ,która dużo ryczy mało mleka daje.Tak samo jest podejrzewam z Toba i kościołem.
Dopisano wygrane multi multi
hipcio..no co?To Twoje namawianie ludzi do chodzenia do kościoła jest nudne.Będziemy chcieli lub poczujemy taka potrzebę to pójdziemy i nie Tobie o tym decydować.Twojego przyzwolenia do tego nie potrzeba nam będzie.
i tyle w temacie TS idę bo trzeba spac by rano do roboty wstac
lila jestes zagubioną owieczką a ksiadz na ciebie czeka kiedy przyjdziesz do koscioła:
jociu dziękuję za cyferki dzięki nim mam przynajmniej te 2 złote x 2 na grę jutro
hipcio..taaaa akurat na mnie.Chyba na kase którą rzucę na tacę a poza tym większość to zboczersy więc weź przestań pierdzielić.Geje zboczersy brudasy batmani i nic więcejI weź SE odpóśc
lila na pewno jest wiele dobrych księzy,jak np.papiez franciszek:
Żelka..no tak.Jak mam chodzić do kościoła jak TAM się źle dzieje.Same zboki pedofile i brudasyLepiej się pomodlić w domu.W końcu Bóg jest wszedzie
hipcio..i weź mi karwa daj święty spokój z tym kościołem Twoim.Chcesz to chodź i daj zyć.
-witam mp-
-witam samiczki -
-witam samców-
--
-witam samiczki -
-witam samców-
--
alex...zawieziesz?Osobiście? Ty i Ja?O karwaaaaaaaSuper bo w Rzymie mam znajomych