Wpisy 1 692 863 – 1 692 962
31 sierpnia 2013 22:59 → 31 sierpnia 2013 23:34, 100 wpisów
Dobranoc.Czas
zero ..a pewnie ze zazdrosna gdzie by znalazła taiego czuba ja ja
robal 36 jesli jestes taki madry to załóz swoj temat i udzielaj sie w nim , przestań mącic w temacie bukmachera1 i podaj madralo 5-tkę która bedzie np za m-c.robisz to z zazdrosci?wiele osób sledzi temat mm dla zainteresowanych i jestesmy bardzo wdzieczni bukmacherowi1 bo to najlepszy typer!!!! nie ma takiego drugiego i chwała mu za to !!! brawo bukmacher!!! jestes wielki!!!!
aneczkka a to ty pewnie jesteś tym bukmcherem teraz i sama albo sam sobie słodzisz
Debiut 2009-06-04 41 , a ostatnio: 2013-08-31 i 41 wpisów ?- nick do zadań ? oj, dzieci dzieci
a przed chwilą broniłas bumachera ..kultralna urwa się znalazła
aneczka
tchórzliwa kreaturao albo durniu albo coś pomiędzy
tam nie ma podanej piątki, która wpadnie w przeciągu miesiąca
tam jest podane z dziewięć trójek i trzy parki, jak nie dasz rady w głowie, to kalkulatorek i karteczka
żegnam
tchórzliwa kreaturao albo durniu albo coś pomiędzy
tam nie ma podanej piątki, która wpadnie w przeciągu miesiąca
tam jest podane z dziewięć trójek i trzy parki, jak nie dasz rady w głowie, to kalkulatorek i karteczka
żegnam
spadam bo jeszcze będzie dym
Żelka po viagrze to nie wiem kiedy skończyć a umiar we wszystkim trzeba mieć
R36 nie daj się prowokować
Żelka po viagrze to nie wiem kiedy skończyć a umiar we wszystkim trzeba mieć
R36 nie daj się prowokować
13max33 a w kinola chcialbys zarobić lamusie
aneczka ..kultralna urwa jesteś
nisopochylony ..soro masz taki zajebisty nick który swiadczy o tym ze robisz lody to jestes lamus nad lamusy ...i takk chę zarobic nie mogę się juz doczeać
nisopochylony ..soro masz taki zajebisty nick który swiadczy o tym ze robisz lody to jestes lamus nad lamusy ...i takk chę zarobic nie mogę się juz doczeać
Pewnie jeden ip na tych wszystkich nikach jak to na lamusa przystało
niopochylony ..uważaj jak bedziesz podnosił mydło zeby uu nie było
alex co tam mruczysz fajansie
Wstyd ludzie dorośli
mydło to ci może stanac w gardle jak chcesz
Lila witam jeden na drugiego nadaje
aneczka...Ty pewnie nie taka aneczka tu nowa karwatroll ***ny i tyle w temacie a teraz można mnie zbanowac
Lila wstyd żeby tak się zachowywać
aneczka karwapewnie troll frania albo bliżej nam znany niezidentyfikowany obiekt
pokopać to sobie możesz dołek dwa na dwa
ulka...a daj spokój ja tez poświruje ale raczej się nikogo nie czepiam.Jedyne za co mnie można skazać na dożywocie to za smiech.Uwielbiam sie smiać i żartowac a tu wpadnie taka gnida i robi dym
niolodowy ..to powiedz gdzie i kiedy mam w ten kinol dostać lamusie
lila nikt cie o zdanie nie pytał dobranoc dzieci juz śpia ha ha ha
MAX..weee przestań.ludziska nie wiedza co piszą.Na sam Twj widok pos***lali by gdzie pieprz rośnie a co dopiero żeby dali Ci w kinol Pomarzyć zawsze moga
Chłopcy łyk end cieszyć się a nie zadymę robić
aneczka1 a ciebie pytał wieśniaro wpadasz tu jak do sołtysa i myślisz że na wsi jesteś
No pięknie się wyrażacie
alex 82 wiesniakiem to ty jestes popracuj troche nad swoim zachowaniem bo pasujesz do tego towarzystwa
MAX>...wyglądasz jak mój ojciectzn przypominasz mi go Karwa komandosi z navarony