Wpisy 1 692 963 – 1 693 062
31 sierpnia 2013 23:35 → 31 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
no proszę znowu się dzieje
coś mi tu je***ie walbrzychem
max...skubaniec karwa nic nie zbija z wagiwiększy ode mnie a wiesz jaka ja duża
Lila...klony nie mają zajęcia
MAX...co nie podobają Ci się melodyjne usteczka? Takie usteczka idealne do fletu
Lila..no tak i dlatego napisałem bo w całej jej wsi dtraja flety
profesorze..weźmi przestań.Klony to już mnie dobijają.Zęby zjadłam na tych klonach karwaWiecznie coś ktos do mnie ma,szału mozna dostać.
Lila..spoko
13max33 Oj rozpisałeś się
Lila..spoko luzik jak coś to się pojedzie
Lila..no i ok
Lila..no i ok
MICHAŁ..jak niedojdzie to do skutku co pisałam z żela to was pozamiatam pod dywan
Lila..nie martw się bo zdrowia szkoda
lila czy ja cie zaczepiałam? do ciebie nie pisałam a ty oczywiscie jak zwykle musisz zawsze odezwac sie i pobluzgac troche bo nie byłabys soba
profesorze..ja nikomu nic jechac nie będę bo mam wyjechane.Wpadam tu zatypowac i pożartować a reszta mnie nie interesuje a jak sie komuś nie podoba to nie musi tu wchodzić
Lila...no oczywiscie
aneczka..ja nie bluzgam do ciebie tylko trochę to dziwne,że wchodzisz TU jako nowa,ze smoczkiem w dziobie a do Robala tak pisze,że wity opadają
13max33 a ja ciebie moment skrece cwaniaku
dlatego myslę ze to ktoś znajomy
kuswa coś mi tu nie pasi
alex...normalnie szał.Założe się,że aneczka nie jest wcale taka nowa.
13max33 Prośba proszę o spokój
tylko to
>>
13. status aneczka1 2010-02-27 14:25:33
Giorgio brawo!!! życzę piateczki .Dokładnie 28 lutego 2009 r ,korzystając z Twoich typowań miałam wspaniały prezent na urodzinki (1 marca),mam nadzieję że również w tym roku uda mi się dzięki Tobie sprawić przyjemność w tym dniu,dziękuję bardzo- zawsze wierna fanka aneczka1,powodzenia<<
..............................................................i chyba już wszystko jasne ?
>>
13. status aneczka1 2010-02-27 14:25:33
Giorgio brawo!!! życzę piateczki .Dokładnie 28 lutego 2009 r ,korzystając z Twoich typowań miałam wspaniały prezent na urodzinki (1 marca),mam nadzieję że również w tym roku uda mi się dzięki Tobie sprawić przyjemność w tym dniu,dziękuję bardzo- zawsze wierna fanka aneczka1,powodzenia<<
..............................................................i chyba już wszystko jasne ?
kto pije
lila ja tu nie jestem wcale nowa , obserwuje ten czat od kilku lat a ze nie udzielam sie to nie znaczy ze jestem klonem robal36 a ty jeszcze nie spisz ? przeprowadzasz sledztwo?
aneczka...dobra,po tym sledztwie JUŻ mi wystarczy i wszystko już wiem
cześć Lila....
ubawiłam się nieźle, mają ludziska pomysły
Jocia...
ubawiłam się nieźle, mają ludziska pomysły
Jocia...
Lila...@
"obserwuje ten czat od kilku lat " karwa pasjonujące życie nie ma co
no ładnie
Spadam.Narazie ludzie i nie pozabijajta się karwa mac Nie po to tu wchodzimy żeby się kłócić
jocia
Lila...narka
Witam nocna zmiane
Ja tylko na chwile bo niestety urlop sie konczy i trzeba z powrotem przyzwyczaic sie do zasypiania i wstawania o przyzwoitej porze Dzis trening latwy bo zostalam wlasnie przez nc+ pozbawiona okna na swiat wskutek zakonczenia umowy wobec barbarzynskich nowych warunkow.
Ja tylko na chwile bo niestety urlop sie konczy i trzeba z powrotem przyzwyczaic sie do zasypiania i wstawania o przyzwoitej porze Dzis trening latwy bo zostalam wlasnie przez nc+ pozbawiona okna na swiat wskutek zakonczenia umowy wobec barbarzynskich nowych warunkow.