Wpisy 1 692 763 – 1 692 862
31 sierpnia 2013 22:25 → 31 sierpnia 2013 22:59, 100 wpisów
Jociu zrób zrob sobie przrwe
13max33 Witam
26 osobom udało się trafić 5/5 w Multi Multi to jak oni mogli zagrać że trafili jak jedynie trafiłem kilka razy 3/5 i dwa razy 4/5 a już dużo gram tak.
Pozdrawiam wszystkich !
Nareszcie od dłuższego czasu coś tam trafiło się w losowaniu sobotnim. 3/6 w Lotto, 5/8 m MM i 2 zł w Kaskadzie ! Pełnia szczęścia !
Do Zero ! Nehmen - jeśli pamiętam !
Nareszcie od dłuższego czasu coś tam trafiło się w losowaniu sobotnim. 3/6 w Lotto, 5/8 m MM i 2 zł w Kaskadzie ! Pełnia szczęścia !
Do Zero ! Nehmen - jeśli pamiętam !
Za tymi liczbami nie można nadążyć
Mirnam
13max33 humor cie nie opuszcza
no tak jocia interesu trzeba pilnować masz racje
No jakoś grają że trafiają zawsze jacyś ludzie 5/5 prawda ? Inne stawki czy jaki ciul ?
Żelka
Zero ! W polszczyźnie nie ma wyrazu "wziąść" jest tylko właśnie "wziąć". Ale nie chciałem grać mądralę i zwracać uwagę. Sam to zauważyłeś !
Krzysio umiejetnosc myslenia daje czasem calkiem duzo ...
Na piatki gralo kolo 34 tys zakladow, z czego pelne 5/5 trafilo 26 osob, uwazasz ze to takie latwe ?
Na piatki gralo kolo 34 tys zakladow, z czego pelne 5/5 trafilo 26 osob, uwazasz ze to takie latwe ?
Zelunia i my z czasem wygramy trzeba miec nadzieje
Żelka
Zero, nie czytałem poprzednich wpisów. Kiedyś student matematyki palnął tu błąd ortograficzny - jak mu delikatnie pokazałem, gdzie błąd - trochę mnie zwymyślał. Potem jednak przeprosił.
Lilka - jesteś jeszcze na czacie ? Serdecznie Cię pozdrawiam !
Lilka - jesteś jeszcze na czacie ? Serdecznie Cię pozdrawiam !
Hipcia interes też chyba go nie słucha jak tylko w pupe by całował
:gdzie jest lila na pewno robi siku albo jest pod prysznicem:
hipopotan jutro chyba do spowiedzi idziesz i chcesz sobie trochę nabruździć żeby było o czym z księdzem poplotkować
Dobranoc i niech wam się przyśnią liczby najlepiej Lotto albo Mini Lotto.
bonus kusi
czyli jutro punkty bedą zerowane??
Ja jestem zadowolona.
zapraszam serdecznie jutro do kosciola wiernych prosze ze sobą zabrac pieniążki i nie załowac grosza na tacę:
Zero.
Jestem zadowolona z trójki w mini.
Jestem zadowolona z trójki w mini.
Max.
Taaaaaaaaaaa,
Taaaaaaaaaaa,
Hipcio.