Wpisy 1 685 421 – 1 685 520
27 sierpnia 2013 20:11 → 27 sierpnia 2013 21:03, 100 wpisów
Zeli po focie z sauny zamawiam coś w leginsach dla Torsana muszę na kogoś zwalić ciii
Żelka-ja to wiem już od 1996 r.,jak multi tylko weszło.Kiedyś grałem na pary i trójki,i TYLKO brak konsekwencji i przekorna natura zniweczyły wszystko(zmiana liczb), mimo iż wygrywało się w tamtym czasie od czasu do czasu po 5tys. 200zł lub 2,400zł i 1,600.
macie jakieś fajne koleżanki?Osobiście gustuję w małych,filigranowych i INTELIGENTNYCH kobietach,które wiedzą jak ugotować,posprzątać,potańczyć i wypić wódkę kiedy trzeba..Taką dzięki Bogu mam-i wiem ,że mam szczęście przy sobie.Czasem też coś ugotuję,poprasuję,odkurzę i.t.p......Ale wybaczcie -w fb i nk się nie bawię.
Ja sie nie moge wiązać skoro pracuje w delegacjach bo widze po moich znajomych z roboty że źle sie to kończy
http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Chca-zabierac-prawo-jazdy-za-duze-przekroczenie-predkosci,wid,15926176,wiadomosc.html
torstan-ja nie mam "kury domowej".Mam zajebistą kobietę z którą jestem 15 lat,u której zawsze musi myć porządek( po imprezie ja zdycham ,a ona sprząta na bierząco).Zawsze jej pomagam kiedy mogę i jestem w staniea ,a w dodatku jest duszą towarzystwa.Przyjaciel ,kumpel ,partner i kochanka w jednym!Dlatego kumple(nie przyjaciele) wkur... się ,bo wolę czas spędzić ze swoją kobitą jak z nimi.
sorelka-może tobie robot potrzebny,bo ja ze swoją doskonale po 15 latach funkcjonuję.
Żelka-cały czas o nią dbam,bo na to zasługuje
sorelka-może tobie robot potrzebny,bo ja ze swoją doskonale po 15 latach funkcjonuję.
Żelka-cały czas o nią dbam,bo na to zasługuje
fafik mam ze dwa..... jeden juz na zlom chcesz go?
a co do kobity to powinienes ja po stopach calowac za to co robi dla ciebie
a co do kobity to powinienes ja po stopach calowac za to co robi dla ciebie
sorki,ale będę się ulatniać.Życzę wam wszystkiego co najlepsze i oczywiście wysokich wygranych.
Żelka-tak,taka kobieta to skarb i co "najśmieszniejsze" rozumiemy się bez słów często i telepatycznie(ja i Ona w pracy)-kiedyś śmiałem się z tego),wiemy co zrobimy na kolację,lub gdzie w weekend pójdzemy.Powodzonka jeszcze raz wszystkim i do "usłyszenia"
Żelka-tak,taka kobieta to skarb i co "najśmieszniejsze" rozumiemy się bez słów często i telepatycznie(ja i Ona w pracy)-kiedyś śmiałem się z tego),wiemy co zrobimy na kolację,lub gdzie w weekend pójdzemy.Powodzonka jeszcze raz wszystkim i do "usłyszenia"
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, ostatnio, gdy się kocham z mężem, to bardzo mnie boli...
- Proszę się rozbierać.
No i jak: bolało? - Jeszcze bardziej niż z mężem...
- Ja już tu nic nie mogę poradzić, pani może pomóc tylko specjalista.
Panie Władku!
- Co jest? Baba: - No bo... Ja...
- Proszę się rozbierać.
No i jak: bolało?
- Jeszcze bardziej niż z mężem, jeszcze bardziej niż z tamtym panem doktorem...
- To ja już nic nie mogę poradzić. Pani może pomóc tylko ordynator.
Panie Zenku!
- Co?
Baba: - No bo... Ja...
- Proszę się rozbierać.
- Jeszcze bardziej niż z mężem, jeszcze bardziej niż z tamtymi panami...
- To proszę stąd iść, bo my tu malujemy!
- Panie doktorze, ostatnio, gdy się kocham z mężem, to bardzo mnie boli...
- Proszę się rozbierać.
No i jak: bolało? - Jeszcze bardziej niż z mężem...
- Ja już tu nic nie mogę poradzić, pani może pomóc tylko specjalista.
Panie Władku!
- Co jest? Baba: - No bo... Ja...
- Proszę się rozbierać.
- Jeszcze bardziej niż z mężem, jeszcze bardziej niż z tamtym panem doktorem...
- To ja już nic nie mogę poradzić. Pani może pomóc tylko ordynator.
Panie Zenku!
- Co?
Baba: - No bo... Ja...
- Proszę się rozbierać.
- Jeszcze bardziej niż z mężem, jeszcze bardziej niż z tamtymi panami...
- To proszę stąd iść, bo my tu malujemy!
a propos DELEGACJI
Konferencja, temat:
"kariera zawodowa a wierność małżeńska", referent wygłasza:
- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze...te nocne dyżury sprzyjają, młode pielęgniarki na dyżurach nocnych
- Drugie miejsce..to oczywiście artyści, aktorzy, aktorki...ciągle nowe role, plenery, otoczenie.
- ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak wy - uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację.
Z sali odzywa się facet:
- Protestuję! już od 24 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło, abym zdradził żonę!!!
Na ten głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:
- I właśnie przez takich***ów jak ty mamy trzecie miejsce
Konferencja, temat:
"kariera zawodowa a wierność małżeńska", referent wygłasza:
- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze...te nocne dyżury sprzyjają, młode pielęgniarki na dyżurach nocnych
- Drugie miejsce..to oczywiście artyści, aktorzy, aktorki...ciągle nowe role, plenery, otoczenie.
- ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak wy - uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację.
Z sali odzywa się facet:
- Protestuję! już od 24 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło, abym zdradził żonę!!!
Na ten głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:
- I właśnie przez takich***ów jak ty mamy trzecie miejsce
pisze esa do Tuska może wejdzie wspomóc w końcu tez harata w gałę
Dobry Wieczór
andromeda,gaja,jocia,torsan,monet i jeśli kogoś nie zauważyłam to także serdecznie
andromeda,gaja,jocia,torsan,monet i jeśli kogoś nie zauważyłam to także serdecznie
http://turystyka.wp.pl/gid,15926118,img,15926157,page,6,title,Najbardziej-absurdalne-zakazy-polskich-plaz,galeria.html