Wpisy użytkownika rocco8412
Łącznie 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 199 917. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
ja czesto mialem sny z liczbami raz zapamietalem tylko trzy i padla trojka. Drugi raz cala szostka mi sie przysnila i okazalo sie ze ona padla pare losowan wczesniej.A jak normalnie cos typuje to nic nie wpada
Widze,że na forum najwiecej osob gra w MM ,ale jak patrze na strone totalizatora to na caly kraj pare 7/7 sie trafia.Czy jest sens z takim prawdopodobienstwem wygranej?
tomcio a mialem isc poscic ,masz racje nie ma sensu ta gra w MM spójrzcie na wyniki masakra
hej,macie jakieś pomnysły na najbliższe losowanie mini lotto?
Nie multi nie jade,ale nie bede mial czasu na siedzenie na forum
ale szczesciu mozna pomóc,jakas ciekawa rozpiska na 18 liczb?
Cześć, macie jakieś pomysły na mini lotto sobotnie, ewentualnie wieczorne MM?
Gram regularnie od sierpnia średnio 10-15 zł tygodniowo na lotto i nie wygrałem nawet 8 zł czy mam pecha?
jak patrze ile jest trafien w te multi to calkiem mnie zniecheca
tak ostatnio rozmyslalem ricardos i ja naprawde mam pecha w ciagu paru miesiecy wydalem calkiem sporo kasy i nic nawet 8 zł masakra
ja nie rozumiem ,gdzie Ci wszyscy ludzie sa co tak niby trafiaja?
nikt tu nie mowi o wygranych rzedu paru tysiecy ale chociaż 10 zł czy tak dużo wymagam
właśnie tez sie nad tym ricardos zastanawiam ,ten caly totalizator rżnie mnie na kase az milo
Jakimi liczbami grasz zazwyczaj multi? Masz jakąś konkretną strategie?
ja sie zastanawiam czy nie zaczac grać tylko na CT te wszystkie obliczenia nie sa tego warte
Powiedzcie mi w co najlepiej grać? Gdzie najłatwiej trafić cokolwiek mini czy MM? Co polecacie? zaklady ml sa dosyc tanie ale prawdopodobienstwo trafienia wypada na korzysc mm. W co wy najchetniej gracie?
Kochani jakie zestawy liczb na dzisiaj proponujecie? Będą jakieś powtórki z wczoraj?
Franek mnie nakrecil wczoraj tymi typami,gdybym nie wrzucil jego piatki do swojego zestawu wygralbym kase a tak 3/10
ja dzis coś rano rozkiminialem odnosnie liczb, nie wiem co z tego bedzie
Hej Kochani co obstawiacie na 14 w MM? jakieś pewniaki proponujecie?
Madea ,ale to sie tyczy tylko godziny 14 czy w ogole calego dnia?
szczerze mowiac mam inne na dzis chociaż 13 22 59 też bym obstawial
w keno jeszcze nie gralem ,ale po waszych opiniach widzę,że warto zaryzykować.Macie jakiś konkretny sposób typowania w tej grze?
Kochani jak się traci 15zł tygodniowo na totka to jeszcze nie jest hazard?
tak Monet tyle,że ja naprawdę do bogatych nie należe zapomnialem w sumie dodac że gram jeszcze przez neta
najgorsze jest to,że nawet dwóch zlotych nie moge wygrac masakra nigdy tak nie mailem wczesniej
masakra nie obrazcie sie ,ale jak od was cos biore to może z 3/10 wchodzi
Kochani macie jakieś pomysły na dzisiejsze MM ewentualnie ML?
ja juz dzis kilkakrotnie zminiałem jeżeli chodzi o niskie obstawiam nieparzyste
Zastanawiam sie czy to rzeczywiście nie wałek z losowaniami wczoraj rodzice wyslali na CT o różnych godzinach i układ liczb podobny 3 liczby takie same u mnie z kolei jedna.Czy to zbieg okoliczności?
w życiu nic konkretnego nie trafilem w MM to jeden wielki wałek
Spodobała mi się ta kaskada dwa razy zagrałem za dwa złote i raz 2zł raz 8zł sie trafiło
gdzie moge zobaczyć wyniki keno kto ile wygrał i gdzie padla wygrana?
hej Kochani jaki zestaw licz b obstawić do mini ML czy DL te z których częściej wychodziły trójki przy malej liczbie czwórek czy odwrotnie
dziwna prawidłowość ostatnio widzę ,że wchodzą w mini te same liczby co w dużym lub plusie
« PoprzednieKolejne 100 »