Wpisy 1 685 321 – 1 685 420
27 sierpnia 2013 19:09 → 27 sierpnia 2013 20:11, 100 wpisów
Jeśli to szanownemu koledze przeszkadza i wszystko mu jedno - ok nie ma sprawy - naprawdę - nie muszę wpisywać na ile jest się dmuchanym
"szanownemu koledze" normalnie spadłszy z krzesła otrzepałem piórka tytułami szlacheckimi
w tym wszystko mieści sie też podawanie mydła jak spadnie bo coś Jaro skapitulował
karwa przecież ja nie usiedzę 31 w jednym miejscu chyba że pani od kary będzie bardzo zła
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Osobiście jestem z Białegostoku i już od małego wpajano nienawiść do Legii.Ale jeżeli chodzi o drużynowe reprezentowanie kraju, to jako POLAK będę im kibicował,bo dawno takiej szansy nie mieliśmy
Żelka chyba nie mamy tych samych kanałów widzę u ciebie lepszejsze
Żeli pisz do WP o prawa autorskie
Bożenka z "Klanu" w fikuśnym bikini
Bożenka z "Klanu" w fikuśnym bikini
a Ja wczoraj pisałam że bym obstawiała 12,14,28 no i standardowo nie wpadły moje typy
czyli dziś obstawiam 80
czyli dziś obstawiam 80
ale cóż z tego ,jak człowiek ze swojej pazerności poluje na tego bonusa,który rozwiązałby większość problemów finansowych.I za karę wpadnie te 2-4 liczby i dalej będzie to samo.
Wyjdziesz za mnie........ ( no bo swędzą plecy i trzeba podrapać)
Fafik tu nie ma co polować, bo to TS poluje na Twoje ostatnie fundusze
miałem takie 2 tyg. na przełomie lipca i sierpnia,że wyciągałem co 2-3 losowanie od 100 do 300 zł.inwestując 25-30zł.Istne koło fortuny....
Torsan nie będziesz żałował bo jest sporo fajnych miejsc do zwiedzania
Torsan taklepiej uważać bo kibole moją znajomą zaczepili bo miała buty żółto niebieskie i prawie wperdol oberwała
a niedawno wynalazłem 16 liczb,gdzie w ostatnim roku 4 razy padało od 9 do 12 z tych 16. Spróbuję być cierpliwy,ale kuzwa muszę czekać na wypłatę do soboty-ostatnie 3 tyg.,to prawie 800zł na minusie.I jak tu się nie wkur....
Fafik to hazardnajpierw dadzą Ci posmakować słodkości wygranej a potem jest gorycz porażki