Wpisy 168 114 – 168 213
28 września 2010 00:13 → 28 września 2010 12:51, 100 wpisów
Klątwa faraona nadeszła.Z powodu grypy i gorączki nie mogłem nadać kuponów.A jak grypa nie odpuści porwie mi pieniążki apteka.Doszedłem do wniosku,że grypę przesłała mi osoba nie lubiąca maskotek.

Nie chcę oddawać pieniążków do apteki,wolę je wydać na coś innego.Bo aptekarze i tak mają spore zarobki.

Pozdrawiam osoby trzymające koty w domach i dokarmiające maskotki.Zyczę przyjemnej nocy

cosik ten pewniak 20 nie wchodzi, nie zmieniam bo znowu będzie jak ostatnio...poczekam aż wpadnie

słyszeliscie? policjantka niemiecka spowodowała wypadek polskiego autokaru, makabra!!! tyle osób zginęło przez nią..taka policja nie tylko u nich, a u nas jeszcze gorzej..same głąby, to też tacy tam idą, co nic nie umieją, nie znając się na prawie i sami łamiąc to prawo!! skorumpowani na każdym kroku!! szkoda gadać na ich temat...
a po co jechała do polski? po polskie papierosy by tam u siebie handlować nimi, będąc na chorobowym...a teraz głupią udała i siedzi u psycholi zamknięta, mogła myśleć co robi!!! i jeszcze w taką pogodę....

Ale ostre słowa od rana......
Pozdrawiam -mój pewniak też nie chce wejść

ostre słowa? bo to prawda!!!
dzisiaj do pracy to aż się nie chce jechać ....okropna atmosfera będzie ,ponieważ wczoraj przyjechał niemiecki właściciel z całą ekipą i podobno mają zwalniać 

Ale zobaczymy co wyniknie z tej wizyty w piątek....

Ale zobaczymy co wyniknie z tej wizyty w piątek....
dobra mój czas minął
muszę pędzić czas do pracy
miłego i ciepłego dzionka życzę no i oczywiście wysokich wygranych

papapapapapapapapapapapapapa
muszę pędzić czas do pracymiłego i ciepłego dzionka życzę no i oczywiście wysokich wygranych

papapapapapapapapapapapapapa
miłej pracy Krysiu,,paaaaaaaaaaaaa
Dzień Dobry

miłego dnia wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=KGwIEkZQ2Og
krysieńka, ja to bym sam tych wszystkich u góry pozwalniał! Moja dziewczyna pracuje na recepcji w pewnej firmie. Nie zarabia tam kokosów, tylko zwykły tysiąc z hakiem, ale najlepsze jest to, że zapieprza w pracy za tych wszystkich u góry. Faktury, meile, przesyłki, spotkania, zamawianie ciągle czegoś itd itd. Niejednokrotnie opowiadała mi o wielu sytuacjach, gdzie właśnie te osoby co wyżej sobie siedzą w tych biurkach, przychodząc na którą chcą godzinę i robiąc sobie 10 przerw na posiłek i kawke, to właśnie te osoby cec***ą się takim dupnym brakiem logicznego myślenia, takim nieporządkiem w tym co robią, a najlepsze jest to, że jak coś spieprzą, to ciągle zwalają na recepcję, nawet nie na recepcję! bo często te pieprzone szychy nazywają to portiernią! Czyli portierzy odpieprzają często największą papierkową i nie tylko robote za tych z góry, którzy tak dumnie wychodzą z firmy i myślą "jestem super, tak daleko zaszłam/zaszedłem", a wystarczyło, że dziewczyna spojrzała na liste nazwisk osób "pracujących" u góry i wiadomo już było o co chodzi -> ojciec córkę, córka męża, ten mąż brata i jeden tak drugiego wkręcił do firmy, a później w wielu firmach, urzędach, zakładach mamy taki burdel i nic nie da się załaywić, bo w końcu "pracują" tam ludzie doskonale wykształceni! z wielkim doświadczeniem i umiejętnościami! z bogatym życiorysem. Szkoda gadać. Dla mnie to są nieudacznicy i darmozjady. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie są wygodni 

Kocio gratulki 

Witam wszystkich.

Kathy. Witaj.. .
Dzisiaj w Gdańsku znów będzie lało.
Pozdrawiam.. .
Dzisiaj w Gdańsku znów będzie lało.
Pozdrawiam.. .to juz od dawna leje i nie zapowiada sie na nic innego, tylko
trzeba zapas przygotować 

Adaś...mówiłam...jak na chybika to chybiony
trzeba zapas przygotować 

Adaś...mówiłam...jak na chybika to chybiony

Kathy.
Pogoda jest paskudna w Gdańsku, ale 30 km na wschód od Gdańsku już nie pada!!!
Pogoda jest paskudna w Gdańsku, ale 30 km na wschód od Gdańsku już nie pada!!!
Lotto- test na .nie. .
01, 04, 05, 08, 10, 13, 14, 18, 20, 23, 32, 35, 37, 38, 44, 46, 49.
01, 04, 05, 08, 10, 13, 14, 18, 20, 23, 32, 35, 37, 38, 44, 46, 49.
witam wszystkich sympatyków,
- gier liczbowych,
-
-
- tanich win, palaczy i tych co nie palą

- gier liczbowych,
-

-

- tanich win, palaczy i tych co nie palą

Dzien dobry Wszystkim!
W ten piatek w EuroMillions 82MLN ÂŁ!
GRAMY?!
Udanego dnia i WYSOKICH WYGRANYCH!
http://www.tinyurls.co.uk/S11829
W ten piatek w EuroMillions 82MLN ÂŁ!
GRAMY?!

Udanego dnia i WYSOKICH WYGRANYCH!

http://www.tinyurls.co.uk/S11829
Witam wszystkich
skresliłem na kuponie 13 i 16 i sie zaciołem 

podpowiecie coś 

może każdy poda jedną liczbę do której ma przeczucie i cos sie do 14 wybierze
Witam w zimny deszczowy dzień.Proponuję kawunię na rozgrzanie umysłu rozmowę na stronie.Pozdrawiam Wszystkich czytającycgh i piszących.Za 3 min zaczynamy.własnie o to chodziło
zelus myślisz ze sie 63 znów powtórzy
zelus myślisz ze sie 63 znów powtórzy
Witam Darek
Może ty masz dzis jakies ciekawe ustawienie liczb?
Może ty masz dzis jakies ciekawe ustawienie liczb?
Owszem mogę podać ale poniewarz tu nie bardzo mogę pisać zapraszam do siebie na ml
ml?
Witam.Dziś tak na chybił:
3911 Spartak M.-Zilina 1 1.50
4159 Auxerre-Real Madryt 2 1.62
621 QPR-Millwall 1 1.60
AKO 3,89
Do gry MM takie na chybił:
27,10,72,62,21,31,20,30,48,5 (gra wirtualna na 2 losowania)
Wczoraj dla mnie rewelacja 5/10 oraz pewniak.Czasem ma sie tego fuksa.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
3911 Spartak M.-Zilina 1 1.50
4159 Auxerre-Real Madryt 2 1.62
621 QPR-Millwall 1 1.60
AKO 3,89
Do gry MM takie na chybił:
27,10,72,62,21,31,20,30,48,5 (gra wirtualna na 2 losowania)
Wczoraj dla mnie rewelacja 5/10 oraz pewniak.Czasem ma sie tego fuksa.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
dzień dobry i deszczowy
dzisiaj całą noc śniły mi się
zdrapki a konkretnie gorączka złota
nic nie wydrapałam a miałam cały plik
czy macie już pewniaki na dziś
dzisiaj całą noc śniły mi sięzdrapki a konkretnie gorączka złota
nic nie wydrapałam a miałam cały plik

czy macie już pewniaki na dziś

A oto ciekawe zestwy 10 liczb .Liczby są posegregowane tak jak podał komputer obliczeniowy.
6,21,22,33,37,44,63,67,71,75= (3x6,1x5x25x4) To wylosowano od 01.08
2,6,16,17,24,28,45,47,54,66= (4x6,10x5,12x4)
21,24,30,48,56,60,68,69,71,80= (2x6,7x5,16x4)
Resztę podaję u siebie sory i powodzenia.
6,21,22,33,37,44,63,67,71,75= (3x6,1x5x25x4) To wylosowano od 01.08
2,6,16,17,24,28,45,47,54,66= (4x6,10x5,12x4)
21,24,30,48,56,60,68,69,71,80= (2x6,7x5,16x4)
Resztę podaję u siebie sory i powodzenia.
a na czym polega ciekawość tych liczb, skoro ich granie przyniosło stratę???
Do takiego typowania nie potrzebny żaden komputer obliczeniowy!
czemu służy ta ściema?

Do takiego typowania nie potrzebny żaden komputer obliczeniowy!
czemu służy ta ściema?

Otóż Panie rico Pana złośliwość nie ma granic.Pan pisze tylko o ponoszonych stratach w grach losowych.Ludzie jednak grają i wygrywają.Może niech wszysscy przestaną grać i niech robią to co Pan ignorują wszystko i wszystkich i za każdym razem szukają dziury w całym.Po co .Ano po to by pokazać swoją zajadłą nienawiść do tego co ktoś stworzył Dla nas ludzi myśląch troszkę inaczej niż Pan.Pozdrawiam mimo wrogości do mnie.I tak zrobię to co uważam za stosowne.
moze ja jestem śmieszny, ale jak nazwać kogoś kto podaje typy na które nikt nie wygrywa.......
no, chyba że T.S, ja nie czuję do nikogo wrogości, nawet do Pana D.W, ale ostrzegam i będę ostrzegać innych przed takim graniem, czyli dziesiątkami kuponów......
Jak już grasz to 1 zakład na tydzień, bo jak masz wygrać to wygrasz!
i to tyle na ten temat
no, chyba że T.S, ja nie czuję do nikogo wrogości, nawet do Pana D.W, ale ostrzegam i będę ostrzegać innych przed takim graniem, czyli dziesiątkami kuponów......
Jak już grasz to 1 zakład na tydzień, bo jak masz wygrać to wygrasz!
i to tyle na ten temat

rico zapytaj Tych co do mnie piszą a potem komentuj czy ktoś wygrywa czy nie .I nie zadraczaj się 1 zakładem bo jak wiem Ty nawet tego nie robisz.Koniec tematu

niech sami napiszą ile wygrali, bo tych co przegrali i kazali się wykasować z twojej pamięci już poznałem.Koniec tematu
A ja chciałbym wiedzieć skąd u niektórych ludzi troska o czyjś portfel.I proszę o konkretną odpowiedź,bo ja pilnuje swojego i wara mi od cudzego,bo nic tam nie włożyłem.A liczby jak liczby ,zestawy jak zestawy, mogą być pechowe i mogą być szczęśliwe.Nie wyślesz to się nie dowiesz.Mogą być generowane przez różne systemy komputerowe,każdy ma inną metodę i to jest piękne, że nie ma 1 pewnej metody,dziś komputerowe wychodzą, jutro wymyślone z sufitu,i takie według klucza jakiegoś gracza.Chwała wszystkim co podają i liczby i swoje sposoby,metody.Można oczywiście wszystko negować,obrzydzać,krytykować,ale tu są gracze którzy jak korzystają z typów innych nigdy nie mają żalu do autora tych liczb,bo wiedzą że to losowa gra,i nikt ich do tego nie zmusza i co najważniejsze GRAJĄ ZA SWOJE.Pozdrawiam
Panie kogucik19 słowa uznania za słówa powyżej.Zgadzam się z Panem 

witam widzę,że psychoterapia na czacie od zawsze wiadomo kto wygrywa ts my tylko mamy marzenia za które jak widać można oberwać
-cześć Kasia
-cześć Kasia
hejka madrytku...............rico nie
dziś za marzenia, tylko za podżeganie do hazardu 
dziś za marzenia, tylko za podżeganie do hazardu 
Jeśli mogę wtrącić swoje pięć groszy do rozmowy, to ja życzyłbym sobie takiej progresji wygranej,
jaką ma pogoda za oknem i tyle
Niestety jest różnie, a hazard to zawsze hazard
jaką ma pogoda za oknem i tyle

Niestety jest różnie, a hazard to zawsze hazard

spadam do pracy sądzę że trójka co trzy razy weszła zaliczy losowanie na 14 sprawdzę w pracy a nóż 54 złotki wejdą 

darsik
moge miec do ciebie prośbę żebyś odezwał sie do mnie na maila? mam bardzo ważna sprawę
moge miec do ciebie prośbę żebyś odezwał sie do mnie na maila? mam bardzo ważna sprawęBella dzięki ale nie lubię herbat, już wolę kawę ale zbożową
choć kawa naturalna pobudza
Tak Kasiu wręcz leje i wieje nieprzyjemnie
choć kawa naturalna pobudza
Tak Kasiu wręcz leje i wieje nieprzyjemnie

jestem jestem

W Sosnowcu też pada jakby się ktos pytał

W Sosnowcu też pada jakby się ktos pytał

BRAVO m.DOrotko 

lukasiu dziękuje to tylko typy nie gram w realu traktuje to jak fajną zabawe

w życiu trzeba się bawić

Wolno w pracy????
zdrowie