Wpisy 1 678 446 – 1 678 545
23 sierpnia 2013 00:00 → 23 sierpnia 2013 00:50, 100 wpisów
Lotto tak, masz rację.. I niestety trzeba jakoś sobie radzić bo nic sami nie zrobimyi szczęśliwy ten kogo stać na podstawowe rzeczy i nie musi się zadłużać..
Pani poseł Julia Pitera gdy jej samochód spalili już nie walczy o transparentność władzy , za to broni partii z pianą na ustach jak niesiołowski . to samo koło szefowi ABW odkręcili , pewnie dostał chińskie ostrzeżenie .
Wracając do tematu, że dzisiaj ma być koniec świata... .
Końców Świata już było tyle, że jeden więcej lub jeden mniej nie ma znaczenia.. .
..............................................................
Końców Świata już było tyle, że jeden więcej lub jeden mniej nie ma znaczenia.. .
..............................................................
Żelka ja mam rolety zaciągnięte i nie wyglądam ale jakieś krzyki za oknem
lottomat , ja na twoim miejscu inwestował bym w zdrową żywność .
jak chce mieso to jade na wioche do swoich i mam mieso, przygotowanie, poporcjowane gotowe, sery mam od znajomego co importuje wiec zawsze cos dobrego sie znajdzie, nie kupuje takich rzeczy w marketach. Wszelke masla maslanki tez mam ze wsi, warzywa tez
lottomat , masz rację dla tego trzeba jej nie szukać w sklepie tylko samemu u chłopa lub sobie produkować ale tydzień temu byłem w zachodniopomorskiem i byłem w zakładzie produkującym tam wędliny , ten smak i zapach i naprawde nie drogo , nie to co w wawie
Lottom-Wszystko ładujesz w skarpety???
A w czym będziesz chodził zimą???
A w czym będziesz chodził zimą???
takie swojskie jedzenie jest lepsze niż cokolwiek innego z marketów
w marketach wszystko ładnie wygląda ale to sama chemia , wędliny syf .
Żelka , dałem impreza była super , tydzień balowałem a dałem tylko dychę
Lotto
2,5,17 jako pewniaki
2,5,17 jako pewniaki
Gonzaga
Jocia co sądzisz o 5,11,16,17,22 ?
Jackwar, poważniekupuję szynkę czy schab od wujka który ma świnki i sama przyprawiam i robię na różne spodoby
a czasami od wujka kupuję już gotową.. Czy to upieczoną czy uwędzoną
jak ja zobaczylem kiedys w markecie te zolte sery to mi sie slabo zrobilo
z kolei mojej przyjaciółki mama ma drób i krowy i twarogi czy masło też od niej biorę
Żelka , to masz fajnie i tak trzymaj .
nie myślałaś o wegetarianiźmie ?
nie myślałaś o wegetarianiźmie ?
.Lottomat -> swojskie jest na swojskim chowane... Markety wykupują od chodowców co na paszy jadą i to pewnie jakiejś najtańszej
ale od dawna chcialem zobaczyc jak tam jest i czy zdjecia nie klamia
Na madagaskar ?
A jest tam co ciekawego ?
A jest tam co ciekawego ?
To życzę Ci elekcji na króla Malgaszów[precedens już był-[Beniowski]
Jackwar wiesz co? był taki czas gdy nie jadłam mięsa ale źle się czułam
52,65,66,77,20
mięso to podstawa i ja nie mogę choć jednego dnia bez ale w piątek to poszczę więc dobrze że są ryby
Lottomat jak ja czytać nie umię
Jackwar ja też ryby lubię, zanim zjem dobrze obwąchuje
kiedyś nawet próbowałam łowić ale w chwili gdy zarzucałam wędkę ona poleciała do wody i utoneła
Lottomat zostają mi obrazki do oglądania
wiecie co wam powiem odnosnie zywnosci ? wystarczy spojrzec jaki chleb ludzie kupuja i jaki jedza, pozniej nie mozna sie dziwic ze skoro taki a taki chleb je to reszta tez nie za bardzo
lottomat , chleb bardzo dobry można samemu upiec , moja siostra piecze już od roku .
hehe jak pokazalem ostatnio znajomym cos takiego jak "PRODIŻ" to im oczy na wierzch wyszly i sie pytaja co to jest i do czego to sluzy
52,11,16,17,22
takie ***a asy, wiedza co to facebook i lmao a nie wiedza co to prodiz
Lottomat
Gonzaga być możliwe
w prodiżu moja babcia robiła udka z kurczaka albo biszkopty piekła
Trafiłem 1/1, 0/1, 1/1, 0/5, 3/10, Lotto 3/12, Lotto Plus 1/12, Mini Lotto 4/12 a u was jak ?
Jocia jesteś ? 20 ma szanse ?
Lottomat jaką ?
wyslalem babke do cukierni i mowie jej kup mi 4 eklery bo wiecie dawno nie jadlem ... przynosi mi w opakowaniu otwieram patrze na tego eklera i mowie co jest nie tak z nim ... jakies budyniowe zolte w srodku cos i polane czyms czekoladopodobnym, patrze na rachunek a tam 3,5 zl za jeden
Krzysztof ja multi 2\5 a mini chybił/nietrafił
0/5
0/5
wzialem te eklery rachunek polazlem sam do tej cukierni i sie pytam co to za gowno, ze to eklera nie przypomina i niech nie robia ludzi w***a, prosilem o zwrot kasy a ona powiedziala ze nie, otworzylem opakowanie pizdnalem tym za lade i powiedzialem do widzenia
Lottomat nerwowy jesteś melise pij uspokaja
nie jestem nerwowy ale bez jaj, przecie jak mozna takie cos ludziom sprzedawac i chwalic sie haslami jakosci produktow
pamietam jak kiedys paczki, serniki czy makowce wygladaly i smakowaly, teraz to jest farsa
Lottom.Nie bardzo jarzę o co Ci z tymi wypiekami chodziło???-Zkalec był???
wystarczy posmakować chleb z carrefoura np a prawdziwy chleb.. To już obrazuje że liczy się ilość a nie jakość
Jackwar
dobranoc
dobranoc
raz ze prawdziwe eklery sa z bita smietana, dwa ze czekolada jak cos jest prawdziwa a nie jakas tlusta masa co ma przypominac czekolade i spodki sa swieze a nie suche
Jackwar