Wpisy 1 678 346 – 1 678 445
22 sierpnia 2013 23:05 → 22 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
Jackwar.
A po co Tobie...karabin ???
.............................................
A po co Tobie...karabin ???
.............................................
Wędrowca , ja oglądałem ich wyroby AGD ale i broń też zerkałem Podobno 23 ma być koniec świata a jak przeżyje to czym będę polował ?
Jackwar;
Masz rację.. .
.......................................
Masz rację.. .
.......................................
Żelka.. .
Skoro ma być koniec świata, to masz:
-----------------------------------------------------
Skoro ma być koniec świata, to masz:
-----------------------------------------------------
Koniec świata będzie wtedy, jak tusk wyciągnie kopyta.. .
....................................................
Jocia;
Nie całuj mnie, bo mogłem się zarazić od REKLAMY paskudną chorobą.. .
......................................................
Nie całuj mnie, bo mogłem się zarazić od REKLAMY paskudną chorobą.. .
......................................................
Żelka.
Już jestem przygotowany na tą uroczystość. Umiem grać....marsza pogrzebowego.. .
.....................................................
Już jestem przygotowany na tą uroczystość. Umiem grać....marsza pogrzebowego.. .
.....................................................
Wędruś oczywiście nie życzę nikomu źle a już śmierci tymbardziej ale uważam że sporo z nas Polaków udusiło by Tuska bez skrupułów
Jocia....żartuję.. .
U mnie w profilu wyświetla się zachęcająca reklama.. .
........................................................
Chcą mnie leczyć nie wiem dlaczego i po co od grzybicy p e n i s a.
U mnie w profilu wyświetla się zachęcająca reklama.. .
........................................................
Chcą mnie leczyć nie wiem dlaczego i po co od grzybicy p e n i s a.
Wędrowca , po prostu masz chiński ostrzeżenie , uważaj na ptaka
bo będziesz czopki łykał
bo będziesz czopki łykał
Żelka:
Nawet mam pasujący drugi utwór na tą okazję. " Cisza ".
Mogę ją zagrać na trąbce.. .
Nawet mam pasujący drugi utwór na tą okazję. " Cisza ".
Mogę ją zagrać na trąbce.. .
Lotto przeszkadzają czy nie ale w końcu są w sejmie czy innych instytucjach i mają dbać o nas i nasze Państwo a nie dobrać się do koryta i mieć nas głęboko.. Co chwila słyszymy o machlojkach czy innych aferach.. A zwykli ludzie muszą żyć za tysiąc zł lub mniej przez cały miesiąc + opłaty i inne rzeczy..
Jocia.. .
Wracając do tej durnej reklamy, która pojawia się w czasie pierwszego wejścia w profil.. .
Gdybym oglądał strony medyczne to nie miałbym nic do tej reklamy. Ale na stronie o grach to taka reklama może człowieka mocno wk........ .
------------------------------------------------------
Wracając do tej durnej reklamy, która pojawia się w czasie pierwszego wejścia w profil.. .
Gdybym oglądał strony medyczne to nie miałbym nic do tej reklamy. Ale na stronie o grach to taka reklama może człowieka mocno wk........ .
ludzie czekają miesiącami za wizytą u lekarza.. Czy to w porządku?
uwazasz ze za granica jest inaczej ? ze jest lepiej ? ze ludzie nie czekaja ? wiesz jaka jest kiepska jakosc uslug zdrowotnych za granica ? czasami nawet pieniadze nie ratuja
Lotto wiemale niech nie obiecują gruszek na wierzbie.. A potem zostaje niesmak..
ja swoich lekarzy znam prywatnie i wiem do kogo chodzic, nie czekam w kolejkach bo to nie ma sensu, z reszta nie rozumiem jak mozna zalowac na prywatna wizyte np do kardiologa w powaznych sprawach po rok czasu i zalowac 150 czy 200 zl
Żelka.. a uwierzyłaś jak obiecywali??..ja nie i o to akurat nie mam do nich pretensji, bo nie wierzyłam
Jocia.. .
Nie przejąłem się tą głupią reklamą.. . Chce ja obśmiać na CAŁY SWIAT, żeby więcej się nie pojawiła na moim profilu.. .
Nie przejąłem się tą głupią reklamą.. . Chce ja obśmiać na CAŁY SWIAT, żeby więcej się nie pojawiła na moim profilu.. .
z reszta zdrowie to bardzo szeroki temat i jak sie wypije pol litra to sie w koncu zrozumie czemu to tak dziala a nie inaczej
Wiedziałam,ze niczego dobrego nie można sie po tej formacji..spodziewać tylko strata czasu, pieniędzy i szkoda POLSKI
Lotto Ciebie widocznie na to stać
ale będąc w rodzinie gdzie np jesteś Ty i żona i kilkoro dzieci i nie masz stałej pracy i każdy grosz się liczy to uwierz mi, żałowałbyś tej stówy by dzieciom dać jeść a nie do lekarza lecieć
ale będąc w rodzinie gdzie np jesteś Ty i żona i kilkoro dzieci i nie masz stałej pracy i każdy grosz się liczy to uwierz mi, żałowałbyś tej stówy by dzieciom dać jeść a nie do lekarza lecieć
Witam
już po typowaniu piątka taka owa
5,11,16,17,22 trójca 77-65-66...
już po typowaniu piątka taka owa
5,11,16,17,22 trójca 77-65-66...
czasem wtyki, znajomosc lekarza daje lepsze rezultaty niz pieniadze
taki temat to temat rzeka
W.N. Nie czas żałować róż , gdy płoną lasy. J.Słowacki Liia Weneda.
W Afryce rżną sie na całego a podstawowych rzeczy brakuje jak higiena i woda , tam im nie pomagają nie pokazują
Lotto w jakim Ty świecie żyjeszpopatrz ile jest takich rodzin?? i prawdopodobnie celowo nie starają się o te dzieci.. Ale czasami nawet takie zrządzenia losu że dziś jest ok a jutro możesz być bez pieniędzy i pomocy z nikąd..
Założe się że karzdy z was poszedł by do rządu i kasa by sie znalazła rozumiem ? Czary mary ?
Jasne żeby sie znalazła raz ! Okradał byś tak jak oni tylko teraz ty ich hehe
nie wiem, nie moge pojac tego jak mozna nie miec stabilnosci finansowej i miec wiecej niz 2 dzieci
Lotto jesteś świadomym człowiekiemale życie jest przewrotne.. Obyś nigdy tej lekcji nie musiał odrobić
Chcą się pozbyć starszych ludzi,niedołężnych bo kasa na nich idzie emerytury,renty z tąd taka opieka medyczna.moim zdaniem opieki społeczne też powinni zamknąć ciągną z tamtąd najbogatsi, powinno się te pieniądze użyć na inny cel
Chcecie jeść ! Do roboty w pole, tak jak dawniej a nie wszystko myślą że z nieba leci manna
Franek dla mnie bulwersujące jest że oni kupują sobie limuzyny, tablety, diety mają, wakacje i inne atrakcje a to kosztuje tyle że nie jeden szpital by się "cieszył" czy dom dziecka czy cokolwiek innego..
Kombinować , dlatego jeden drugiego w wała robi... Kolega kolegą ale liczymy się co do grosza
matki nie mogą pracować bo nie ma przedszkól czy złobków.. Za tyle kasy nie jedno by powstało..
franek jak nie bedziesz kombinowal to Ciebie wyroluja ... musisz sie w tym wszystkim ogarnac.
Kościołów za to nastawianych od za***nia zamiast 3 wystarczy jeden i tak wiernych coraz mniej a za te pieniądze np szpital wybudować
Na wszystkim co robisz i zarabiasz musisz sie dobrze znac bo Cie zwykly pracownik w konia bedzie robil
Nie wiem o jaki chodzi mecz, ale Polakom dokopali.... 4 : 1.
/wiadomość z Radiowej Jedynki/.
..................................................
/wiadomość z Radiowej Jedynki/.
..................................................
Zelka a to ile kasy biora przedszkola to uwazasz za normalne ?
Franz t.j.Starych najlepiej odstrzelić
Nie pamiętam czy to mówiłem:
3-ch chłopców chwali się swoimi dziadkami:
1]wszy-Mój dziadek ma 85-lat!
2]gi-A mój ma 91!
3]ci-A myśmy mieli tak starego dziadka,że musieliśmy go zastrzelić
Nie pamiętam czy to mówiłem:
3-ch chłopców chwali się swoimi dziadkami:
1]wszy-Mój dziadek ma 85-lat!
2]gi-A mój ma 91!
3]ci-A myśmy mieli tak starego dziadka,że musieliśmy go zastrzelić
Bolek.. .
................................
................................
Gonzaga
Lottomat , to wychodzi na to że trza wszystko budować od zera państwo
Chodzi o to że kasa nie idzie na leczenie ludzi , szpitale się zadłużają i nie dostają kasy a leczyć muszą więc udają że leczą .
Jackwar.. .
Żeby Polacy wygrali, to musi się zdarzyć jakiś ...cud. Ale tych cudów nie ma.. .
...............................................
Żeby Polacy wygrali, to musi się zdarzyć jakiś ...cud. Ale tych cudów nie ma.. .
...............................................
Lotto to też nie jest ok.. Biznes to biznes.. Ale to też nie są ogromne pieniądze żeby też nie posyłać dziecka gdy nie masz wyboru
franek , zanim zaczniesz budować to ten kraj już jest tak zadłużony że nie spłacisz tego długu . Za to powinni stawiać pod mur .
to wszystko jest tak obecnie zakrecone i powiazane ze absurdy sa na kazdym kroku i nic z tym nie zrobisz