Wpisy 1 678 546 – 1 678 645
23 sierpnia 2013 00:50 → 23 sierpnia 2013 05:31, 100 wpisów
Lotto tu masz rację, tak powinno to wyglądać ale czy pizganie tego na ladę dało Ci cośczy nie lepiej było kierownika wezwać?
teraz zauwazylem ze ta masa jest wszedzie, w napoleonkach, eklerach, innych ciastach ... na jedno kopyto i od razy wyczuwalny smak
Ja lubie kremówki
Trza też coś na mini typnąć
kierownik jako odpowiedzialny za cukiernię powinien na podstawie paragonu oddać pieniądze..
Lottomat jak młoda trza było sukienke podnieść zrobić co swoje,na następny raz by się nauczyła
Lottomat
pozniej sie dziwic ze czlowiek na miescie nie je a Ci drudzy zala sie ze nie maja klientow
Zelka nie bylo a jak chcialem zwrocic to powiedziala ze nie ma zwrotuu i koniec, no co dyskutowac z taka robisz swoje i nara, nie mam czasu czekac i sie bawic
byl ktos w lokalu Gesslerowej w Warszawie ? od razu odradzam bo to ladna lipa
Lotto jasne, rozumiemw sumie to nie wiem jak bym się też zachowała
Kremówki w Wadowicach sa smaczne..muszą sie wyjątkowo starać nie mają wyjścia
pamietacie stare dobre tosty robione na miejscu w takim opiekaczu z ciagnacyms sie serem pieczarkami ... to sie skusilem na miescie ide zamawiac tosta czekam patrze jak robi i nie moge wyjsc z podziwu teraz tosty sa takie male splaszone jakby butem zgniotl z serem i kawalkami mielonki w srodku
a pil ktos z was ostatio pepsi albo cole ? nie macie wrazenia ze nawet to sie zepsulo ?
Lotto my w podobnym wieku jesteśmy więc pamiętam te czasy ale niestety "wtedy" a dziś to jest jakaś masakra
Jociu, chodzi mi że te oryginalne z wadowic to już markaale fakt, w cukierniach tego pełno
Lotto najlepsza pepsi to była z butli szklanej teraz to nie to samo
w sumie roznice smakow (szklo,puszka,plastik) da sie wytlumaczyc przy nie zmienianym skladzie produktu ale niestety sklad tez sie zmienil
to jest fenomen, coraz drozsze, coraz gorsze a ludzie pala coraz wiecej
http://www.youtube.com/watch?v=N2BQxj2llmE&list=RD02qzZlymzVM5w
I will wait for you --Steve Lawrence
I will wait for you --Steve Lawrence
Żelka
lottomat
lottomat
Szet chłop ściyżkom
jot chlyb z kiszkom
jot chlyb z kiszkom
52,22
17,77