Wpisy 16 780 – 16 879
5 marca 2008 13:04 → 6 marca 2008 14:26, 100 wpisów
ja tego nie rozumie jak mozna wyliczyc jakie liczby padna przeciez to chodzi tylko o traf moim zdaniem matematyka nic tu nie ma wspolnego tylko prawdopodobienstwo np dlaczego parki sie powtarzaja??przeciez tego nie wyliczysz??
prognoza cyferkowa na dzisiaj opad umiarkowany złozony ze wszystkich kombinacji po trochu
a więc będą opady 70-ek do trzech w porywach 60-ki raczej dwie chociarz może spaść i trzecia nie wiadomo skąd za to z pierwszej 10-ki możliwy opad do 5 listków naraz dwudzietki których prześilenie nastąpiło wczoraj wystąpią w liczbie dwóch 30-ki dwie 50 do trzech i 40 powinny wychylic się do trzech sztuk prognozę z psycholka nadawał psychol z nostromikiem
a więc będą opady 70-ek do trzech w porywach 60-ki raczej dwie chociarz może spaść i trzecia nie wiadomo skąd za to z pierwszej 10-ki możliwy opad do 5 listków naraz dwudzietki których prześilenie nastąpiło wczoraj wystąpią w liczbie dwóch 30-ki dwie 50 do trzech i 40 powinny wychylic się do trzech sztuk prognozę z psycholka nadawał psychol z nostromikiem
jeżeli słońce oświeci to prognozę wielce prawdopodobną podamy wieczorem jak siostra niejednokrotnie przeorana pozwoli
Była taka gra którą prowadził Zygmunt Chajzer , na końcu uczestnik wybiera jedną z trzech bramek. Pozostają dwie nie wybrane , Zygmunt odsłania jedną z nich. TERAZ uczestnik może zmienić zdanie. Czy zmiana zdanie coś polepszy jego szanse czy nie ma to znaczenia???
Taktyka gry jest ważna czy to ślepy los???
Iwo,jemu nie potrzebny jest matematyk,do wyliczenia konkretnych liczb,ale do wyliczenia prawdopodobieństwa konkretnych zdarzeń-typu parz/nieparz/równowaga.To jest tzw.proces wystapienia tych i podobnych zjawisk w przedzialach czasowych.Trochę w tym przypadkowsci,a trochę naukowych teorii na ten temat powstało.Odsyłam do ksiązek n/t prawdopodobienstwa pierwsze lata studiów.Pozdrawiam.
Witam wszystkich ostnio nie mam czasu klikać zapracowany człowiek heh ! ale czytam czasem i widze że jest spoko na chacie i tematy ciekawsze na dziś z wielu zakładów wyłoniłem najciekawsze oczywiście to się dowiemy o 22 a ja jutro rano! proponuje ;
5/{7,43,62,73,77}
8{3,7,11,15,43,50,53,80}
nio i jest expres dziś i nie zapomnijcie o zakładach specjialnych z okazji dnia kobiet w sobote .Pozdrawiam wszyskie laseczki chatowe i naszych stałych bywalców chatowych A Matycz chyba zmienił nika bo żadko pisuje? Ale mamy nowego Zonka który zastąpił naszego Matycza!
5/{7,43,62,73,77}
8{3,7,11,15,43,50,53,80}
nio i jest expres dziś i nie zapomnijcie o zakładach specjialnych z okazji dnia kobiet w sobote .Pozdrawiam wszyskie laseczki chatowe i naszych stałych bywalców chatowych A Matycz chyba zmienił nika bo żadko pisuje? Ale mamy nowego Zonka który zastąpił naszego Matycza!
A u mnie za oknem pada snieg i wiosny nadal nima !!!
Zonk coś wie
Dla IWO888 - taktyka gry jest ważna o znajomość matematyki a szczególnie działu prawdopodobieństwa, oraz takiej dziedziny matematyki jak "teoria gier" http://pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_gier
pozwala powiedzieć że zmiana decyzji jest słuszna i pozwala wygrywać dwa razy na trzy próby. Czyli średnio nie jeden na trzech uczestników wygra a dwóch na tzrech, co na pierwszy rzut oka jest sprzeczne z matematyką
Dla IWO888 - taktyka gry jest ważna o znajomość matematyki a szczególnie działu prawdopodobieństwa, oraz takiej dziedziny matematyki jak "teoria gier" http://pl.wikipedia.org/wiki/Teoria_gier
pozwala powiedzieć że zmiana decyzji jest słuszna i pozwala wygrywać dwa razy na trzy próby. Czyli średnio nie jeden na trzech uczestników wygra a dwóch na tzrech, co na pierwszy rzut oka jest sprzeczne z matematyką
nie mam zamiaru tu polemizowac bo wiekszosc mysli tak jak ja tylko nadmienie ze wszystkie wysokosci kursow i rozne algorytmy i wszelkie prawdopodobienstwa oraz wykresy robia wlasnie matematycy aniektorzy z was nie obrazajac nikogo nie potrafia sobie obiczyc prostej rzeczy jaka jest tabelka progresi i kombinuja podwajaja i wychodza im kwoty okrutne a niektorzy nawet podajac wygrane tak klamia ajak im sie to udowodni niestety matematycznie to znikaja az sie o nich zapomnie takie przypadki byly juz na stronie multipaska ponizej na forum pod chaslem progresja musze juz isc niestety wiec bedzie teoche spokoju od gdaczacego kogucika jak dzis nie wygram to kampania odchudzajaca mojej kurki sie przedluzy wysokich wygranych pozdrawiam.
I smutno się zrobiło,poszedł kogucik z opuszczonym ogonkiem zanieść 550 zł do bukmachernii,co daje ok.2000 jajek.Ciekawe czy mu jutro oddadzą?
Jakie są rodzaje kobiet?
1.Rusałki-ten mnie rusał,tamten rusał
2.Damy-Temu damy tamtemu nie damy.
3.Kotki-ten mnie miał,tamten mnie miał.
4.Złote rybki-ten mnie rypał,tamten mnie rypał.
5.Słomiane-rżną się jak sieczka.
6.Pobożne-najchętniej leżą krzyżem.
7.Dziecinne-co do rączki,to do buzi.
8.Chemiczne-rozkładają się w temperaturze pokojowej.
9Partyjne-przyjmują wszystkich członków.
10. Domatorki-dają byle komu,ale tylko w domu.
1.Rusałki-ten mnie rusał,tamten rusał
2.Damy-Temu damy tamtemu nie damy.
3.Kotki-ten mnie miał,tamten mnie miał.
4.Złote rybki-ten mnie rypał,tamten mnie rypał.
5.Słomiane-rżną się jak sieczka.
6.Pobożne-najchętniej leżą krzyżem.
7.Dziecinne-co do rączki,to do buzi.
8.Chemiczne-rozkładają się w temperaturze pokojowej.
9Partyjne-przyjmują wszystkich członków.
10. Domatorki-dają byle komu,ale tylko w domu.
Dziewczyny,nie dajcie się może,któraś z was opisze rodzaj facetów.hehehe,ale to było dobre..........
kogucik, twierdzisz, że my nie potrafimy sobie policzyc prostej rzeczy ? a przeliczyłeś swój sposób ze wpisu 16517 ? i co Ci wyszło ? a może Cie to przerosło ?
widze ze ciebie potle cechuje zlosliwosc a nawet nie umiesz interpretowac tego co napisane ale i tak jestes uroczy nie wiem co wtedy napisalem jezeli cos zle to mogles sie odrazu ustosunkowac. natomiast napisalem ze NIEKTORZY'a to kolosalna roznica, wiem bo zwracali sie do mnie o obliczenie progresi jak cie tak to boli mode cie bardzo serdecznie przeprosic nie mialem tego w zamiarze i napisac ze POTLE jest dobrym fachowcem w dziedzinie gier losowych mam nadzieje ze jestez zadowolony wtym moim poprzednim wpisie napisalem ze sam nie jestem za madry w grach liczbowych i wspomagam sie wiedza pewnego matematyka ktory zna sie na grach liczbowych a do tego chce pomuc i jeszcze stwierdzilem ze doszedlem do wniosku jaka mala jest moja wiedza w tym temacie wszystkich dotknietych tym wpisem przepraszam dziwe sie tylko bo mamy wspolnego przeciwnika w postaci totolotka a gryziemy sie miedzy soba i wytykamy bledy a lumpek z mojego miasta zgarnia 5 baniek i co wy na to moi drodzy fachowcy od systemow i przewidywania liczb pozdrawiam.
kogucik19 - no i dobrze ze wygral!! biednemu tez sie nalezy cos od zycia !! GRATULUJE tym co wygrywaja metoda chybil-trafil :)!!
wlansie niedawno sobie uswiadoomilem ze grajac na swoje liczby nigdy nie wygra sie, mozna puszczac do konca zycia bo komputer wylosuje 6 z zakladow puszconych na chybl-tafil poniewaz wypusza dane serie i a kogos pada :D
Tak wlasnie wspaniale ze wygral bo moze mial zycie przechlapane moze go rodzina wygonila z domu i terraz zaraz sie znajdzie rodzina ale mieszkam nie daleko i wiem ze ci ludzie nie maja wielkich potrzeb co rano byle na jabolo bylo i teraz bedzie i wszyscy beda zadowoleni bo bogaty jak wygra to zaraz sie odgradza od wszystkich a taki napoi cala dzielnice takich jak on i moze bedzie szczesliwy chcialem tylko pokazac ze czlowiek ktory nie kombinuje z liczbami puszcza chybil-trafil i prosze mozna ,mozna tylko jego gwiazda wtedy zaswiecila . niech mu sie darzy jak nalepiej pozdrawiam.
mozna mozna wystarczyl 1 zaklad to sie nazywa szczescie :) ale to mogl byc kazdy bo duzo ludzi gar na ch-trafil:D na kazdego przyjdzie kolej:)
16767. Kogucik,Ta gra polega na tym wygraj i s........aj z forsą póki czas i wiecej tam nie wracaj.......
Zonk,a dlaczego ma uciekac?
Przecież nie gra progresją na parkę np.1-2której nie widac już ponad 120dni.
Nie znam się,ale jedyny błąd jaki popełnia Kogucik, to obstawianie tylko nieparzystych.
Zonk,a dlaczego ma uciekac?
Przecież nie gra progresją na parkę np.1-2której nie widac już ponad 120dni.
Nie znam się,ale jedyny błąd jaki popełnia Kogucik, to obstawianie tylko nieparzystych.
Taka wygrana dla tego człowieka to prawdziwe nieszczęście.Zaraz znajdą się kumple niedopici i niedobalowani.Był juz taki jeden przypadek w latach 90-tych ze, człowiek z nizin społecznych wygrał ponad 450 tys, złotych .W krótkim czasie przeimprezowali wszystko ,zakłucając spokój okolicznym mieszkańcom przez prawie rok czasu.Potem wszystko wróciło do normy,a szczęśliwy wygrany został pochowany na koszt państwa.Stracił wszystko!!!!!!!!!.Ale podobno co pożył to pożył......Pisali o tym w prasie.Może ktoś pamięta miasto,ale to chyba nie był Kraków.Współczuję okolicznym mieszkańcom,,,,,
wiadomo, za parę dni już kolesia nic nie zostanie, będzie chlał póki będzie w stanie, ale w końcu go ktoś dopadnie. Niech się tylko kumple dowiedzą, potem jakieś gangi i chłopa nima, pieniędzy zapewne też, bo kto zgadnie, gdzie taki lump to będzie trzymał, jak pewnie nawet nie wie, jak się bankomat obsługuje. Smutno, bo wystarczyłoby mu 10 000 zł i na to samo by wyszedł, a takie 5 baniek potrafiłoby pozytywnie zmienić życie całym rodzinom i ich bliskim, a tu tylko się zmarnują. Chociaż życzę chłopowi powrotu na dobrą drogę, ale małe szanse wróżę, że w ogóle się on będzie o to starał... lumpy to lumpy, ludzie zniszczeni, nie do uratowania, niestety
a o tych bramkach czytałem, nawet próbowałem zastosować do totka, niestety nic tym sposobem nie wygrałem.
Mój pomysł był taki: odrzucić jedną liczbę, której na pewno nie będzie, potem wybrać kolejne 16 liczb, które można uznać za takie, które na pewno nie wypadną. Następnie do każdej z tych 16 przyporządkować po 2 inne liczby. W rezultacie dostaniemy 16 zestawów po 3 liczby. Wybieramy 1 zestaw "pewniak", a pozostałe 15 dzielimy na 5 3-elementowych grup. Z każdej takiej grupy wybieramy najmniej nam się podobający zestaw trójek, odrzucamy go a następnie wybieramy któryś z pozostałych dwóch. W efekcie będziemy mieć 5 zestawów trójek otrzymanych drogą eliminacji + 1 zestaw wybrany jako pewniak. Następnie z każdego z tych zestawów wybieramy jedną z tych dwu liczb, które nie zostały przez nas na samym początku nominowane jako liczby-pewniaki do niewylosowania.
W efekcie mamy 6 liczb. Niestety, gra tą metodą jest dość pracochłonna, a zysków nie przyniosła żadnych...
Mój pomysł był taki: odrzucić jedną liczbę, której na pewno nie będzie, potem wybrać kolejne 16 liczb, które można uznać za takie, które na pewno nie wypadną. Następnie do każdej z tych 16 przyporządkować po 2 inne liczby. W rezultacie dostaniemy 16 zestawów po 3 liczby. Wybieramy 1 zestaw "pewniak", a pozostałe 15 dzielimy na 5 3-elementowych grup. Z każdej takiej grupy wybieramy najmniej nam się podobający zestaw trójek, odrzucamy go a następnie wybieramy któryś z pozostałych dwóch. W efekcie będziemy mieć 5 zestawów trójek otrzymanych drogą eliminacji + 1 zestaw wybrany jako pewniak. Następnie z każdego z tych zestawów wybieramy jedną z tych dwu liczb, które nie zostały przez nas na samym początku nominowane jako liczby-pewniaki do niewylosowania.
W efekcie mamy 6 liczb. Niestety, gra tą metodą jest dość pracochłonna, a zysków nie przyniosła żadnych...
jeszcze mam pomysł taki, żeby na podstawie mapek typować 43 liczby-pewniaki, a następnie posłać zakład z pozostałymi sześcioma. ;)
Stanislaw ty masz racje i to samo mi powiedzial ten matematyk ale czlowiek jak ten osiol jak sie do czegos przyzwyczai i jeszcze mu to wychodzi bo ma troche szczescia to slepnie i nic nie widzi i wszystkich traktuje jak by sie wtracali i buzyli jego schemat i ja wreszczie to zrozumialem i w dni takie jak pon,,wtorek,,czwartek,,pietek mysle o rozlozeniu kosztow na wiele zdarzen dzieki za podpowiedzi i takie postepowanie uwazam za sluszne bo wytknieto mi blad wiec musial to zrobic ktos kto jest troche madrzejszy ode mnie i jestem wdzieczny za taka dyskusje. pozdrawiam.
W efortunie dawnym profesjonalu jest gra nastepujaca : Z 21 liczb losuja 3 liczby mozna obstawiac 1 lub 2 lub 3 liczby za jedna kurs 5 za 2 chyba 44 ale za 3 to juz 777 moze by tak zrobic jakis trujkowy systemi z 12 liczb i poslac nie wiem ile by to kuponow wyszlo ale nawt 100 to warto bo na 300 jak 1 trujka wejdzie to sie zarobi moze ja cos poknocilem ale prooponuje zobaczyc to moze byc nie zle mialem systemik chyba na 60 zakladow i 2 x 3 mi sie trafilo mozna prubowac pozostawiam temat do dyskusi,pozdrawiam.
Moj wpis :
16783. Była taka gra którą prowadził Zygmunt Chajzer , na końcu uczestnik wybiera jedną z trzech bramek. Pozostają dwie nie wybrane , Zygmunt odsłania jedną z nich. TERAZ uczestnik może zmienić zdanie. Czy zmiana zdanie coś polepszy jego szanse czy nie ma to znaczenia???
Społeczeństwo jest mało świadome pewnych zależności i nawet jak uczy się na studiach (a nie każdy studiował) to zapomina o nich
A ten przykład z w/w grą jest dobitny bo nawet jk ktoś zmieniał decyzję co do wyboru bramki to nieświadomie że zwiekszył swoje szanse z 1/3 do 2/3
16783. Była taka gra którą prowadził Zygmunt Chajzer , na końcu uczestnik wybiera jedną z trzech bramek. Pozostają dwie nie wybrane , Zygmunt odsłania jedną z nich. TERAZ uczestnik może zmienić zdanie. Czy zmiana zdanie coś polepszy jego szanse czy nie ma to znaczenia???
Społeczeństwo jest mało świadome pewnych zależności i nawet jak uczy się na studiach (a nie każdy studiował) to zapomina o nich
A ten przykład z w/w grą jest dobitny bo nawet jk ktoś zmieniał decyzję co do wyboru bramki to nieświadomie że zwiekszył swoje szanse z 1/3 do 2/3
A nawet media nic nie pisały że lepiej zmieniać decyzję w artykułach o tej grze , czyli albo celowe milczenie albo nikt o tym nie wie.
Po za kilkoma tysiącami osób które mają na codzień styczność z takimi zagadnieniami
Mam dla was dobra radę:Nigdy nie grajcie w gry które mogą wam przynieść wygraną,której nie będziecie w stanie emocjonalnie zagospodarować,która może wam zniszczyć psychikę i zycie prywatne.Zadne pieniądze nie są tego warte.............
do wpisu 16802 może nie jest to menel???że kupił 2 tanie wina jeszcze o niczym nie swiadczy, Ja mu gratuluje- chłopie los dał ci szanse wykorzystaj ją jak najlepiej!!!
Co myśli Ryszard Rembiszewski gdy siedzi na sedesie?
- Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
- Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
Menel,na pewno menel,bo przyzwoity człowiek kupił by do 2 tanich win herbatniki,albo batonika studenckiego,a on zgarnoł,całą kumulację uczciwych ludzi,grających systemami i w spółdzielniach za 2 zł,to jest niesprawiedliwosć.Cała Polska wpłaciła,być może na to żeby jeden mógł do woli się napić!!!!!!!!!!
witaj kogucik19 ja gram w liczby 2ki ale w keno wieksze prawdopodobienstwo trafienia gram tez w parz i nieparz i wiem ze jest kasa z tego ja osobiscie ch...wykladam na tych niedowiarkow bo oni zawsze maja aaaaalllle tylko mam pytanko dzis obstawiles nieparz za 550 razy 2zl kurs to daje 1100 minus 0,9poda to zostaje 990zl taaaak a ja z koleji dzis parzyste obstawilem pozdrawiam paka
temida a ty uwarzasz ze jezeli czlowiek ktory sie stoczyl i pije tanie wina nie moze dostac szansy od zycia??moze wlasnie ja dostal a jak ja wykorzystal to jego sprawa ale widze ze masz bardzo glupie podejscie i wcale sie z toba nie zgadzam
a moze facet nie lubi herbatnikow ani batonikow ha ha ale niektorzy sa zyczliwi
Iwo,widzę że nie czytałaś poprzednich wpisów,m in, Napoleona i innych,tacy ludzie nie potrafią wykorzystać szansy jaką im przyniósł los.To ich przerasta,po prostu taka wygrana ich spala psychicznie i prowadzi do jeszcze większej degeneracji,a przy okazji degenerują znajomych i są uciążliwi dla otoczenia Bo ono po prostu już nie są w niektórych przypadkach zmienić swojego trybu życia.Miejmy nadzieję że w tym przypadku tak ni będzie, ale w 99% taka historia ma ponure zakończenie.To jest niezależne od nas.........Tego niestety nikt i nic nie zmieni.Trzeba mieć naprawdę silną wolę żeby odciąć się od świata menelskiego,nawet gdy się wygra taki los na loterii.
deja,nie wykładaj tak szybko ch..j na tych wszystkich niedowiarków,bo może się okazać że właściwa będzie 3 opcja to znaczy będzie równowaga,i wtedy obydwaj będziecie sie mieli do tyłu....
tak dejo zoataje do wygrania 990 zycze poaodzenia nie zycze zebys trafil bo wtedy ja nie trafie ale jak ci sie poszczesci to bede sie cieszyl. juro tez jest dzien .
ELO TEMIDA a skad ty mozesz to wiedziec mialas juz takie doswiadczenie w zyciu,teraz przynajmniej goscio niebedzie pil taniego wina tylko łyski slodową.Chyba ci gul skacze niezaksztus sie
Do wpisu 16821
łyska-to jest kurka wodna
pewnie chodziło ci o wisky
łyska-to jest kurka wodna
pewnie chodziło ci o wisky
Tak chodzilo mi o lyski,ale ciesze sie ze mnie zrozumiales panie OROGRAF
nareszcie będzie odegrany i wysiądzie z tej fury do nikąd,bo już wszyscy się o niego martwili..........
strasznie sie ciesze ide spac z podniesionym ogonem kura dostanie jesc wszystko wraca do normy pozdrawiam i jutro znow za 220 w zaleznosci od kursu i na nieparzyste choc w cuda nie wierze ale nie zmieniam decyzi. dobranoc i niech sie przysnia cyferki na Duzego Lotka na ^ dobranoc.
Ja dzis w ML klapa ale jakims cudem weszły mi mecze miałam Rome obstawioną i Porto ;)
KOGUCIK coś mi tu śmierdzi zdechłą kurą. Ale to wyjdzie za tydzień, jak Ona dobrze prześmierdnie.
czy moze wie ktos z was ile jest kombinacji przy rozpisaniu 27 cyferek na 10w systemie pelnym .Pozdrawiam milych snow
jutro o 22:00 kolejna tragedia, hehe.
idźmy w ślady menela, kupmy 2 wina a za resztę zakład DL. nawet jak będzie wtopa to przynajmniej wino zostanie.....
idźmy w ślady menela, kupmy 2 wina a za resztę zakład DL. nawet jak będzie wtopa to przynajmniej wino zostanie.....
dzień dobry wszystkim !
ciekawe czy mamy swoje ulubione kolektury,gdzie gramy od zawsze ,czy też jak popadnie.czy przykładamy do tego wagę?
ja osobiście gram w dwóch kol.Mój typ:78,63.
ciekawe czy mamy swoje ulubione kolektury,gdzie gramy od zawsze ,czy też jak popadnie.czy przykładamy do tego wagę?
ja osobiście gram w dwóch kol.Mój typ:78,63.
witam za oknem sliczne sloneczko i kogucik z kurka tez po nocy zadowoleni i prostuje swoja wczorajsza informacje poniewarz zostalo tylko 94 zeta do odzyskania to nie ma sensu grac za 240 zeta tylko za 120 choc dzis w cuda nie wierze ale posylam bo roznie moze byc juz wczoraj bylem zaskoczony ale mile ze wyszlo a nie duzo bylo do rownowagi jak nam prognozowal jeden z sympatycznych ludzi na tym forum.posylam rowniez numerka i duzego ale nie cyferki zaden zaklad nie przekracza 15 zeta pozdrawim sedecznie i niech ktos moze najpierw wygra szustke a potem na znak pojednania z ludzmi inaczej myslacymi lub bardziej szczesliwych bo zyja bezstresowo kupi wtedy dwa tanie wina i zaniesie pod sklep i rozda potrzebujacym a potem reszte niech zainwestuje w swoje czescie ja napewno nie wygram wiec juz jednego mniej szansa wszystkim pozostalym wzrasta pozdrawiam.
...wyślę 100zł.na parzyste.
Maszyna wczoraj była łaskawa,ale dziś próbowała to odzyskac.
Maszyna wczoraj była łaskawa,ale dziś próbowała to odzyskac.
Stanislaw masz racje ale tak mi dzis smierdzi rownowaga co bylo by najgorsze rozwiazanie bo wtedy oni gora ale masz racje napewno nie powinno byc nieparzystych ale wiesz moze popelniam blad ale uwirz skakalem tak jak czylem i wtedy poplynolem wiec juz sie czymam jednej obci pozdrawiam i zycze sobie brak rownowagi reszta niech wychodzi komu kurka jajko zniesie ten bedzie jadl jajeczniczke pozdrawiam.
no widzisz KOGUCIK,dobre i to,ja się motam pomiedzy 11,20,47 ,20 była a 11 w lewo 47 w prawo i taka robota
Opa ja ci niestety nie doradze bo nie mam szczescia a chce zyc jeszcze wczoraj zagalem na 5 liczb ktore nie wyjda za 2 zlote i zadna nie weszla i strasznie sie z tego powodu ciesze nawt nie z wygranej tylko ze dalej mam 100% pecha wiec jest dobrze i nie mam sie co za liczby brac ale zycze ci zebys wybral dobrze pozdrawiam.
A moze bys zagral w liczby ktore nie wyjda trzeba oznalesc 5 takich liczb oraz podac sredni kurs euro i kurs wychodzi 2.74 wszystkie zdarzenia wlacznie z kursem euro na typ 1 przeciesz chyba jest wiecej takich szczesliwcow inaczej jak ja moze tu mozna cos skubnac propnuje sprobowac.za 2 zeta wyplacili 4,90 moze to mniej niz parka lub cos tam innego ale ponad 100% zarobku i moze progresja sprobowac napewno mniej ale moze latwiej mozna sprobowac taka probe.pozdrawiam.
1,75,25,9,13,5,3,7,19,29
5,44,2,7,19,38,28,29,61,50
7,14,51,52,1,2,13,22,63,78
42,25,5,40,36,10,14,6,12,61
tylko teraz nie wiem czy to wyslac
5,44,2,7,19,38,28,29,61,50
7,14,51,52,1,2,13,22,63,78
42,25,5,40,36,10,14,6,12,61
tylko teraz nie wiem czy to wyslac
dzisiaj
1 ! 2 ! 1 ! 2 ! 1 ! 2
dla buka
liverpool 1
widzew obie sttrzelą
legia > 2.5 gola
górnik 1
bolton obie strzelą
getafe strzeli
slawia praha 1 /hokej / to z psycholka narazie wszystko
1 ! 2 ! 1 ! 2 ! 1 ! 2
dla buka
liverpool 1
widzew obie sttrzelą
legia > 2.5 gola
górnik 1
bolton obie strzelą
getafe strzeli
slawia praha 1 /hokej / to z psycholka narazie wszystko
a co do kolektur to trochę się wstydzę chodzić cały czas do jednej, bo dziwnie patrzą sprzedawcy, jak się wydaje kokosy a po żadną wygraną nie przychodzi... Mam kilka kolektur i średnio w każdej raz-dwa razy na tydzień coś wyślę
Witam ziomali i ziomalki po kuponie umnie pada snieg z deszczem wiosny nie widac wyspałem sie wiec za liczby sie biore! BEEZQP-mialem ten sam problem co ty ale teraz mam tylko 2 kolektury maja je w ajencji wiec zacierają roczki jak przychodzi pan mario nawet wczoraj kawke mi zrobili mam ulubiona kolekture i posyłam w niej! jest czynna teraz do 20 podobno jestem jedym klijentem miedzy 18-20 ale jakim warto czekac nawet kawke podać szczegól że czasem nie maja wydac wygranej i musze do kasy pedzic pietro wyżej ale spoko maja dobra ręke to tez ma znaczenie przy posyłaniu pozdrawiam!!! A jaka laseczka tam siedzi czasami u mówie wam jak tej kawki nie wypić i czasem bombonierki nie podrzucić !!!
potem piszą na kartkach za szybą tu wygrano tyle i tyle miedzy innymi to moja zasluga reklamuje ta kolekture wygranymi heh !
No cóż ale może wygram na jakiś pierscionek z brylantem albo kaszmirem dzień kobiet za pasem a ja nie mam prezentu ?
MARIO OLSZTYN.na pewno tak nie piszą jak trafisz 4 w D.L albo nawet 7 trafień w M.L ,bo to niema sie czym chwalić,a o przegranych tez niema co ogłaszać.hehehhe.Twoje wygrane są raczej wygranymi LOTTO.Pozdrawiam.
Zonk - dziekuje za wypowiedz ale tak wogóle to uważasz że każdy trawia 7/7 w multi czy 8/8 bo w niejednej widziaem takie opisy i nie mów że to małe wygrane oczywiście zależy dla kogo bo np mój brat 7/7 wygdaje na hamburgery i dziewczynki w miesiącu a ja się ciesze zawsze to paree zł na gre na maxa !!!
Poza tym mysle że w wielu przypadkach typowania nie odzwierciedlaja wygranych nie podasz przecież 50 czy 100 piatek na pasco albo 7 czy 8 a wiadomo że wiekszość z nas nie posyła systemm na 12 w dużego lotka co losowanie ? choć jest paru kogucików widze z opisów że nie żałuja kaski na gre biora kredyty i dobrze bo żeby wygrać trzeba grac za duża kaske nie oszukujmy się a ten przypadek z krakowa to nie nowość u mnie w olsztynie w ciągu 3 lat padły 3 szóstki na chybił trafił jedna na 1 zakład a 2 na 3 zakłady i ta jedna to jeszcze za 1.25 zł 18 latek trafił I nie wyśmiewajcie się że żul wygrał moze to tylko człowiek który zblądził z braku pracy i pieniedzy a znam i takich co maja kasy w h.. i pija jabole za 3 zł i graja tez za 2 zł i trafiaja 5/6
MARIO OLSZTYN masz racje ale widzisz ze dla niektorych nie powinien taki co pije jabole wygrac i taki co wysyla jeden kupon tylko ci powinni co kupe kasy w to wkladaja to jest bez sensu wiec tzn ze jesli ja wysylam za 10zl to juz nie powinnam wygrac bo za malo kasy wkladam w gre
16814. Menel,na pewno menel,bo przyzwoity człowiek kupił by do 2 tanich win herbatniki,albo batonika studenckiego,a on zgarnoł,całą kumulację uczciwych ludzi,grających systemami i w spółdzielniach za 2 zł,to jest niesprawiedliwosć.Cała Polska wpłaciła,być może na to żeby jeden mógł do woli się napić!!!!!!!!!!
IWO- masz racjie to nie ma rególy za ile poslesz wiadomo ze im wiecej zakadów tym wieksze prawdopodobieństwo wygranej ale nie powiedziane że nie wygrasz za 10 zł to tylko łod szczęscia a pomagaja nam w tym w 20% może jakies systemy i kombinacjie ja czasem i na chybił pośle na swoje nic utopie 100 zł a na chybił 7/10 np i ciesze się i zastanawiam po h.. ja się trudze ? slecze nad liczbami ?A temyu z krakowa tylko zycze żeby nie zapił się na smierć albo żeby mu glowy nie ukrecili za ta kase !!!A tak nie chłop zrobi co chce z kasa ludzie wpacaja na fundacjie a te skur..... jezdzą mersiami na wypasie jak to mówiłą moja kumpela z big broder z olsztyna karoilinka
MARIO , hej,człowiek który zbłądził z braku roboty ???
no nie wiem,niektórzy w ogóle jej nie szukają,a taki który szuka tylko wypić - to wiadomo że menel,taka prawda
no nie wiem,niektórzy w ogóle jej nie szukają,a taki który szuka tylko wypić - to wiadomo że menel,taka prawda
Sępią tylko,daj złotówkę czy dwie i co jeszcze,ja nie mam za co wypić to nie piję...i nie gram...itd,ale "menela" nie przekonasz-on musi wypić
Mam jednego kolegę co się stoczył na dno,żeby nie jego matka to nie wiadomo co by było,pewnie skończyłby w jakimś przytułku-a gość był w mojej klasie,gdzie ma taki pojęcie i na co liczy...a teraz ma dziewczynę,mieszkają razem,o dziwo już mnie nie odwiedza,jak czegoś potrzebuje(wytłumaczyć odnośnie komputera) to wtedy zachodzi...
Ale widocznie już wszystko wie...a i tak gadał tylko o robocie i filmach,także nic ciekawego...ja też gadam o liczbach,ale nie cały czas,żyć też trzeba
Opa - nie popieram równiez meneli tez ich gonie i uważam że powinni iśc do pracy ale po co to polemizować a menel wygrał obojetnie kto wygrywaja również tacy co maja miljony tez uważasz że to ok ? a zrególy biedni nie wygrywaja my wygrywamy drobiazgi a jak to mówią bogatemu zawsze szczęscie sprzyja ja też w życiu pomoglem wielu ludzi dziś dla nichj nie istnieje bo jestem biedniejszy albo mam gorsz fure !!!
MARIO podobnie ja,wielu ludziom pomogłem...na razie to mi odechciało się pomagać,gdyż był nie jeden przewóz,a upomnij się o swoje,to zobaczysz,jeszcze wyzywają
a moze spruboje rozpisac parki jakie typuja na rankingach przeciez tam wchodza co niektore
wszystkie tam liczby i tak sie powtarzaja parzyste razem nieparzyste razem tak je posortuje
Właśnie IWO które parki jak to powiada mój ziomal Icemario pozdrawiam go zachecam do typowań i gry bowiem się z niechecił a ma głowe do gry i liczb tylko checi brak!
tylko nie wiem czy je wyslac czy tylko na razie obserwowac czy wejda ale wkurze sie jak wejda a ja nie wysle
39 i 65 nie ma tam takiej moze tak:
1,75,63,25,33,13,43,37,11
12,6,10,14,20,30,24,40,44,38
1,75,63,25,33,13,43,37,11
12,6,10,14,20,30,24,40,44,38
IWO-OPA jest nas 3 podajmy po jednej najpewniejszej parce i poślijmy 6 co wy na to ?
LUDZIE na parki nie grajcie . Czy wy nie umiecie liczyć?
Parka jest średnio raz na 16,5 losowania. Trafiaj lepiej nawet raz na 10 losowań (to bardzo dobry wynik) to i tak na 10 losowań wydasz 25ł (po 2,5zł na losowanie) a wygrasz 16zł
A jak trefisz raz na 16 losowań (zgodnie z matematyką) to wydasz 40zł (16x2,5zł) a wygrasz 16zł. Podobnie trójki jak i cały ML
JEDYNY sens to gra na 10 liczb (ewentualnie 9) bo tu jest szansa trafić 10z10 czy 9z10 , ale jak sani wiecie to zależy od szczęścia
Parka jest średnio raz na 16,5 losowania. Trafiaj lepiej nawet raz na 10 losowań (to bardzo dobry wynik) to i tak na 10 losowań wydasz 25ł (po 2,5zł na losowanie) a wygrasz 16zł
A jak trefisz raz na 16 losowań (zgodnie z matematyką) to wydasz 40zł (16x2,5zł) a wygrasz 16zł. Podobnie trójki jak i cały ML
JEDYNY sens to gra na 10 liczb (ewentualnie 9) bo tu jest szansa trafić 10z10 czy 9z10 , ale jak sani wiecie to zależy od szczęścia
dAJE PARKE 7-15 LUB TRÓJKE 7-15-43 ZDECYDUJCIE !!!