Wpisy 1 671 728 – 1 671 827
18 sierpnia 2013 15:57 → 18 sierpnia 2013 16:41, 100 wpisów
miisiek, w tym kraju można mieć (jeszcze) swoje zdanie
ale nie można (jeszcze) kogoś bezkarnie obrażać
ale nie można (jeszcze) kogoś bezkarnie obrażać
misiek...nie będę się karwa już wypowiadał na temat Twoich odzywek tu.....i Twojej zaniżonej strasznie inteligencji bo szkoda mojego cennego czasu.....ale powiem Ci tylko tyle.......Głąb jesteś.......liście z Ciebie też nie były do wykożystania
jade do tesciów...a tam zawsze wygrywam...sczesliwa kolektura 6/7 i 3/3
Misiek, czasami sam piszesz z błędami..ale chyba nikt Ci tego nie wytyka
ale nie robie ortograficznych i nie chce mi sie poprawiac hahahah
Ula,
Ty juz chba jak murzynka, albo przynajmniej latino wygladzasz co??
Ty juz chba jak murzynka, albo przynajmniej latino wygladzasz co??
Ja mam wrażenie, że Misiek..często obserwujesz czat..i tylko patrzysz, jak tu komuś, co wytknąć.
alibaba,
mogłes dac cynk, że te twoje rozbojniki dzisiaj sie pojawia
mogłes dac cynk, że te twoje rozbojniki dzisiaj sie pojawia
każdy ma prawo mieć swoje zdanie..ale jeśli masz inne od innych, na temat typowania liczb, to nie pisz, że mamy wszyscy nasrane.
poprostu az mi zal dupe sciska jak widze jak ktos pisze ze ts podglada nie ma co robic tylko siedzi na multipasko i obserwuje czat a kupony tak jak by wysylali sami u siebie hahaha i ts nie moglby lokalizacji tego kuponu znalezc puknijcie sie
do tesciów am jechac a 3/3 jakie tam ustrzelilem 14,15,63 polecialo juz dzisaij
bry vvszystkim
Witam wszystkich
ach ten misiek i jego teorie spiskowe ts
zawsze jak leci po dłuższej przerwie 1,65 albo 1,69 to gram to jeszcze raz, a tym razemnie gralem i znowu poleciało
kondi plecy a moje zeby
kondi..to tak jak u mnie tylko mnie weszło w prawy bark,
moze to jakiś wirus,albo zawianie
moze to jakiś wirus,albo zawianie
Hallo.Panie Misku..czy zastanowil sie troszke co Pan tu napisal?
..
1 671 727. Miisiek 2013-08-18 (15:56)
banda starych zgredow pelna piernikow i zabobon
mysle ze ta nawet grupa ludzi ma prawo jak i Pan!niech ii bedzie po Paninemu nazwana..ale watpie aby starzy niedolezni juz ludzie sie tu wypowiadali..jest Pan zapewne mlody sprawny..itd.itp. troche szacunku dla Wszystkich sie nalezy..
..
1 671 727. Miisiek 2013-08-18 (15:56)
banda starych zgredow pelna piernikow i zabobon
mysle ze ta nawet grupa ludzi ma prawo jak i Pan!niech ii bedzie po Paninemu nazwana..ale watpie aby starzy niedolezni juz ludzie sie tu wypowiadali..jest Pan zapewne mlody sprawny..itd.itp. troche szacunku dla Wszystkich sie nalezy..
jutro rwe reszte
Ulala 1
55? ja myślę,że 54 ma szanse.
55? ja myślę,że 54 ma szanse.
31
57 dawno nie padło..
wogole co Pan wypisuje tutaj ii obraza..ohh zycze aby stanal Pan przed lustrem obejrzal sie dookola..ii moze Panu zaroweczka sie zapali..co ja pisze?..
basiu.....miała szansę na 14......ale skoro nie wpadła ...to nie wiemjej maxymalna przerwa losowań.....to 27......więc jeszcze ma czas
ja tak bardziej intuicyjnie niż w oparciu o programy obstawiam na wieczór : 3, 18,19,63,74. Nie działa mi LC więc tylko tyle na drugie losowanko wymodziłam. Choć po czarnej serii dobrze by było w końcu coś trafić
Dzień Dobry wszystkim
ulala, halapek,kondi
nie wiem jak u was ale u mnie powietrze ciężkie jak cegła i chyba na burzę i zmianę pogody się zbiera
ulala, halapek,kondi
nie wiem jak u was ale u mnie powietrze ciężkie jak cegła i chyba na burzę i zmianę pogody się zbiera
Ulala ładna parka, tym bardziej że 57 lubi wypaść po 52, więc jest szansa
ula....więc trzeba spojrzeć kiedy ma wpaść 19...i wtedy z nią bum
Kondi nie wysłałeś swojej piątki?
zaloze sie ze nie jestem sam ktory potepia wasze zachowanie ale im sie nie chce gadac z wami jedna grupa joci i innych nie ma tu zadnych rownouprawnien robi kazdy co chce i komu chce jest tu chamstwo i obluda kazdy widzi swoje dobro zlego nie a czyjegos zachowania nawet nie potrafi zrozumiec i kazdy drugiemu lize dupe zeby byc fajnym ale teraz juz wiem dlaczego jest tu osob sledzacych tylko do 100 a jak losowanie to i do 600 Pasko niech dalej toleruje takie zachowanie i niech nie patrzy obiektywnie forum portal stworzony z dobra mysla a przez ten czat to nie jednemu sie tu nie chce wchodzic i czytac wszystkich tych glupot jeszcze powinna byc mozliwosc wysylania wiadomosci prywatnych a czat w innym miejscu albo usniety
kondi ja wczoraj gdyby nie znalezione zgubione przez kogoś chybiki tobym nawet dziś na grę nie miała, ale TS dziś sobie te 10 złotych wziął
alibaba każdy z nas nie raz tak miał niestety... nie puszczasz a tu dziad w calości wchodzi
Misiek..tu sie przewija ok.15 000 tys Osob dziennie..tak P.Pasko napisal..o ile dobrze odebralam..sadzisz ze Wszyscy na raz tu siedza ii czytaja co my piszemy?..tyle ze fajnie jest jak pisze sie bez obelg..oraz obrazania Innych..nie uwazasz?..
hmmm medea,
ja z Tych dni bede zmbierał chybiki...zagram kiedys nimi
ja z Tych dni bede zmbierał chybiki...zagram kiedys nimi
1,4,7,9,10,14,29,31,75,76 to moja 10/10 ktora raz już przyniosła 7/10 a kilka razy 6/10 dziś o 14-stej 3/10 było i pewną taką nieśmiałością się zastanawiam czy nie zaryzykowac