Wpisy 1 671 628 – 1 671 727
18 sierpnia 2013 14:53 → 18 sierpnia 2013 15:56, 100 wpisów
U mnie w słońcu pięknie zaczynają dojrzewać winogrona
...ciągle chodzę i podskubuje je
...ciągle chodzę i podskubuje je
najbardziej mnie wkurzaly te nisko zawieszone dachy i parasolki
ulala ja wydumałem sobie 54,55,57,59,73 do tego może coś z tych 09,20,75,77,79,60,69,71,11,13,04,05,02
lottomat..jak pisz z Tobą i myślę o morzu..to ślinka mi cieknie na rybke smażoną
nie lubie osci wiec pomyslalem ze wezme halibuta, na zamowienie czekalem bardzo bardzo dlugo dostalem kiepsko przygotowana rybe wiec odechcialo mi sie jesc i ja oddalem
ale dookola wygladalo elegancko, wedzarnie, wszystko ladnie pokazane na wierzchu
za 2 malutkie kawalki ryby, 2 porcje frytek i 2 male surowki 50 zl wiec nie malo
w ogole na poczatku dnia kawe polazlem wypic w miejscu ktore wydawalo mi sie za porzadne, mala kawa 7 zl ale fatalna
to tylko potwierdza teorie ze nad morzem przewaznie badziew i nastawienie na zysk, ja moge za mini kawe i 20 zl dac ale niech bedzie dobra a nie taka ze bierzesz 1 lyk i wiesz ze to typowe marketowe gowno
jocia.....gdzie Ty jesteś?!!....nawet lokaja zwolniłaś!!poczty nie ma kto donieść
ula ....mi nie chodzi że wtedy zawiadłaś....tylko na kiedy teraz widzisz.....bo mi to potrzebne
Hej
Ulala
........dobra moja ulubiona poleci ii stleniam sie..pa Wam..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
...
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
...
Ja już tęsknie za nimi
halapek..krisekb dziś typował na 14 i widzę że końcówka 1 dziś był królowa wiec..może na wieczór będzie wysyp?
ula....no właśnie ...ja też dziś widziałem sporo jedynek...ale było krucho....więc pewnie się przesuną.....tylko na kiedy??
Witam, Wszystkich..
ulala- Tak, twoje Góry i twoje strony są SUPER
Stasiu...bardzo się ciesze,że wyjazd się udał i pogodę miałeś superancką...
Kochani, podpowiecie, jak typujecie liczby na kolejne losowania z mapek?
ja odkryłam kilka zależności..
Alibaba2002
Alibaba2002
tu raczej nie bo TS widzi
tu raczej nie bo TS widzi
Stalotek
ja widzę 78, 75, 73, 72
może paść jeszcze 70
Ula ...nie wiem...wydaje mi się że jedna może być ....albo bez piątek.....
macie nasrane z tym widzeniem po pierszwsze nic nie kombinuje z liczbami tylko trzeba dobrze odczytac je po drugie jesli maja cos grzebac to samym wysylaniem waszych kuponow juz maja to w systemie i im dostosowuje program do danych zakladow zeby jak mniej stracili
misiek....nasrane to Ty masz w tym pustym łbie.......gnido jedna......Ci się karwa nie podoba to wy***laj z tego czatu....i nikogo więcej nie obrażaj ....baranie jeden.....won