Wpisy 1 671 828 – 1 671 927
18 sierpnia 2013 16:41 → 18 sierpnia 2013 18:13, 100 wpisów
a że to zestawy na cały dzień więc jest jeszcze nadzieja i parki plusowej czyli 64,69
Misiek..odnosnie Twego wpisu..tu Nikt nie ma potrzeby Komus cos lizac-fatalne okreslenie..albo Ktos pisze albo po prostu nie..
Twoja wypowiedz jest ponizej krytyki..zastanow sie co napisales..
Twoja wypowiedz jest ponizej krytyki..zastanow sie co napisales..
ja zagram dopiero jutro...albo pojutrze...no i kumulacji spodziewam sie 22-go w lotto
kondi zestawy na jutro wg mojego pomysłu
+ 6,45
41,53-12.73 żelazny
alternatywne
35,43,57-24,57,68
78,14,53-6,72,50
63,1,19-25,35,52
54,65,52-60,10,12
no i zmykam do kolektury zanim burza się rozpeta
+ 6,45
41,53-12.73 żelazny
alternatywne
35,43,57-24,57,68
78,14,53-6,72,50
63,1,19-25,35,52
54,65,52-60,10,12
no i zmykam do kolektury zanim burza się rozpeta
macie zadzwoncie spytajcie sie tylko czy Totalizator Sportowy sledzi czat multipasko Infolinia 801 450 450 powiedzcie ze wiecie ze oszukuje ale niech sie przyzna jak to robi haha czy ma swoich pracownikow ktorzy szukaja tego co ktos mowi na necie czy np w momencie wysylania kuponu idzie im to do systemu a wtedy jest wszystko zmieniane zeby poniesc jak najmniejsze koszta za wygrane kupony? szczerze ja tu pierwszy nikogo nie obrazalem moge co najwyzej podraznic sie tylko ale nie ze zloscia ale jak slysze gnido jedna baranie no to co mam siedziec cicho? pozniej bylo pierniki i zgredy ;> jesli kogos denerwuje to nie moze mi ktos powiedziec odczep sie ode mnie czy jak? ale nie no poklocic sie trzeba i dawac ogniem a macie nasrane mowilem do osob ktore mysla ze ts podglada wiec to byla moja opinia i nie bezposrednia do uzytkownika " halapek ty to masz nasrane "
kondi no to czekamy na 22-go
choc ostroznie bo mi aura strologiczna tego koloru nie podchodzi
choc ostroznie bo mi aura strologiczna tego koloru nie podchodzi
a tak w ogóle to zobaczymy po wieczornych wynikach co będzie miało szanse
Misiek..jestes rozgoryczony wnerwiony..cos nie jest po Twojej mysli..wiekszosc z Nas tak ma..ale nie znaczy ze wolno Tobie wszystko..przeciez hamulec nerwowy musz opanowac..sadzisz ze inni sie nie wkurzaja nie maja zadnych uczuc?..tylko nie musisz tego az tak okazywac..nie musisz siedziec cicho..ale kazdy odbierze Cie ii odpowie gdy napiszesz to spokojnie..ii bez obrazy Innych..zapewniam Cie..
ja tu tylko sie kloce o to ze ktos mysli ze ts podglada o to ze ktos ma niby takie dobre wyniki z wygranymi a nie typuje a tu na czacie wielkie rzeczy wypisuje po trzecie o chamskie zachowanie niektorych klotnie i obludy o rzeczy ktorych nie bylo np miejsca i czepianie sie o byle co obrazac pierwszy nie obrazam chyba ze jak ktos mi dziala na nerwy bo swojego zachowania nie widzi no ale ja porzadku tu nie wprowadze pamietam jak Ulala zalozylem konto na gg zeby pogadac o typowaniach a ta od razu do mnie ze ja to nie ja ze ja to jakis podstawiony jestem przez kogos co za myslenie tu chyba kazdy jest przeciwko komus jest przyjaciel i wrog a co najlepsze ze to wszystko dzieje sie przez internet ja nie wiem takimi roznymi bzdurami sie przywiazywac
Misiek..hmm bylo tu troszke"cudow"..nie kazdy jest ufny..wiem po sobie..zmien ciut styl pisowni ii nie obrazaj Innych aa wszystko bedzie ok.
ulexxa
medusia
agatko
kondi
ulexxa ..szkoda palcy
wracam do typowania..powodzenia
medusia
agatko
kondi
ulexxa ..szkoda palcy
wracam do typowania..powodzenia
Alex....nie bawie sie akurat w matke Tereske..ale kazdemu trzeba dac szanse....aa ten facecik za bardzo wszystko wzial sobie do serducha..
Misiek....no właśnie ....a co Ci zrobiła jocia...że ją obsmarowałeś///.....????że nie chciała Ci podać typów"???....Tobie akurat nie musi...tak mi się wydaje .....Raz podaje raz nie ....a Tobie nic do tego......a że wygrywa ...to akurat nie kłamie.....wiem to na pewno......a objechałeś ją z żalu że ona wygrywa a Ty nie???.....szkoda Ci......????.....zacznij typować jak ona i poświęć tyle czasu co ona ....to też może będziesz miał tego efekty......a czy typy podaje czy nie ...to akurat jej sprawa
hahaha zaczyna sie ;D z nasranych w glowach zrobila sie sapa do joci jocia wybacz mi przemow mialem duzo zlosci do ciebie obiecuje ze juz nie wypowiem sie nigdy na twoj temat ani na temat typowan twoich i innych uzytkownikow przemyslalem swoje zachowanie no wybacz bo szczescia nie doznam
Misiek..robisz postepy..tylko mi tu Halapeczka nie obrazaj..On bez uzytku bee slow napisal Tobie co mysli..
.... miuz jest najlepsiejszy na wszystko..
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
lece z sunia-lalunia na spacerek..
pa Wam..narazka..
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
lece z sunia-lalunia na spacerek..
pa Wam..narazka..
ciekawe czy bedą przeprosiny za : dziecko,baran , dupek , zawistny człowiek, prostak,pustak , burak itp
Misiek
jestes dzentelmenem, nie wypada obrazac nikogo a co do Joci
to jest bardzo kulturalna Pani, ktorej nalezy sie szacunek
jestes dzentelmenem, nie wypada obrazac nikogo a co do Joci
to jest bardzo kulturalna Pani, ktorej nalezy sie szacunek
1 671 865. alex82 2013-08-18 (17:28) Zabrze (POLSKA)
A co znasz lepszy ustrój
Znam.
Ale do demokracji nie wszyscy jeszcze dorośli i im się swoboda a anarchią pierdyka.
A co znasz lepszy ustrój
Znam.
Ale do demokracji nie wszyscy jeszcze dorośli i im się swoboda a anarchią pierdyka.
a po cholerę ty to jeszcze ciągniesz?
Tak ci się demokracja podoba to uszanuj czyjeś suwerenne decyzje.
Tak ci się demokracja podoba to uszanuj czyjeś suwerenne decyzje.
Monet.
Nareszcie jest kogo
Nareszcie jest kogo
Jocia
tyle sie tu naczytałem o tej grubej skórze a jak przyszło co do czego biore zabawki i ide do siebie
jej zabawki?
Jej decyzja?
Nie rozpaczaj. Prezeciez podobno i tak marnie jej szło.
Jej decyzja?
Nie rozpaczaj. Prezeciez podobno i tak marnie jej szło.
Witam wszystkich
------
...........................................
Moja prognoza się ...sprawdziła.. .
Deszcz znad Niemiec dotarł już do ...Szczecina.. . Pada wzdłuż zachodniej granicy z Niemcami.. .
.........................................
...........................................
Moja prognoza się ...sprawdziła.. .
Deszcz znad Niemiec dotarł już do ...Szczecina.. . Pada wzdłuż zachodniej granicy z Niemcami.. .
.........................................
Wcale nie rozpaczam bo na szczęście ta strona ma tez innych użytkowników a liczb starczy dla wszystkich
Monet.Za meczyki
co myślicie o 2 na wieczór?
A u mnie piękna słoneczna pogoda
Gdzie to jest"u mnie" ?
Bo u mnie też
Bo u mnie też
Monet.
To poślij trochę deszczu.
To poślij trochę deszczu.
W Papieskim mieście
Jocia
Jocia.. .
............................
............................
Aha.To tam skąd przywożą do nas "kremówki"
tak zwane papieskie zapraszam do Wadowic
Ale mi babka w kolekturze podniosla dzis cisnienie--wyslalem na 14 pare kuponow w tym jedna piateczke na powtorki ,po 14 prosze o wyniki ,babka mowi ze juz sa ,to sprawdzam i o kurcze 5/5,to jej daje do wyplaty,mowi ze jeszcze nie ma,no to pisze z tych wynikow na wieczorek ,patrze na date a to z wczoraj wyniki mi wydrukowala
Opady deszczu są...słabe.. . Popada z 5 minut i przestanie.. .
........................................
........................................
Polskie kryminałki.. .
-----------------------------
Bójka na plaży w... Gdyni.. .
-----------------------------
Bójka na plaży w... Gdyni.. .
Mam znajomych w Gorzeniu Kremówki wszytkie prawie cukiernie sie chwala papieskimi
jocia
bo to sa tak zwane kremówki czyli budyniówki
bo to sa tak zwane kremówki czyli budyniówki
a Gorzeń ---tam chodziłam do szkoły
Dolny
drapek
wszystko możliwe
wszystko możliwe