Wpisy 1 667 296 – 1 667 395
16 sierpnia 2013 12:02 → 16 sierpnia 2013 13:13, 100 wpisów
jocia/wasylowi tylko chodziło o to czy tak popisany długopisem kupon ci maszyna przyjeła
i pokaz mi gdzie pisze te głupoty
przewrazliwiona jestes bo sie ciebie czepili
przewrazliwiona jestes bo sie ciebie czepili
tris nie tłumacz mnie jestem winny i uj,,,,
Jociu przecież wszyscy Ci wierzą znakomita wiekszosc Cie lubi a Ty sie przejmujesz słowami jednego buraka
ide dojewac dentyscie
zelka ........
Cześć na jakie gry kupujecie teraz zakłady ? Ja chyba zagram 4 zakłady Mini Lotto albo jeden Lotto Plus.
no dobra nie gadacie ze mną to teraz ja sie obrazam
ide sie pocieszyc do biedronki
ide sie pocieszyc do biedronki
jocia jesteś..super{ witajcie jandzia,trisetum,wasyl-piaski,kondi
Dobrze że nie zagrałem tester mi dał na Mini Lotto: 3 0/5 3 1/5 2 2/5 w Multi Multi 1/5 0/5 3/10, Lotto 0/6 i Lotto Plus 1/6. Jenak trzeba samemu zagrać albo na chybił trafił.
krzysztof c ten tester to takie chybił trafił co ty myślisz że od razu wygrasz
Jociu, nie wiem co jest kluczem do sukcesu ale kluczem do klęski jest chcieć zadowolić wszystkich
rób co uważasz, bądź sobą i nie zmieniaj siebie i swoich zasad bo komuś coś się wydaje
rób co uważasz, bądź sobą i nie zmieniaj siebie i swoich zasad bo komuś coś się wydaje
Niczego Miiśkowi nie zamierzam udowadniać .. ani mi się śni .
Zwłaszcza jemu..
A w profilu nie bede typowała.. wysyłam dwie-3 dziesiatki, czasami nie wysyłam piątek.gram róznie..na rózna ilośc skresleń .
Żelka dzieki
Zwłaszcza jemu..
A w profilu nie bede typowała.. wysyłam dwie-3 dziesiatki, czasami nie wysyłam piątek.gram róznie..na rózna ilośc skresleń .
Żelka dzieki
Jocia , jesteś wporzo, i nie przejmuj się. I więcej nic nie pokazuj, bo ludzka zawiść nie ma granic. Życze ci 10/10 z +.
Nic mnie tak nie denerwuje jak zarzucanie mi nieuczciwości.. mam honor , tak mnie wychowali Rodzice. Jestem z tego dumna . Tyle w temacie. Poczułam sie urażona .
Zarzucanie mi falszowania kuponów.. jest po prostu śmieszne .Mona Po Tobie sie tego nie spodziewalam
Zarzucanie mi falszowania kuponów.. jest po prostu śmieszne .Mona Po Tobie sie tego nie spodziewalam
Witam !
Żegnam sie z Bieszczadami
i wracam zaraz w moje
strony,jedynie12-godzinek autobusem i w domu.
Mam wspanialych 10-dni za soba
a od jutra wracam m.in. na
Multimulti
nawet nie wiem nic co sie dzieje
aktualnie w numerkach.
Żegnam sie z Bieszczadami
i wracam zaraz w moje
strony,jedynie12-godzinek autobusem i w domu.
Mam wspanialych 10-dni za soba
a od jutra wracam m.in. na
Multimulti
nawet nie wiem nic co sie dzieje
aktualnie w numerkach.
anzu gram bazez plusa, bo nie wiem nawet w w jakich rejonach wskoczyć może .
Poprzednie dwie 7/8 tez zawierały plusa i tez zagrane bez
Poprzednie dwie 7/8 tez zawierały plusa i tez zagrane bez
Nędzne wymówki z tym profilem sory ale moja dewiza od dziś : Kto GRA w GRY Lotto i Jest na tym portalu i sie udziela a nie typuje w profilu ten powinien mieć BAN Nara bo widze że robi sie z kogoś Matkę Boska Częstochowską
Alex tym bardziej teraz nie bede typowała w profilu.. bo nie bede podawała liczb .
To święta prawda Żelko.nie jest to możliwe, abyśmy zadowolili wszystkich i wszyscy zadowolili każdego z nas .Najlepiej robić swoje tak, jak najlepiej każdy potrafi i nie przejmować się niczym oraz z niczego się nikomu nie tłumaczyć .Bo i tak dla każdego jest prawdą tylko to, co sam uzna za prawdę .
Jociu... gwiżdż na to, czy ktoś wierzy, czy nie.Ty sama wiesz najlepiej jaka jest prawda bo to Twoja prawda więc ani skan ani tłumaczenie niedowiarkom nic nie da.Szkoda czasu i energii.
Jociu... gwiżdż na to, czy ktoś wierzy, czy nie.Ty sama wiesz najlepiej jaka jest prawda bo to Twoja prawda więc ani skan ani tłumaczenie niedowiarkom nic nie da.Szkoda czasu i energii.
witam
Jocia
Ulala
Ja uwazam, ze czy ktos typuje w profilu czy nie, to jego prywatna sprawa
Jocia nie przejmuj sie inwektywami
Jocia
Ulala
Ja uwazam, ze czy ktos typuje w profilu czy nie, to jego prywatna sprawa
Jocia nie przejmuj sie inwektywami
Ulala..
Jocia....hmm czy warto tak sie przejmowac..tymi wpisami?hmm..wiem ze warto..bo jestem rownie wrazliwa jak Ty..ale jak pomysle o problemach realnych gdzie nie mozna nic pomoc lub losu zmienic..too naprawde jest tylko..nic nie znaczacy epizodzik..
Jocia....hmm czy warto tak sie przejmowac..tymi wpisami?hmm..wiem ze warto..bo jestem rownie wrazliwa jak Ty..ale jak pomysle o problemach realnych gdzie nie mozna nic pomoc lub losu zmienic..too naprawde jest tylko..nic nie znaczacy epizodzik..
gaja to przykre, bo teraz widze, kto jest fałszywy ..to znaczy wiem i wiedziałam ..
Słuchaj mam w zakładce 30 typerów i tylko ty masz jakieś fochy na typy w profilu oczywiście twoja sprawa i możesz sobie robić jak uważasz dlatego nie dziwie sie miśkowi jego reakcji bo jak ktoś nie jest aby znaleźć twoje przypuszczenia co wpadnie jest problem i tyle ja po forum nie chodzę
piszę wprostnie zawsze gram a w typowania się nie bawie jestem raczej słabym typerem i lepiej żeby ode mnie liczb nie podbierać no chyba że ktoś chce wiedzieć które nie padną
ulexxa mam równie cięzko jak Ty .. ja podwójnie .
Poczułam sie urazona, bo chciałam dobrze.. chciałam sie podzieli..bo własnie..nie typuje w profilu, zaczełam pisac u bukmachera ..takze dlatego, by sie podzielić . ale juz nie bede .. i o wygranych moich takze stronka sie nie dowie..po co mi to .
Zalex..to sie dziw dalej , razem z Miiskiem
Alex dlaczego nie piszesz do wszystkich, któzy nie typuja w profilu ?? tylko akurat do mnie ?
Poczułam sie urazona, bo chciałam dobrze.. chciałam sie podzieli..bo własnie..nie typuje w profilu, zaczełam pisac u bukmachera ..takze dlatego, by sie podzielić . ale juz nie bede .. i o wygranych moich takze stronka sie nie dowie..po co mi to .
Zalex..to sie dziw dalej , razem z Miiskiem
Alex dlaczego nie piszesz do wszystkich, któzy nie typuja w profilu ?? tylko akurat do mnie ?
jocia bo inni nie piszą swoich typów tu na czacie i nie są rozrywani o typy
Skoro nie podaje typów na czacie i forum..to tym bardziej nie bede podawał w profilu, z tego samego powodu..mysle,ze to logiczne .
Nie nie przesadzam wystarczy było zobaczyć reakcje że nagle padł foch że ja sie wycofuje ja już nic nigdy nie padam i wszyscy wystraszeni jak by sie świat kończył
sprawdzę tego wędrowce netowego czy to jest wiarygodny człowiek
podał liczbę "33" hmm
podał liczbę "33" hmm
dobra.. Podajmy sobie wszyscy dłonie na zgode bo to do niczego nie prowadzi.. Zamiast współdziałać odsuwamy się od siebie nawzajem..
Jocia....po Twoich wpisach wyraznie wyczuwa sie stan napiecia..zapewne duzo pracy..ja to rozumiem(mam podobnie)..ale jednoczesnie..Melancholie..tzn.ja tak mam..wowczas szukam np. muzyki co ciut ukoi me nerwy..tak trzeba..aa rycze nieraz tez-ale too mnie nawet pomaga..hmm jakos tak mam..ale pozostan Soba ii nie tlumacz sie Osobom ktore po prostu ciezko rozumieja..
alex w takim razie dlaczego piszesz bym typowała w profilu..świat sie nie kończy na mnie i moich..nie zawsze dobrych typach .
Ja tu do nikogo nie dołączam tylko spisuje typy i typuje swoje nie mam czasu na głupoty
Już pisałem że skany to dla mnie dziecinada i nie uznaje tego bo mnie to ani kąsa ani umila
jocia... czekam z utęsknieniem min. na twoje cyferki aby podjąć nierówną walkę z TS... typujcie Kochani proszę przecież o to tutaj chodzi... w moim profilu zawsze są typy mizerne do tej pory
1 667 336. alex82 2013-08-16 (12:49) Zabrze (Hindenburg)
Nędzne wymówki z tym profilem sory ale moja dewiza od dziś : Kto GRA w GRY Lotto i Jest na tym portalu i sie udziela a nie typuje w profilu ten powinien mieć BAN
Zgloś patent do Admina.
Nędzne wymówki z tym profilem sory ale moja dewiza od dziś : Kto GRA w GRY Lotto i Jest na tym portalu i sie udziela a nie typuje w profilu ten powinien mieć BAN
Zgloś patent do Admina.
nina..przykro mi i juz nie podam .wyszło jak wyszło.. nie pozwole soba pomiatać .. nie zasłużyłam na to
Jocia..jeszcze powiem tak..najlepiej ii najlepiej jest jak czlowiek sam przed soba czuje sie dobrze..poniewaz kazdy jest inny..nie kazdy zrozumie roznych spraw..tlumaczenie spraw nic nie zmieni..wrecz przeciwnie..niektore"pijawki"-zyja tym..
Jocia po prostu faktem jest że na tylu typujących masz większego farta niż reszta i skoro tak jest to lepiej to wykorzystać a ty widze boisz się że bedą cie napadać że coś nie wpadło