Wpisy 1 667 396 – 1 667 495
16 sierpnia 2013 13:14 → 16 sierpnia 2013 13:33, 100 wpisów
Jocia..Ty poddajesz sie?..ehh wlasnie wylacz w tej chwili wsteczny bieg..ii gnaj do przodu..otworz dach zaczerpnij powietrza..ii rob swoje tak jak uwazasz aa nie zeby Ktokolwiek tu mial wplyw na Ciebie..no nie..
Jocia bo na głupoty sie nie reaguje on napisał co ma do ciebie nie do nas
Jocia>> jest i druga strona medalu.
Przynajmniej widać teraz komu i jak bardzo zależy na Twoich typach.Okaż litość nieborakom i raz w tygoniu typnij w profilu.
A generalnie ..miej na to wy.***.ne? Nie nie lila?
Przynajmniej widać teraz komu i jak bardzo zależy na Twoich typach.Okaż litość nieborakom i raz w tygoniu typnij w profilu.
A generalnie ..miej na to wy.***.ne? Nie nie lila?
fifi...co masz na dzisiaj/Dawaj pewniakaBrunchilda jest u mnie to pójdzie wysłac
1 667 378. alex82 2013-08-16 (13:06) Zabrze (Hindenburg)
Ja tu do nikogo nie dołączam tylko spisuje typy i typuje swoje nie mam czasu na głupoty
...ale od 45 minut podtrzymujesz temat, którego już nie było. Inni już próbowali zejść na tematy bieżącego typowania ale Ty masz widać dzisiaj więcej czasu na "głupoty"
Ja tu do nikogo nie dołączam tylko spisuje typy i typuje swoje nie mam czasu na głupoty
...ale od 45 minut podtrzymujesz temat, którego już nie było. Inni już próbowali zejść na tematy bieżącego typowania ale Ty masz widać dzisiaj więcej czasu na "głupoty"
fifi..jak nie palę tak sobie wczoraj zapaliłam.Musiałam się położyć,bo myślałam że się przewróce
lila....już byłam, dałam wczorajszy te 7/9 może powtórzy się coś
O.K. spadam,bo przeoczę pewniaczki i nie skreslę ich na kuponie
Powodzenia
Powodzenia
Rok -to nie wyrok.
Dwa lata? jak za brata?
A piątka dla przykladu..
Dwa lata? jak za brata?
A piątka dla przykladu..
fifi...Żelka Ci da kawałek adwokata ja Ci dorzucę Kubusia i dżessssssss jak ta lala
Lila ostatnio zjadłam pudełko wiśni ze spirytusempo tym to można się upić
Żelka..i upiłaś się?Ja to bym zjadła ananasa w rumie ale na razi ni mogę
Lilcia
fiolka
Żelcia
------
....................................
....................................
11,21,22,16,15,60,76,1. jak losuje łysy to od tych liczb obok w lewo lub prawo następna liczba.
Żelcia-lepiej nie romansować z adwokatami
Nie czytacie ze zrozumieniem, co ja piszę.
1. Napisałem, że liczba... 33 pojawi się niebawem. To znaczy ze nie musi się pojawić ...dzisiaj o godz. 14, ale może być np. jutro o godz. 21.40.
...................................................
1. Napisałem, że liczba... 33 pojawi się niebawem. To znaczy ze nie musi się pojawić ...dzisiaj o godz. 14, ale może być np. jutro o godz. 21.40.
...................................................