Wpisy 1 667 196 – 1 667 295
16 sierpnia 2013 11:18 → 16 sierpnia 2013 12:02, 100 wpisów
judasz: to raczej wynika z faktu, że jestem dość zajęty różnymi sprawami osobistymi i zawodowymi... oraz może z faktu, że duża wygrana nie zmieniłaby mi raczej życia jakie mam. Na pieniądze akurat najmniej narzekam
Żelka,chyba rzeczywiście z Tcz
Pasko>> to skąd pomysł żeby takak tematyka portalu jak sam nie jesteś fanem grania?
paskodorabiasz na boku
Monet: portal stworzyłem gdy miałem lat 19, a teraz mam 32
No faktycznie kiedyś miałem duuuużo czasu A portal z zamiłowań matematyczno/analitycznych
No faktycznie kiedyś miałem duuuużo czasu A portal z zamiłowań matematyczno/analitycznych
Cd:
o6, o8, 13, 15, 17.
23, 30, 34, 37.
45, 47, 55.
o6, o8, 13, 15, 17.
23, 30, 34, 37.
45, 47, 55.
ale mamy nadzieję, że portal się nie zwinie i będzie na setki lat
teraz już sama nie wiem bo mi strony nie wchodzą
gracz który trafił te 9/10+ jest z tczewa czy nie?
gracz który trafił te 9/10+ jest z tczewa czy nie?
czibuk: takie jest założenie mój potomek kiedyś przejmie ten portal haha
Kondi.. .
Nie mam.
...............................
Nie mam.
...............................
Żelka,nigdzie nie jest napisane ,że jest z Tcz.Tylko w nicku ma znajomy nam skrót.Może to przypadek
ide w mapki na pocieszenie
i do dętysty-SADYSTY
ratunkukukplis
i do dętysty-SADYSTY
ratunkukukplis
jocia: sprawdzam... poważny temat. Jaka to przeglądarka dla pewności?
jocia
Ale to nieważne przecież skąd jest,ważne ,że chłopak wygrał
a sorki odczytałem twój MMS z lutego gdzie zgłaszałaś coś innego... ten obecny nadal się wczytuje
Aniu ale ktoś wygrał 130 tyś w multi z plusem.. Możliwe że to te 8/8+ kurcze, zagalopowałam się
Z LUTEGO jprdl..
mi sie wgrał z grudnia z zyczeniami
to miałam problem z przeglądarką i z reklamami, które w wynikach przeszkadzały
zeleczka narkoza o 12
Wasyl:
Popraw wpis, bo " morderca zębów " to DENTYSTA.. .
..............................................
Popraw wpis, bo " morderca zębów " to DENTYSTA.. .
..............................................
boje sie
w-n
w-n-
kondi będę twardy jak JAS FASOLA u dętysty
zęby powinny same wypadać
jak schowałem 5 zeta do kieszeni i była dziura to mi wypadły
---w zębie dziura tez sam powinnien wypaść
---w zębie dziura tez sam powinnien wypaść
Witam Wszystkich serdecznie ! Jak już ktoś wyżej od dłuższego czasu obserwuje ten czat i jestem zawiedziona niektórymi jego treściami .Sądziłam ,że jak z wielu z Nas jest to czat na którym będzie się wzajemnie wspomagać i wymieniać swoimi pomysłami na wygrana, taką jaka komu potrzebna .Razem przecież można więcej, bo w jedności siła jest . Naloty na siebie w jakiejkolwiek sprawie odbiera przecież energie,którą można spożyć na wymyślenie sposobu na wygraną , na której każdemu zależy .Oprócz utraty energii tracimy czasem tych którzy są naprawdę wartościowymi ludźmi .Poczucie własnej wartości jest wtedy gdy człowiek wie kim jest i potrafi zignorować tony oszczerstw na swoją osobę ( oczywiście pod warunkiem,że one nie zagrażają jej ani jej bliskim) Złe myśli i złe wypowiedzi o innych najbardziej szkodzą temu co je wysyła bo one do niego wracają jak bumerang i to z wielokrotną siłą.Z dobrymi jest dokładnie tak samo.
Do joci ...Jociu myślę,że to bardzo dobrze ,że nikt nie zareagował na to co Ciebie wzburzyło .Milczenie jest podobno złotem ,a sama widzisz ,że każda reakcja kończy się tu burzą w szklance wody niestety . Bądź taka jak byłaś,nie bierz niczego do siebie i pamiętaj ,że dobro zawsze dobrem do Ciebie powróci. Wszystkim i sobie życzę pomyślnego dnia i wysokich wygranych
Do joci ...Jociu myślę,że to bardzo dobrze ,że nikt nie zareagował na to co Ciebie wzburzyło .Milczenie jest podobno złotem ,a sama widzisz ,że każda reakcja kończy się tu burzą w szklance wody niestety . Bądź taka jak byłaś,nie bierz niczego do siebie i pamiętaj ,że dobro zawsze dobrem do Ciebie powróci. Wszystkim i sobie życzę pomyślnego dnia i wysokich wygranych
zelka jade
jak mówisz ze to
bezbolesne to jade
jak mówisz ze to
bezbolesne to jade
O ile wpisów z nowych nicków ciekawe kto nie ma odwagi z starego się odezwać
tris novve nicki jak grzyby po deszczu
ja teraz ucze sie co to system strefowy i jak sie naucze to bede grać
zelka a przy okazji trepanacja czaszki
tris cicho bo bana dostaniesz
I tak trzymaj Jociu ,głowa do góry i rób to co Ci wnętrze dyktuje .To ego podsuwa nam czasem ,wszelkie gadki i czyny ,których często potem żałujemy .
vvielonikowce precz
z preczem
tris a zauwazyłes ze wielonikowce
nic nie wpisuja w profilu nic zero
nic nie wpisuja w profilu nic zero
jocia
--jak ten kupon tak pomazałas długopisem
to przyjeli ci w kol...
--jak ten kupon tak pomazałas długopisem
to przyjeli ci w kol...
tris ...ja tam uwazam ze jak kogos pojechac
po majtach to ino ze swojego profilu
po majtach to ino ze swojego profilu
jocia pytam grzecznie
czy ci kuponik przyjeli
czy ci kuponik przyjeli
ja nigdy tak nie maze kuponików ino kropeczki stawiam
prosze bardzo Pasko..wysłam to smo z prosba o wstawienie duzego na stronie.
Zamiesciłam w profilu zdjecie ..na wszelki wypadek( taki własnie ) skan to były złoze dwie wygrane ..6/8 i 7/8 ..dlatego tak wysło..nie było widac złozenia.
Zamiesciłam w profilu zdjecie ..na wszelki wypadek( taki własnie ) skan to były złoze dwie wygrane ..6/8 i 7/8 ..dlatego tak wysło..nie było widac złozenia.
uciekam do detysty
jocia ja ci wierze
i nie musisz nic wklejac
---i tak mi nie dasz
---i tak ci nie zabiore
---
i nie musisz nic wklejac
---i tak mi nie dasz
---i tak ci nie zabiore
---
kondi jprdl... ratuj
ta sama popyłka..po losowaniu napisałam dwa razy 6/8...nie zauwazyłam 46 , ze weszła..poprawiłam 6/8..na 7/8
jocia ....jprdl... ino zapytałem
skoro chcesz to wcale moge nie pisac do ciebie
skoro chcesz to wcale moge nie pisac do ciebie