Wpisy 1 667 096 – 1 667 195
16 sierpnia 2013 10:42 → 16 sierpnia 2013 11:18, 100 wpisów
chociaż 27..hmm..ma szanse
ja jeszcze stawiam na 54 i 39
żelka boje sie detysty sadysty
jak ty burzyyy
jak ty burzyyy
---jesli ktos robi ,pracuje w kolekturze
---to będzie miał wygrane coddziennnniee
---to będzie miał wygrane coddziennnniee
Witam Wszystkich!
Raczej jestem śledzącym czat a nie udzielającym,
i czasem widzę żenujące wpisy jak wpis "mona"włazisz na czat po to żeby wywalić swoje docinki czy czepianie się kogoś,jak Ci się nie podoba to po cholerę tu włazisz
klon jakiś czy co?jak juz jest ktoś bardziej aktywny na czacie to co? trzeba się do niego dopierdzielić,jedna zasada
nie podoba się nie właź nie krytykuj jest tyle stronek innych,masz wybór i to nie tylko tyczy się mony ale wszystkich co tu wprowadzają niepokój,kłótnie itd.
" pasko rzeczywiście powinien zlikiwidowac ten czat" dla takich jak Ty a czyj skan powinien Cię G....o obchodzić skoro jesteś niedowiarkiem ...miłego dnia życzę wszystkim,i jak najwięcej skanów z dużymi wygranymi
Raczej jestem śledzącym czat a nie udzielającym,
i czasem widzę żenujące wpisy jak wpis "mona"włazisz na czat po to żeby wywalić swoje docinki czy czepianie się kogoś,jak Ci się nie podoba to po cholerę tu włazisz
klon jakiś czy co?jak juz jest ktoś bardziej aktywny na czacie to co? trzeba się do niego dopierdzielić,jedna zasada
nie podoba się nie właź nie krytykuj jest tyle stronek innych,masz wybór i to nie tylko tyczy się mony ale wszystkich co tu wprowadzają niepokój,kłótnie itd.
" pasko rzeczywiście powinien zlikiwidowac ten czat" dla takich jak Ty a czyj skan powinien Cię G....o obchodzić skoro jesteś niedowiarkiem ...miłego dnia życzę wszystkim,i jak najwięcej skanów z dużymi wygranymi
Witam,
Padała wielokrotnie prośba, żeby dać możliwość wstawiania skanów kuponów, czy też drapek.
Po dzisiejszym wklejeniu przez użytkownika "jocia" skanu w swoim profilu wygranej 7/8, dostaję emaile i pytania typu, żeby sprawdzić jego autentyczność.
Na moje oko wygląda ok, ale ja nie jestem specjalistą od sprawdzania kiedy skan jest prawdziwy, a kiedy nie ...
Wpis ten jednak ma na celu coś innego. Mentalność wielu graczy jest jaka jest... i już widzę, co by się działo gdybym faktycznie dał możliwość miejsca, w którym użytkownicy mogliby wklejać skany swoich kuponów, itd. Co chwila miałbym jakieś wypowiedzi podważające ich oryginalność + prośby o sprawdzanie autentyczności. Po co więc robić taki dział na stronie ?
Padała wielokrotnie prośba, żeby dać możliwość wstawiania skanów kuponów, czy też drapek.
Po dzisiejszym wklejeniu przez użytkownika "jocia" skanu w swoim profilu wygranej 7/8, dostaję emaile i pytania typu, żeby sprawdzić jego autentyczność.
Na moje oko wygląda ok, ale ja nie jestem specjalistą od sprawdzania kiedy skan jest prawdziwy, a kiedy nie ...
Wpis ten jednak ma na celu coś innego. Mentalność wielu graczy jest jaka jest... i już widzę, co by się działo gdybym faktycznie dał możliwość miejsca, w którym użytkownicy mogliby wklejać skany swoich kuponów, itd. Co chwila miałbym jakieś wypowiedzi podważające ich oryginalność + prośby o sprawdzanie autentyczności. Po co więc robić taki dział na stronie ?
no i tak zacznę robić... ktoś próbuje w jakiś sposób robić zamieszanie... blokada i koniec. Nie wymagajcie ode mnie czytania 1000 wpisów i znajdywania na ich podstawie jakiś zależności, które ktoś tam widzi i wydają mu się oczywiste.
Pasko takie coś by się sprzydało i np na forum zamknięty temat tylko z fotami kuponów z wysokimi wygranymi,jakoś to jest na inej strone i nikt nie płacze że to są podróby,a można przynajmniej zobaczyć i przekonać sie na własne oczy że w ts idzie wygrać
triseteum: dział typowania jest m.in. po to, żeby pokazać, że w Lotto można wytypować wysoką wygraną. To chyba lepszy dowód na to, że się da niż skany.
pasko--
zrób dodatek o potwierdzaniu wygranych
zrób dodatek o potwierdzaniu wygranych
Żelka
Pasko
Pasko
skany moim zdaniem do dobry pomysł,na MP ludzie wygrywali 8/8 7/7 itd więc by było na co popatrzeć
normalna wypowiedź powinna wyglądać tak.
"Nie jestem ekspertem od skanów, ale wydaje mi się, że ten skan jest nieprawdziwy, ponieważ .... (i tutaj jakieś argumenty, ale nie typu, że jocia mrugnęła okiem 5 minut przed wklejeniem skanu)"
"Nie jestem ekspertem od skanów, ale wydaje mi się, że ten skan jest nieprawdziwy, ponieważ .... (i tutaj jakieś argumenty, ale nie typu, że jocia mrugnęła okiem 5 minut przed wklejeniem skanu)"
ktoś tak poważny jak Jocia nie musi tu wklejać skanów, no chyba że chcez resztą, tu nie ma dyskusji, komuś się bardzo nudzi skoro takie teorie wysuwa
Macie może jakieś informacje kto poprowadzi dzisiejsze studio lotto o 14, bo po wczorajszym wieczornym losowaniu się tego nie dowiedziałem
piszę z góry, posłałam dwa kupony z 3/3
2,3,46 i 22,26,28
w razie wygranej nie wklejam żadnych skanów i koniec
2,3,46 i 22,26,28
w razie wygranej nie wklejam żadnych skanów i koniec
żelka >> a skąd wiadomo że posłałas te 3/3 a nie ściemniasz?
Przysięgnij!
Przysięgnij!
wydaje mi się, że dla kol
mony
problemem jest nie to, czy skan oryginalny, tylko ustawianie, rozpis celny dość często - zapewne
cóż - trzeba by się zastanowić, czy wymienione są wszystkie wysłane kupony
siemasz kuleczka..
skąd klikasz ? co tam dobrego ?
mony
problemem jest nie to, czy skan oryginalny, tylko ustawianie, rozpis celny dość często - zapewne
cóż - trzeba by się zastanowić, czy wymienione są wszystkie wysłane kupony
siemasz kuleczka..
skąd klikasz ? co tam dobrego ?
Ta łysawka za często jest ! zdecydowanie. Na 10 losowań z siedem razy chyba był.
Robal_36: są pytania bez odpowiedzi po prostu i wszystkiego nie musimy wiedzieć na 100%. Takie dociekanie niczemu nie służy. Równie dobrze można nie wiem .. czytać Pismo Święte, studiować Biblię i doszukiwać się, że coś tu nie gra / to jest niemożliwe.
czy to wazne kto i ile wygrał
ja jak bym napisał ze trafiłem 8/8 to i tak
by nikt mi nie uwierzył
bo od 19/20 lat gram w wieczne obokii
ja jak bym napisał ze trafiłem 8/8 to i tak
by nikt mi nie uwierzył
bo od 19/20 lat gram w wieczne obokii
ja mam wakacje u detysty
i teraz jeszcze pociągnę temat religijny skoro zacząłem
Co jest ciekawszym zagadnieniem... czy "Całun turyński" jest prawdziwy, czy skan Joci ?
Są osoby, że gdyby wydano książkę na temat badań nad autentycznością skanu Joci, to pobiegłyby do księgarni ją kupić. Natomiast całun turyński ich nie interesuje. Dlaczego tak jest?
Co jest ciekawszym zagadnieniem... czy "Całun turyński" jest prawdziwy, czy skan Joci ?
Są osoby, że gdyby wydano książkę na temat badań nad autentycznością skanu Joci, to pobiegłyby do księgarni ją kupić. Natomiast całun turyński ich nie interesuje. Dlaczego tak jest?
Czibuk no niedobrze bo przez ciągłe stresy łapie co chwila choróbska
Pasko,
najlepiej wylacz z możliwości typowania liczby pojawiające sie w Biblii i bedzie spokój.
Dlaczego gospodarz nie typuje w proofilu?
najlepiej wylacz z możliwości typowania liczby pojawiające sie w Biblii i bedzie spokój.
Dlaczego gospodarz nie typuje w proofilu?
ide wyrwe wszystkie zęby
bede miał spokój do konca zycia
kto za w gorę
bede miał spokój do konca zycia
kto za w gorę
Agatko, już posłałam dwa zakładyale może się skusze i podejdę raz jeszcze
kondi-gospodarz moze wszysko
Już jestem.
..............................
Nie szalejcie z liczbą 33. Może ona być...dopiero jutro w losowaniu o godz. 21.40. Albo i nie.. .
........................................
..............................
Nie szalejcie z liczbą 33. Może ona być...dopiero jutro w losowaniu o godz. 21.40. Albo i nie.. .
........................................
kondi-----slimaki
Zaraz podam test.. .
.......................................
.......................................
agatkaa wyrwij głowe
bo ja wyrwe zębyyyyyyyy
bo ja wyrwe zębyyyyyyyy
kondi: zbyt wysokie oczekiwania chyba co do mnie a ja nie mam za bardzo szczęścia do liczb
Pasko
nie mam chęci na zbędne i donikąd prowadzące dyskusje...
I powtarzam, to zapewne tylko kwestia ilości ... I być może zgolaszenia kogoś, jakiejś wtopy, może nawet z zapodanych ?
Ale, to nie mój problem
I notabene - w joci wskany wierzę bardziej niż w /podobnych ilościach zapodawane kiedyś/ zestawy choćby np przez DWitkowskiego
powodzenia, pozdrawiam
.
nie mam chęci na zbędne i donikąd prowadzące dyskusje...
I powtarzam, to zapewne tylko kwestia ilości ... I być może zgolaszenia kogoś, jakiejś wtopy, może nawet z zapodanych ?
Ale, to nie mój problem
I notabene - w joci wskany wierzę bardziej niż w /podobnych ilościach zapodawane kiedyś/ zestawy choćby np przez DWitkowskiego
powodzenia, pozdrawiam
.
czibuk a co mam se zostawić jednego ze by mnie bolał
Test MM.
o2, o5, o6, o8, 10, 12, 13, 15, 17, 20.
23, 25, 27, 30, 32, 34, 35, 37, 40, 42.
--------------------------------------------------------
44, 45, 47, 49, 51, 53, 55, 58, 60, 63.
o2, o5, o6, o8, 10, 12, 13, 15, 17, 20.
23, 25, 27, 30, 32, 34, 35, 37, 40, 42.
--------------------------------------------------------
44, 45, 47, 49, 51, 53, 55, 58, 60, 63.
kondi: nie wolno. Popatrz co by było jakby piotrtcz6 zwątpił 2 dni temu?
Zelka
Dzień dobry wzystkim
judasz, co Ty na ti aby 30 tez wywalic z listy dostepnych liczb...za tyle srebrników sprzedano Jezusa
Ktoś tu chce teściowe do Egiptu wysyłać
zelka po.jprdl.....