Wpisy 1 666 996 – 1 667 095
16 sierpnia 2013 09:58 → 16 sierpnia 2013 10:42, 100 wpisów
Wn
Mogę poprosić Ciebie o test?
Nie.. .
........................
........................
Alibaba.. .
...............................
...............................
Judasz za ile zdradzisz zestaw na multi
Nie ____________>> było do Judasza.. .
.............................
.............................
Alibaba to mężczyzna, a tu pod tym nickiem ukrywa się...niewiasta.. .
............................................
, miło że pamiętasz Wn
Judasz
Judasz:
Tu na czacie za nic się nie płaci.. .
..............................................
Tu na czacie za nic się nie płaci.. .
..............................................
wędrowco netowy jak się nie płaci to i zyski są tu pewnie zerowe
Jak ktoś chce, to test może być na godz. 11.
...............................................
...............................................
będę czekać
Dzisiaj lub niebawem powinna być liczba 33. Jest z mojego snu.. .
.........................................................
/ 33 może w zastępstwie wypchnąć liczbę.... 45/.
.........................................................
/ 33 może w zastępstwie wypchnąć liczbę.... 45/.
Ja też
Judasz:
To są liczby, których nie należy skreślać bo ich nie wylosują w najbliższym losowaniu MM.
...........................................
To są liczby, których nie należy skreślać bo ich nie wylosują w najbliższym losowaniu MM.
Trochę nocnych pogaduszek poczytał..
I śmiesznie i smutno.
Jest i taki kwiatek.
Jeden nick do drugiego na czacie:
>> to jest prywatna stronka i nawet jak by Pasko wysikał sie nam na twarz to guzik będzie bo sami tu przyszliśmy i akceptujemy jego zasady.
Coż za podziwu godna spolegliwość!
Zapewne adminowi się to spodobało.
Tylko zanim zacznie sikać to może niech uprzedzi,bo nie wszyscy to lubią.
I śmiesznie i smutno.
Jest i taki kwiatek.
Jeden nick do drugiego na czacie:
>> to jest prywatna stronka i nawet jak by Pasko wysikał sie nam na twarz to guzik będzie bo sami tu przyszliśmy i akceptujemy jego zasady.
Coż za podziwu godna spolegliwość!
Zapewne adminowi się to spodobało.
Tylko zanim zacznie sikać to może niech uprzedzi,bo nie wszyscy to lubią.
ale podejrzane..
" Jak się masz kochanie " >> teraz leci w Jedynce.. .
.....................................................
.....................................................
50,53,56,47,77
wczorajszy czat przypominał Rykowisko..ale dziś już nowy dzień
Judasz:
Możesz porównać moje liczby z liczbami Lili. Ona podaje na NIE.
Szukaj na Forum, temat - Liczby na NIE.
...................................................
Możesz porównać moje liczby z liczbami Lili. Ona podaje na NIE.
Szukaj na Forum, temat - Liczby na NIE.
...................................................
może dobrze że zlikwiduje pasko zgadzam się z wczorajszą wypowiedzią Misia chyba jeśli ktoś wygrywa to już jak chce o tym powiedzieć daje swoje typowania prawdziwe skany lub zdjęcia a nie pisze mam3;5 4/8 6/10 itpi tak codziennie a czemu boi się w profil wstawić skoro codziennie ma pewniak ? dziecinada ale ciemny lud to kupuje jak widać
Mona
wychodzi na to że lepiej się nie przyznawać że coś się wygrało bo "afera"potem weżmy się za typowanie ,by efekty były lepsze
wychodzi na to że lepiej się nie przyznawać że coś się wygrało bo "afera"potem weżmy się za typowanie ,by efekty były lepsze
Monet ja nie jestem zawiedziona nie tylko jak poczytałam to do takiego doszłam wniosku typuje swoje i swoje daję codziennie w profil
Uwaga:
Jak Jocia piszę, że wygrała to znaczy, że..... WYGRAŁA.. .
Jak Jocia piszę, że wygrała to znaczy, że..... WYGRAŁA.. .
pasko rzeczywiście powinien zlikiwidowac ten czat magia i ciemnogród i to 24 h wy nie pracujecie ? hahaha
Mona takimi teoriami możesz kogoś dotkliwie urazić wiesz? Jocia jest wporzątku, a jeśli ktoś ma ochotę to sobie wklei skan i nic nikomu do tego
pewniaków nie ma, okale są osoby które analizują liczby i wiedzą jakie występują po których
zresztą zapytam pasko może będzie wiedział czy to prawdziwy skan ? jeśli prawdziwy przeproszę ale na 100% nie jest prawdziwy
Nie często mi się to zdarza ale przyznam dziś rację fsf.
Nie ma sensu się przyznawać,nawet na takie drobne jak wygrywa jocia.
Nie ma sensu się przyznawać,nawet na takie drobne jak wygrywa jocia.
Mona co ty taka nerwowa ?
żelka to przypadek nikt nie ma monopolu na pewniaki i na to jakie padną a joci czasem się udaje udaje czasem niech wklei prawdziwe wygrane 3/5 4/5 5/6/7/8 itd. codziennie przecież wygrywa
Mona, wejdź na stronę www.typowanieparkami.com.pl
Tam są wszystkie skany wygranych joci i innych użytkownikom. I dajcie już spokój tej Joci.
Tam są wszystkie skany wygranych joci i innych użytkownikom. I dajcie już spokój tej Joci.
Franek nie nerwowa ale dużo osób już to zauważyło Ty wierzysz w te bajki ?
Monet Ty chyba się nie wyspałeś nie chodzi mi o skan 3/5 tylko ze codziennie tyle niby wygrywa i nie wierzę
prosty problem do rozwiazania,jak ktoś często wygrywa duzo niech podaje liczby o 13 55 i wszystko będzie git
no nic napiszę do paska czy to mity na czacie czy potrafi sprawdzić wiarygodność skanu jeśli prawdziwy przeproszę
Znikam, bo się nie wyrobię do godz. 11.
trisetum
właśnie albo niech wstawia w profil skoro taki czarodziej przecież w multi każdy może grac na ile chce więc chyba się nie boi że ktoś zabierze wygraną
właśnie albo niech wstawia w profil skoro taki czarodziej przecież w multi każdy może grac na ile chce więc chyba się nie boi że ktoś zabierze wygraną
1 667 045. mona 2013-08-16 (10:23) Poznań
padną a joci czasem się udaje udaje czasem niech wklei prawdziwe wygrane 3/5 4/5 5/6/7/8 itd.
To co ma wkleić jak nie skan?
Nie wiesz co piszesz?
padną a joci czasem się udaje udaje czasem niech wklei prawdziwe wygrane 3/5 4/5 5/6/7/8 itd.
To co ma wkleić jak nie skan?
Nie wiesz co piszesz?
żelka żeby mieć pewność czy tu takie brednie można pisać tylko po co ?
Mona, tu można wszystko ale naucz się odróżniać bajkopisarzów od zasłużonych typerów
Monet prawdziwe wygrane tzn prawdziwe skany niekoniecznie 3/5 napisałam jak widzę i wczoraj tutaj ktoś tez zwrócił na to uwagę i mnie upewnił ze jednak więcej ludzi to tutaj widzi
Jocia jest za poważnym człowiekiem by bawić się w fałszowanie kuponów
nie ma takich ktoś trafi 9 np. i czy już musi codziennie trafiać ? nie przypadek i bardzo fajnie ale nie można robic durni z ludzi miłego dnia
Ja mam nadzieję że jocia pojdzie po rozum do glowy i po tak krucjacie przeciwko sobie da sobie spokój z tym pomaganiem. Bo tyle "podziękowań" co ostatnio dostaje..
-zazdrość pupala śćiska
pewne są wędrowca netowy podał liczbę "33" więc zagrajmy na 100 kuponów za najwyższą stawkę
Zasadnicze pytanie mona>>> co komu do domu jak chałupa nie jego?
Ty czekasz na co? Co Cię tak jej wygrane interesują?
Ja nie patrzę na jej typy ani nie drażnią mnie jej wygrane ani nie ciesza przegrane.
Ale nie widzę sensu żeby ktoś kłamał z wygranymi na poziomie zwrotu albo pięciozlotowej wygranej.
Pomyśl.
Ty czekasz na co? Co Cię tak jej wygrane interesują?
Ja nie patrzę na jej typy ani nie drażnią mnie jej wygrane ani nie ciesza przegrane.
Ale nie widzę sensu żeby ktoś kłamał z wygranymi na poziomie zwrotu albo pięciozlotowej wygranej.
Pomyśl.
dlaczego takie "naloty" sa na Jocie brak mi slow, jeszcze raz
podkreslam, ze Jocia jest w porzadku
podkreslam, ze Jocia jest w porzadku
zeleczka
boli ząb
boli ząb
tianshi bo placisz prąd na raty
to ci dostarczają na raty
to ci dostarczają na raty
czy nie możemy porozmawiać o liczbach, typach, metodach..systemach..Witam wszystkich, którym jeszcze nie powiedziałam Dzień dobry
Agatko, nikt na mojej zmianie mi Joci nie będzie obrażał a jeśli spróbuje to wróci do domu Ojca
a ja lubię Jocię..
alibaba stawiam na 26 i 27
Wasylku, ja 20 i 26
ooooooooowidze ze wrócił franek sprzedawca firanek ----