Wpisy 1 666 096 – 1 666 195
15 sierpnia 2013 22:25 → 15 sierpnia 2013 22:45, 100 wpisów
bo już nie mogę wytrzymać z ta kobietapokaż wpis gdzie się z ciebie wysmiewamy
tak naprawdę to raczej nikt tego nie wie po tego typu wpisach... że ktoś się z kogoś niby nabija ??? można jedynie słać sobie domysły. Ja też mogę zobaczyć w tych wpisach, że się ze mnie nabijają... można sobie tak dopasowywać jak się podoba
Pasko lila od zawsze wymyślała sobie nazwy na użytkowników, żeby tylko wyśmiać i opluć i nie ważne czy nazwie mnie Brunchildą, czy żylastą wiadomo o co chodzi. Bo bez ubliżania nie potrafi obronić swojego zdania.
Do tego buntuje i namawia kogo znajdzie w sieci, ta samotna osoba -żal mi jej
Do tego buntuje i namawia kogo znajdzie w sieci, ta samotna osoba -żal mi jej
Ulka..chyba Ty sobie wymyslałas.Ja walę prosto z mostu jak coś do kogos mam nie muszę nazw wymyslać
lila...w Dźwirzynie są pyszne dorsze, prosto z połowu na patelnię
ULKA a tobie napisałam odpierdziel się ode mnie raz na zawsze i przestań w końcu kłamaćWpisu o tłustych włosach dalej nie widzę,gdzie on jest?
Co do 3/5 w mini to chyba 07,09,11 dało tak niską wygraną 15,9
W realu zagrałem tak 03,05,13,17,19,21,22,40 6N 2P
idealnie wyminąłem liczby które padły.
W realu zagrałem tak 03,05,13,17,19,21,22,40 6N 2P
idealnie wyminąłem liczby które padły.
Pasko a ja nie życzę sobie aby ktoś mi w ten czy inny sposób za Twoim przyzwoleniem ubliżał. I sprawa znajdzie się w sądzie
2013-08-15 (18:15)
status***player***
Data rejestracji: 2011-06-11
Ilość postów: 2374
13078
wpis nr 675 262
03,05,13,17,19,21,22,40,(07)(01)
powodzenia
status***player***
Data rejestracji: 2011-06-11
Ilość postów: 2374
13078
wpis nr 675 262
03,05,13,17,19,21,22,40,(07)(01)
powodzenia
ulka ty buntujesz bo ja z nikim na twój temat nie piszęBo mam cię głęboko w dupie
a ja sobie nie życzę żebyś ty kłamała na mój temat na tym portalu,zrozumiałas?
ulala: powiedzmy sobie szczerze... z tego co wiem, to Ty z Lilą masz na pieńku już chyba z 2 lata. Chyba raczej nie powinienem się faktycznie wypowiadać w temacie prywatnych antypatii.
Pasko niestety złe informacje masz.
A pisanie takimi epitetami jest karalne
A pisanie takimi epitetami jest karalne
Pasko ponawiam pytanie : kiedy pojawi sie tutaj tak prosta funkcja jak ignorowanie wybranych uzytkownikow ktora polegala by na tym ze przy danym nicku na czacie jest sobie czerwone "i" i po klikniecu tego magicznego przycisku wiecej nie widzimy wypowiedzi danej osoby ?
ulala: a kiedyś było tak miło:
http://www.multipasko.pl/chat243175.htm
http://www.multipasko.pl/chat243175.htm
chociażby to co wykasowałam z profilu.
Ja z nikim na pieńku nie mam. A To jest Twój czat i chyba jakiś regulamin obowiązuje nie jesteś poza prawem i ta Pani też
Ja z nikim na pieńku nie mam. A To jest Twój czat i chyba jakiś regulamin obowiązuje nie jesteś poza prawem i ta Pani też
ulka zapoznaj sie lepiej z prawemw naszych wpisach nie ma nic o tobie.Powtarzam ,MAM na ciebie wywalone i nie interesuje mnie twoja osoba
dobrze, że po analizach jeszcze zajrzałam przed typowaniem
player jesteś jeszcze ?
player jesteś jeszcze ?
ulala: ja nie mam podstaw, bo nie wiem o co tutaj chodzi, a z tych wpisów nic nie wynika.
Medea
jestem
jestem
player czy mogę Ci zawrócic głowę trochę zwariowaną metodą do mini ?
Medea
oki, chętnie bo chce w końcu trafić to 4/5
oki, chętnie bo chce w końcu trafić to 4/5
ja za twoje w moim kierunku,oszczerstwo i pomówienia również mogłabym założyć
Pasko dobrze wiesz o co chodzi nie jedna osoba Ci to zgłaszała, co się dzieje na Twojej stronce. Czytam Twój regulamin, zabraniasz takich rzeczy, a jedna dwie osoby mają przyzwolenie na stalking?
Medea
a piszemy tu czy na @
a piszemy tu czy na @
stalking na kocingu przy żubringu ,,,,na trawingu....po sexingu
player mogę tu opisac jak to działa a jak Cię zainteresuję to podeślę na @szczegóły
Pasko- a czy jest możliwość dodania takiej opcji jak lubię to we wpisach?
przeciez to wola o pomste do nieba na 3 zaklady lacznie 23 rozne liczby trafilam 9 oczywiscie nie moglam ich skleic prawidlowa zeby bylo 9/10 haha histeryczny smiech
Medea
oki
oki
torsan: chyba za dużo wpisów tu jest oddawane, żeby to miało sens...
Pasko chcesz mieć stronę o typowaniu?
Czy show bar?
Ja mówię poważnie oddam sprawę do sądu, zajmie się tym ja tylko zgłoszę to wszystko, a potem niech się dzieje wola Boga
Czy show bar?
Ja mówię poważnie oddam sprawę do sądu, zajmie się tym ja tylko zgłoszę to wszystko, a potem niech się dzieje wola Boga
PAsko...no tez własnie tylko jest jeden problem.Jej nikt nie nagabywał a to co pisałyśmy to o swoich teściowych ale ona przypasowała to do siebie.To już nie mój jednak problem
cirispadme
ja czasami przy 10/20 nie mam 7/10
ja czasami przy 10/20 nie mam 7/10
cirispadme: powodzenia następnym razem... dzisiaj u nas o 14:00 komuś się udało sklecić 9 liczb z 10 podanych
Uleczko tak czytam to i myślę, że one Cię nie lubią CHYBA. Ale my pozostali Cię lubimy
SHOW BAR? a kto cukrem sypie i p[isze pierdoły? Ty nie? No własnie Ty nigdy pierdół nie piszeszTy jestes wszystkowiedząca i cacy.Wiesz na każdego temat wszystko lepiej niż oni sami
no to gratuluje cholerka moze i na mnie trafi
Tak tylko lila ma przyzwolenie o pisaniu o kislu, a kto jest bardziej lubiany to jest jej wrogiem. Tak samo jak wrogiem była żelka -żylasta to z niej się wyśmiewała pół roku. wstyd
wyobraź sobie, że blokujesz jakiś wybranych 5 osób. Zadajesz jakieś pytanie mi, ale równocześnie pyta się mnie coś jedna z tych 5 osób .... ja jej odpowiadam, ty myślisz, że odpowiedź jest dla Ciebie, bo nikt inny nie pytał.
Agatka
66
66