Wpisy 1 665 996 – 1 666 095
15 sierpnia 2013 22:03 → 15 sierpnia 2013 22:25, 100 wpisów
No dobra nikt się nie chwali to jest szansa na najlepszy wynik wieczoru w MM....: 2/10+
anzu..bo my se z fifi żartujemy a ona nie myśli że o niejA ona nas tyle interesuje co śnieg zeszłoroczny
Dzisiaj w całym Teście MM było trafione...9 liczb.
...............................................
1. Część A.... 1/10.
2. Część B.... 5/10.
3. Część C.... 3/10.
....................................................
...............................................
1. Część A.... 1/10.
2. Część B.... 5/10.
3. Część C.... 3/10.
....................................................
anzu..widzisz.Już nie jest Twoją przyjaciólka bo jestes moim przyjacielem
Wn podejrzane
ULKA taką prawdę lubisz ,że kłąmieszi wymyslasz,że ja napisałam,że masz tłuste kudłyzakłamana jesteś i tyle i won od mojej skromnej osoby
oby ten bonus pękł bo bronią go jak cnoty jedynaczki i trudno coś trafić sensownego
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dopisano wygrane mini lotto - padło 4x 55 532,40 zł
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dziołchy weźcie sie ogarnijcie Pasko tez ma święto a wy go dręczycie
fifi...siekana glizda bydzie jutro na śniadaniez cukrem i sosem klonowym
Pasko to nic nie daje parzyste, nieparzyste, 1-40,41-80 to i tak w okolicach trzeciego losowania spotyka się w okolicach 50%
1 665 715. Lila 2013-08-15 (21:01) NASA
fifi..kupię węgorza,poćwiartuję w cholerę i zrobię z niego tatar i posypię go cukrem i wypindole za okno hienom na pożarcie
------------------------------------------------
Coś nie tak z wpisem?
fifi..kupię węgorza,poćwiartuję w cholerę i zrobię z niego tatar i posypię go cukrem i wypindole za okno hienom na pożarcie
------------------------------------------------
Coś nie tak z wpisem?
anzu: tak tylko żartowałem, że wysyp wygranych w Mini Lotto pokrył się z faktem, że dzisiaj same nieparzyste poleciały
alex..ale żeby ktos o niej chociaz cos napisał to rozumiem.To juz nic napisac nie mozna bo co? Bo uleńka wszystko bierze do siebie?
ulala: ja jestem umysł ścisły... z języka polskiego średnio... nie mówiąc już o czytaniu między wierszami
uderz w stól a norzycde sie odezwa tak mówila moja nauczycielka od ekonomi . krzywisz i prostujesz
ULKA TY NIE KŁAM BO KŁAMIESZ JAK TYLKO JAPĘ OTWORZYSZ>A GDZIE TEN WPIS CO PISAŁAM O TWOICH TŁUSTYCH WŁOSACH?
Pasko wprowadzisz kiedys funkcje ugnorowania danych uzytkownikow ?
gjaster: http://www.multipasko.pl/statystyki-lotto/#wygrane-lotto
Zmieniasz sobie parametry na wykres za wypłacane "trójki" w grze "Mini Lotto" w ostatnich "200" losowaniach i można mniej więcej zobaczyć jak to wygląda
Zmieniasz sobie parametry na wykres za wypłacane "trójki" w grze "Mini Lotto" w ostatnich "200" losowaniach i można mniej więcej zobaczyć jak to wygląda
sama coś zmyślasz,tworzysz herezję a potem się czepiasz.Nikt o tobie nawet nie wspomniałTy mi loottosz
Pasko czy jest taka funkcja żeby Lila nie mogła pisać w moim profilu?
PASKO...a jest taka funkcja żeby ulka przestała w końcu tworzyć herezję?
ulala: możesz usuwać dowolnie wybrane wpisy w swojej księdze gości.
ULKA NAPISZ GDZIE SIĘ Z CIEBIE NABIJAMY>NAPISZ BO KREW MNIE ZALEJE ZARAZ