Wpisy 1 654 503 – 1 654 602
8 sierpnia 2013 02:17 → 8 sierpnia 2013 03:02, 100 wpisów
Pasko mam nadzieję, że wystarczy to co napisałam na blokadę
podpisała - p i e r d o l nięta d z i wka, no i jeszcze s z m a ta i k u r w a
ale przynajmniej nie mam oczów zarośniętych p i z d ą jak Ty Pasko
eurossak
ujawnianie prywatnej korespondencji
pięknaja=kapuś niech wszyscy wiedzą,a co
i Monet - dobrali się
do " p i e r d o l n i etej d z iw ki"
basia1107 też chcesz?
jocia gdzie ty ich widzisz tobie tez oczka zarosły
mnie to nie wzrusza mam swój honor i nie znizam sie do takiego poziomu
asia nie muszę się Tobie tłumaczyć - pisałaś,że ze mną zakończyłaś
basia1107 nie wszyscy są tacy sami - świat byłby nudny
asia dlaczego ubliżał mi Monet,profesor80,deki itp. znasz odp.?
asia dlaczego ubliżał mi Monet,profesor80,deki itp. znasz odp.?
max,kulkomaniak,miks?
http://www.youtube.com/watch?v=EmcZCiJj-9Y&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Marek torzewski nic nie dane jest na zawsze
Marek torzewski nic nie dane jest na zawsze
Pewnie,że nie musisz. nie będę.Zapytaj Ich,nie znam tematu.Ale to wcale nie znaczy,że swoje frustarcje masz wyładowywać na innych
asia skoro inni mogą na mnie to dlaczego ja nie mam prawa na innych? Tylko logicznie
jocia pantofelek
jocia pantofelek
asia mojego tematu też nie znałaś a zaczęłaś opiniować moje wpisy - to teraz masz odp. dlaczego - tutaj po prostu można
ooo np. taka emerytka p r z y p i e r d a l ała się do mojej nieskromności w d u p ę kazała całować hmmm
a jocia pouczała jak się mam zachować - jocia gdyby to był jej pierwszy tekst w moim kierunku olałabym ale ty PANTOFELEK
A,gdzie tu logika???Kto inny cię zaczepiał,ty wyżywasz się na kimś innym???
gonzaga a kogo w k u r w i ł profesor 80 że poleciał s z ma ta w moją strone?
a skąd mogę wiedzieć,że asia to nie profesor80? Przypina się jak i on i opiniuje
albo,że nie deki jakiś tam? Dasz gwarancję, że to nie on?
w realu wiem kto - tutaj jak ktoś się przypina to profilaktycznie - wina Pasko bo mu oczy zarosły
Wybacz,że nie będę szukał durnych wpisów.
Jak ci zależy to zacytuj
Jak ci zależy to zacytuj
nie ma za co
gonzaga to nie ja tutaj jestem od pilnowania i cytowania leję - jak admin nie reaguje to może ktoś ponad nim ma większą władzę i ogolone oczy?
oj nie tylko moje
ciesz,że się po d u p i e nie kazałam całować jak mi emerytka
Jestem w szoku
niedostepna10 czy jest ktos tutaj z kim możesz normalnie rozmawiac?Kto Cie nie prześladuje,nie podszywa się i wyzywa?Bo ja nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.Chyba się pogubiłam
niedostepna10 czy jest ktos tutaj z kim możesz normalnie rozmawiac?Kto Cie nie prześladuje,nie podszywa się i wyzywa?Bo ja nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.Chyba się pogubiłam
asia nie musisz wszystkiego wiedzieć,po co ci to?
asia czy p i e r d o l n i ę ta dz i w k a może normalnie - jaka mnie stworzyliście taka mnie macie
basia1107 tak? a jak mam być tutaj?
Wiesz,całować kogoś w cztery litery to nie takie proste.Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć
No tak,teraz rozumiem.Na złość mamie odmrożę sobie uszy
No tak,teraz rozumiem.Na złość mamie odmrożę sobie uszy
asia - mam z was niezły ubaw i w k u r w że ktoś w y j e b ał bez zastanowienia moją krzywdę tutaj a inni się z tego nabijali - typu d z i w k a i s z mata - co mogłam z tym zrobić to wiem i nie trzeba dziękować za dobre i zrozumienie ludzkiej głupoty
ja tu jestem dla popisania humoru,a może na gotowe liczby? a może kogoś czegoś szukam?
Nie czekam aż ktoś napisze dlaczego w y p i e r d o l i ł na widok coś co mnie boli - tyle
Nie czekam aż ktoś napisze dlaczego w y p i e r d o l i ł na widok coś co mnie boli - tyle
a ja oddaję bo tak nie wolno - ja bez istotnego naprawdę istotnego powodu tak nie robię musi mi ktoś dopiec abym chlapnęła czymś takim jak Monet
niedostepna10 - musisz przeklinać?Ja rozumiem bez epitetów.Szanuję nasz język.
i goowno obchodzą mnie tutejsze układy
asia mam mamę
A przede wszystkim siebie.Skoro ktoś nie potrafi Cię poszanować,to uszanuj sama siebie.
asia nie mów mi co mam robić,a będzie dobrze
basia1107 masz na myśli Moneta co napisał " p i e r d o l n i ęta dz i wka"?
jocia jego ucz kultury jak już musisz
basia1107 i pewnie cię nie było przy tym wpisie
skoro inni widzą mnie jako dz i wkę itp. - to dlaczego nie?
dzi wki sa wulgarne i chamskie przecież
więc pytam w czym problem
niedostepna10,e to masz stare informacje.Teraz takie by sie nie utrzymały
asia skąd wiesz
Słowo daje takiej wiązanki jak dzisiaj i wczoraj ... to ne słyszałam .. straszne..KOBIETA ..WSTYD MI.. CHYBA ZMIENIĘ PŁEĆ
basia1107 a ja Twoim zobojętnieniem na wpis Moneta - jak sama twierdzisz pisałaś
i czytałaś
bardzo brzydko zachowujesz sie nie wiem poco dzisiaj wyzywasz Jocie
to dopiero budzi mój niesmak : obojętność
basia1107 a ja nie wiem dlaczego jocia czepia się moich nicków
basia1107 no to tak trzymaj będę wdzięczna jak się nie mieszasz
Basiu.. to nic .. wystawia sama sobie świadectwo i na dodatek utwierdza mnie w przekonaniu,ze profesor, Monet i inni mieli i maja rację