Wpisy 1 654 603 – 1 654 702
8 sierpnia 2013 03:02 → 8 sierpnia 2013 03:52, 100 wpisów
jocia i tak jesteś pantofelek więc ha ha jakie znaczenie może mieć dla mnie co myśli profesor80 Monet itp. tym bardziej,że ja od was nic nie potrzebuję rusz główką
N-10
Mam taki pomysł-postaw[my] gubą_____i od jutra[dziś],zaczniemy od początku
Mam taki pomysł-postaw[my] gubą_____i od jutra[dziś],zaczniemy od początku
zmieniasz nicki i robisz ciagle zamieszanie czy to potrzebne a JOCI bronie bo niczym ci nie uraziła napisała ze ciagle masz inne nicki alez czy to nieprawda dostajesz blokade i zakładasz nastepny
co mi może zaoferować jocia,profesor80 Monet,pieknaja abym musiała udawać,że te wszystkie "miłe" słowa nie są do mnie kierowane - tutaj nie ma nikt nic czego bym pragnęła he he he
zapożyczyła ..mojego patofelka
Gonzaga to nic nie da gruba kreska już była Pana M. zwłaszcza w tym przypadku
Gonzaga to nic nie da gruba kreska już była Pana M. zwłaszcza w tym przypadku
nie widziałam wpisu zeby cie wyzywała a ty wrecz przeciwnie wyzywasz ja
basia1107 to po c h u j mnie taki halapek wywołuje do tablicy? chory? stęskniony he he he
basia1107 miałas się nie mieszać - poszukać coś na ciebie?
niedostepna10 Ty jesteś sama od siebie taka czy ktoś ci za to płaci?
wiesz jak pisze z toba to nie uzywam wulgaryzmów i prosze o to samo
Już jutro mnie nie będzie - blokada ale może ten przyg łup zrozumiał co zrobił eurossakiem i p i e r d o l niętą d z iw ką"? może w końcu dotrze czy tez pantofelek
bardzo smieszne ty z natury juz taka jestes nie umiesz zyc bez wulgaryzmu żal mi cie
oj tak " dz iwka" to charakter
bingo kredki
bingo kredki
asia czy ja tutaj potrzebuję cos od kogoś - jedynie próbuję uświadomić Monetowi,że dotknął cos co boli - zostałam sprzedana robiłam wbrew sobie jakies tam rzeczy - a on chlapną i taki np. profesorek miał polewę,że s z ma ta miłe - stą moja frustracja jakbyś nie rozumiała - pantofelek a to się nie goi dzień czy dwa TO K U R W A BOLI rozumiesz czy nie?
i tu nie ma nic do rzeczy moje zachowanie -adekwatne do sytuacji
jocia zamiast uczyć mnie dobrego zachowania - podpowiedz jak mam sobie z tą sytuacja poradzić - będę wdzięczna toć uważasz się za mądrą
ale mnie to boli i już
ale mnie to boli - rozumiesz co to znaczy ból? Czy nie?
Musisz najpierw SOBIE wybaczyć .. mamie, tacie..i innym.. to jest podstawa !!
Zapewniam cie,ze nie tędy droga..sposób w jaki to robisz, tyko pogłębia Twój ból !!
ja wybaczy lam - nie podciągnęłam do innych konsekwencji mogłam mam takie prawo - ale nie zapomniałam - jak?
jak mam zapomnieć,że przez niego i ja zostałam sponiewierana jak -> dz i w ka tutaj?
Rozgrzebujesz, rozpamiętujesz, a tak nie wolno..nabierz dystansu do samej siebie, i do tych spraw, które Cie bolą , wtedy pozbedziesz sie bólu..ale jeszcze trzeba : RADYKLANIE WYBACZYĆ
tylko dlatego,że ktoś chciał na mnie zarobić - napisz mi jak?
Wybaczyłam ale widzę jak muszę robić czego nie chcę a deki się nabija że k u r w a
Wybaczyłam ale widzę jak muszę robić czego nie chcę a deki się nabija że k u r w a
i to jeszcze ja musiałam przepraszać no ale ok
Masz wybaczyc najpierw sobie , to podstawa !! potem innym i o d p u ś c i ć
To po co tutaj wracasz .. nakrecasz sie po krótkim czasie i zaczynasz sie czepiac wszystkiego . Odpuść , to wazne dla Twojej równowagi.
To po co tutaj wracasz .. nakrecasz sie po krótkim czasie i zaczynasz sie czepiac wszystkiego . Odpuść , to wazne dla Twojej równowagi.
gdybym nie wybaczyłam matce to za całokształt bym ja musiała z a j e bać - więc mame i tatę nie mieszać
ja sobie dawno wybaczyłam więc jocia nie wkręcaj
ja sobie dawno wybaczyłam więc jocia nie wkręcaj
odpuściłam - pokasowałam swoje arch z kopiami wpisów nie rozumiesz jocia - przykro mi
gdybym była mściwa to załatwiłabym to inaczej i dobrze wiesz o tym
Doprawdy..i jakch słow uzywasz,co bys musiala matce zrobić , zgroza
Nie tędy droga..nie wracaj tutaj..odpusc nie rozgrzebuj..wszystkiego.
Nie tędy droga..nie wracaj tutaj..odpusc nie rozgrzebuj..wszystkiego.
a to,że ula czy ktoś tam cos miłego chlapnie w moim temacie to mi to wisi jocia nie zależy mi na tym czy ktoś będzie lubiał czy nie co mnie to interesuje zwłaszcza tutaj i w tej sytuacji - tym bardziej że ja nie oczekuje od was nic kompletnie nic
Poczytaj.. doprawdy warto..Nie odpusciłas,,ciagle wracaszz z tym samym bólem .. to znak,ze nie wybaczyłas jak nie wybaczyłas RADYKALNIE .. to nigdy nie przestaniesz o tym mylślec i ciagle bedzie bolało.
jocia ktoś moją krzywdę rozgrzebał - jocia forma przyjęta stąd
jocia wybaczyłam ale boli mnie podłośc i głupota ludzka rozumiesz czy tez nie?
Moja krzywde piszesz ..nastebpmy zank,ze nie wybaczyłas ..zwłaszcza sobie..pozorny paradoks ..poczytaj !!
a czym to było?
jak nie krzywda?
wybaczyłam nawet osobie która to zrobiła - a ktoś to rozgrzebał rozwalając mnie przy tym strasznie
Poczytaj..spokojnie, nawet parę razy , wtedy zrozumiesz jak delikatna jest granica ..
ok sama sobie winna? koniec dyskusji
Pisze wybaczyłam NAWET... to swiadczy, ze nie wybaczyłas radykalnie ...
wybaczyłam cóz mi po złości na ta osobę - było minęło,przeprosiła
zmieniła się zaczęła normalnie funkcjonować a tutaj nie dość że eurossak to i jeszcze " p i e r d o l n i ęta d ziwka"
radykalnie wybaczysz.. ulzy Tobie, zapewniam i przejdzie agresja , złośc .. zycie jest piekne ..trzeba wybaczyć
i jakby się nigdy nic nie stało
nie mów mi - wybaczyłam zagoiło się ale ktoś otworzył na nowo
jocia forma przyjęta stąd
jocia forma przyjęta stąd
dostosowanie do użytkowników
jak zacznę "ą" "ę" to znowu mi się dostanie,że francuski piesek
ale ja takich słów nie uzywam, dlaczego serwujesz je przy mnie, asi, Basi i gonzadze ?
jak to miało miejsce więc po co?
a dlaczego nie reagujesz np. na " p i e r d o l n i etą ..........? nikt zresztą?
Zrozum.. jak słyszysz czytasz nie musisz ich po wielokroć powtarzac
nie przeszkadzało?
jocia nie zrobiła na tobie wrażenia " pier ...... ?
to dlaczego ze ja używam?
podałam argument forma do poziomu i tyle
podałam argument forma do poziomu i tyle
Dlaczego mnie o to pytasz napisałam,ze nie znosze wulgaryzmów wyraxnie, nie nakrecaj sie znowu..nie tedy droga .Poczytaj co kryje sie pod tymi linkami.Polecam i życze tobie, by pomogły .
na nikim zresztą
niekoniecznie.. jak tak, to ja tez powinnam pisac tak jak TY .. ?? nigdy .
jocia a ja Tobie głębszego zrozumienia psychiki - motywów - wtedy np. nie będziesz zdziwiona skąd wulgaryzmy np.
Poczytaj ..co sie kryje pod linkami..inaczej nigdy nie zaznasz spokoju i nie osiagniesz stanu równowagi .
skoro tutaj przy pelnej akceptacji innych ktoś każe się całować w doopę to dlaczego ja nie mogę?
ktos się dowala do moje nieskromności to dlaczego ja np. nie mogę do brzydkiego np. nicku -
Mylisz sie wulgaryzmy nie sa mi potrzebne, znam inny sposób porozumiewania sie i mam dostatecznie duzy zasób słow do wyrażania stanów emocjonalnych .
Jaszze raz piszę, bo potwierdzasz to co pisałam nie wybaczyłas radykalnie .
tym bardziej,że ja tutaj nie jestem zależna od nikogo w żaden sposób
jocia ja to nie Ty
jocia ja to nie Ty
Domyslam sie ,ze jetem soba i własciwie jestem z tego faktu zadowolona.
emerytka i tak ma farta w realu powiedziałabym "spier dalaj " i już i gooowno mnie obchodzi co kto o mnie pomyśli - rozumiesz?
jocia ja z siebie też - ładna w miarę zgrabna niekoniecznie głupia
w miarę zdrowa cóż więcej można chcieć?
teraz napiszesz że narcystyczna pewnie he he lub nieskromna he he