Wpisy 1 654 561 – 1 654 660
8 sierpnia 2013 02:43 → 8 sierpnia 2013 03:34, 100 wpisów
Wiesz,całować kogoś w cztery litery to nie takie proste.Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć
No tak,teraz rozumiem.Na złość mamie odmrożę sobie uszy
No tak,teraz rozumiem.Na złość mamie odmrożę sobie uszy
asia - mam z was niezły ubaw i w k u r w że ktoś w y j e b ał bez zastanowienia moją krzywdę tutaj a inni się z tego nabijali - typu d z i w k a i s z mata - co mogłam z tym zrobić to wiem i nie trzeba dziękować za dobre i zrozumienie ludzkiej głupoty
ja tu jestem dla popisania humoru,a może na gotowe liczby? a może kogoś czegoś szukam?
Nie czekam aż ktoś napisze dlaczego w y p i e r d o l i ł na widok coś co mnie boli - tyle
Nie czekam aż ktoś napisze dlaczego w y p i e r d o l i ł na widok coś co mnie boli - tyle
a ja oddaję bo tak nie wolno - ja bez istotnego naprawdę istotnego powodu tak nie robię musi mi ktoś dopiec abym chlapnęła czymś takim jak Monet
niedostepna10 - musisz przeklinać?Ja rozumiem bez epitetów.Szanuję nasz język.
i goowno obchodzą mnie tutejsze układy
asia mam mamę
A przede wszystkim siebie.Skoro ktoś nie potrafi Cię poszanować,to uszanuj sama siebie.
asia nie mów mi co mam robić,a będzie dobrze
basia1107 masz na myśli Moneta co napisał " p i e r d o l n i ęta dz i wka"?
jocia jego ucz kultury jak już musisz
basia1107 i pewnie cię nie było przy tym wpisie
skoro inni widzą mnie jako dz i wkę itp. - to dlaczego nie?
dzi wki sa wulgarne i chamskie przecież
więc pytam w czym problem
niedostepna10,e to masz stare informacje.Teraz takie by sie nie utrzymały
asia skąd wiesz
Słowo daje takiej wiązanki jak dzisiaj i wczoraj ... to ne słyszałam .. straszne..KOBIETA ..WSTYD MI.. CHYBA ZMIENIĘ PŁEĆ
basia1107 a ja Twoim zobojętnieniem na wpis Moneta - jak sama twierdzisz pisałaś
i czytałaś
bardzo brzydko zachowujesz sie nie wiem poco dzisiaj wyzywasz Jocie
to dopiero budzi mój niesmak : obojętność
basia1107 a ja nie wiem dlaczego jocia czepia się moich nicków
basia1107 no to tak trzymaj będę wdzięczna jak się nie mieszasz
Basiu.. to nic .. wystawia sama sobie świadectwo i na dodatek utwierdza mnie w przekonaniu,ze profesor, Monet i inni mieli i maja rację
jocia i tak jesteś pantofelek więc ha ha jakie znaczenie może mieć dla mnie co myśli profesor80 Monet itp. tym bardziej,że ja od was nic nie potrzebuję rusz główką
N-10
Mam taki pomysł-postaw[my] gubą_____i od jutra[dziś],zaczniemy od początku
Mam taki pomysł-postaw[my] gubą_____i od jutra[dziś],zaczniemy od początku
zmieniasz nicki i robisz ciagle zamieszanie czy to potrzebne a JOCI bronie bo niczym ci nie uraziła napisała ze ciagle masz inne nicki alez czy to nieprawda dostajesz blokade i zakładasz nastepny
co mi może zaoferować jocia,profesor80 Monet,pieknaja abym musiała udawać,że te wszystkie "miłe" słowa nie są do mnie kierowane - tutaj nie ma nikt nic czego bym pragnęła he he he
zapożyczyła ..mojego patofelka
Gonzaga to nic nie da gruba kreska już była Pana M. zwłaszcza w tym przypadku
Gonzaga to nic nie da gruba kreska już była Pana M. zwłaszcza w tym przypadku
nie widziałam wpisu zeby cie wyzywała a ty wrecz przeciwnie wyzywasz ja
basia1107 to po c h u j mnie taki halapek wywołuje do tablicy? chory? stęskniony he he he
basia1107 miałas się nie mieszać - poszukać coś na ciebie?
niedostepna10 Ty jesteś sama od siebie taka czy ktoś ci za to płaci?
wiesz jak pisze z toba to nie uzywam wulgaryzmów i prosze o to samo
Już jutro mnie nie będzie - blokada ale może ten przyg łup zrozumiał co zrobił eurossakiem i p i e r d o l niętą d z iw ką"? może w końcu dotrze czy tez pantofelek
bardzo smieszne ty z natury juz taka jestes nie umiesz zyc bez wulgaryzmu żal mi cie
oj tak " dz iwka" to charakter
bingo kredki
bingo kredki
asia czy ja tutaj potrzebuję cos od kogoś - jedynie próbuję uświadomić Monetowi,że dotknął cos co boli - zostałam sprzedana robiłam wbrew sobie jakies tam rzeczy - a on chlapną i taki np. profesorek miał polewę,że s z ma ta miłe - stą moja frustracja jakbyś nie rozumiała - pantofelek a to się nie goi dzień czy dwa TO K U R W A BOLI rozumiesz czy nie?
i tu nie ma nic do rzeczy moje zachowanie -adekwatne do sytuacji
jocia zamiast uczyć mnie dobrego zachowania - podpowiedz jak mam sobie z tą sytuacja poradzić - będę wdzięczna toć uważasz się za mądrą
ale mnie to boli i już
ale mnie to boli - rozumiesz co to znaczy ból? Czy nie?
Musisz najpierw SOBIE wybaczyć .. mamie, tacie..i innym.. to jest podstawa !!
Zapewniam cie,ze nie tędy droga..sposób w jaki to robisz, tyko pogłębia Twój ból !!
ja wybaczy lam - nie podciągnęłam do innych konsekwencji mogłam mam takie prawo - ale nie zapomniałam - jak?
jak mam zapomnieć,że przez niego i ja zostałam sponiewierana jak -> dz i w ka tutaj?
Rozgrzebujesz, rozpamiętujesz, a tak nie wolno..nabierz dystansu do samej siebie, i do tych spraw, które Cie bolą , wtedy pozbedziesz sie bólu..ale jeszcze trzeba : RADYKLANIE WYBACZYĆ
tylko dlatego,że ktoś chciał na mnie zarobić - napisz mi jak?
Wybaczyłam ale widzę jak muszę robić czego nie chcę a deki się nabija że k u r w a
Wybaczyłam ale widzę jak muszę robić czego nie chcę a deki się nabija że k u r w a
i to jeszcze ja musiałam przepraszać no ale ok
Masz wybaczyc najpierw sobie , to podstawa !! potem innym i o d p u ś c i ć
To po co tutaj wracasz .. nakrecasz sie po krótkim czasie i zaczynasz sie czepiac wszystkiego . Odpuść , to wazne dla Twojej równowagi.
To po co tutaj wracasz .. nakrecasz sie po krótkim czasie i zaczynasz sie czepiac wszystkiego . Odpuść , to wazne dla Twojej równowagi.
gdybym nie wybaczyłam matce to za całokształt bym ja musiała z a j e bać - więc mame i tatę nie mieszać
ja sobie dawno wybaczyłam więc jocia nie wkręcaj
ja sobie dawno wybaczyłam więc jocia nie wkręcaj
odpuściłam - pokasowałam swoje arch z kopiami wpisów nie rozumiesz jocia - przykro mi
gdybym była mściwa to załatwiłabym to inaczej i dobrze wiesz o tym
Doprawdy..i jakch słow uzywasz,co bys musiala matce zrobić , zgroza
Nie tędy droga..nie wracaj tutaj..odpusc nie rozgrzebuj..wszystkiego.
Nie tędy droga..nie wracaj tutaj..odpusc nie rozgrzebuj..wszystkiego.
a to,że ula czy ktoś tam cos miłego chlapnie w moim temacie to mi to wisi jocia nie zależy mi na tym czy ktoś będzie lubiał czy nie co mnie to interesuje zwłaszcza tutaj i w tej sytuacji - tym bardziej że ja nie oczekuje od was nic kompletnie nic
Poczytaj.. doprawdy warto..Nie odpusciłas,,ciagle wracaszz z tym samym bólem .. to znak,ze nie wybaczyłas jak nie wybaczyłas RADYKALNIE .. to nigdy nie przestaniesz o tym mylślec i ciagle bedzie bolało.
jocia ktoś moją krzywdę rozgrzebał - jocia forma przyjęta stąd
jocia wybaczyłam ale boli mnie podłośc i głupota ludzka rozumiesz czy tez nie?
Moja krzywde piszesz ..nastebpmy zank,ze nie wybaczyłas ..zwłaszcza sobie..pozorny paradoks ..poczytaj !!
a czym to było?