Wpisy 1 644 956 – 1 645 055
1 sierpnia 2013 12:37 → 1 sierpnia 2013 13:11, 100 wpisów
tak napisał i niech tak zostanie,a dz..iwka zawsze ma przynajmniej na podstawowe opłaty
ja do niego pojadę z jak do poniedziałku nie wróci - bo wtedy idę na urlop
dobra czas na robaka
ania70, e46, lila
panowie triset, dlu, pozostali
aha
triset - myśl kolego o pani z balkonem, nie z balkonikiem
ania70, e46, lila
panowie triset, dlu, pozostali
aha
triset - myśl kolego o pani z balkonem, nie z balkonikiem
dlu..jak idziesz na urlop to się nie przejmuj,wtedy on będzie na wysokich obrotach
Lila to nie chodzi o to - tylko o jego postrzeganie mnie ))mi to nie przeszkadza mogę nawet i dz..iwka ))
Lila.
Ty jesteś"dobry człowiek"-miłosierny i nie pamiętliwy.
Ty jesteś"dobry człowiek"-miłosierny i nie pamiętliwy.
Ania...lepeij chleb ze smalcem i być wobec siebie w porządku jak szynki i czuć się brudną
Robal.Witaj
Ania70 praca jak praca - gorzej jak musisz coś robić wbrew swojej woli,bo ktoś ma na tym
Dobra pamięć to podstawa....
wiecie jak strasznie musi być takiemu co to nie pamięta wczorajszego dnia?
I każdy dzień jest dla niego początkiem....
wiecie jak strasznie musi być takiemu co to nie pamięta wczorajszego dnia?
I każdy dzień jest dla niego początkiem....
emerytko...dobry miłościwy i bardzo zajebiście pamiętliwa jestem ja w szczegółach pamiętam co było 10 lat temu aż mąż się śmieje bo on nic nie pamięta a ja my wszystko w podpunktach mówię
Pięknja.Witaj
Też tak myślisz ?
Też tak myślisz ?
emerytko..i własnie nie poczebnie tak wszystko pamiętam bo czasami bez tego byłoby lepiej
pięknaja
taaa, coś czytałem - ponoć p r a w i e, jak mrówka - bez skojarzeń, bez urazy
powo nara
taaa, coś czytałem - ponoć p r a w i e, jak mrówka - bez skojarzeń, bez urazy
powo nara
Lila....a coś Ty.
Jakbyś nie pamiętała, możnaby Ci COŚ wmawiać....
A tak? pamiętasz i już
Jakbyś nie pamiętała, możnaby Ci COŚ wmawiać....
A tak? pamiętasz i już
Lila.
Masz dobrą pamięć,ale może nie jesteś pamiętliwa?
Masz dobrą pamięć,ale może nie jesteś pamiętliwa?
Lila jeśli on nie wróci ja nie pójdę na urlop a za 2 tygodnie ja wracam i on idzie tak to u nas działą
Lila.
A o której dostarczono wczoraj wodę ?
A o której dostarczono wczoraj wodę ?
emerytko..już sama chciałam wsiąść w auto i jechać a paczę jedzie karwa sługa unizony
aaaaa
a w wolnych chwilach polecam archiwum......
tam to są dopiero "kwiatki".
Mówię Wam...ubaw po pachy...
a w wolnych chwilach polecam archiwum......
tam to są dopiero "kwiatki".
Mówię Wam...ubaw po pachy...
Lila.
Było?Czy tylko?
Było?Czy tylko?
ememrytko..było Gdzie byłes karwa tyle czasu? Po wodę jechac do sklepy obok(3 minuty drogi autem) a godzinę nie było
Robal.
Nr.3 w mini SUPER.
Nr.3 w mini SUPER.
e46
no masz, a ja dziś jeszcze jeden mam z takich niestandardowych -- przepisuję kompletnie i literalnie wszystkie liczby z Jokera .
no masz, a ja dziś jeszcze jeden mam z takich niestandardowych -- przepisuję kompletnie i literalnie wszystkie liczby z Jokera .
iwka..ja się nie kłócę ja o***lam jak mam suchoty czekam na wode a jej nie ma długo
Robal.
Postanowiłam-nie zmieniam.
Postanowiłam-nie zmieniam.
Zadzwoniłem i pani powiedziała że są pieniądze. Dostałem 370 zł za godzinę po 8 zł.
Szef był na zakładzie.
Może w Multi Multi coś ładnego wpadnie z dwóch zakładów na 10 skreśleń ? Tak z 8/10 chociaż.
A to znowu czeka matura w maju trzeba się przygotować lepiej. Tylko od czego tu zacząć ?
A ktoś zawał z was w tym albo poprzednim roku ?
iwka..ja na mężu mogą zarąbiście polegać ale z tą wodą to pałka się przegła
Krzysztof.
To znowu nie zdałeś?Ile razy można zdawać?Do wieku emerytalnego?
To znowu nie zdałeś?Ile razy można zdawać?Do wieku emerytalnego?
Bayern M.-Man City (finał) 1.65 3.50 4.50 zagrał bym chętnie. W przyszłym roku zdam.
Zabrakło %.
Tak.
Bo sam się przygotowywałem i wszyscy pretensje mają.
Maturę nie tak łatwo jednak zdać z języka Polskiego i matematyki.
I nic teraz tenis i piłkę nożną trenuje i do klubu chce się zapisać IKS Jeziorak Iława jak słyszeliście o nim ?
krzysztof...jak nie łatwo? Bardzo łątwo tylko się trzeba uczyć a nie żyć marzeniami o boksie
Proszę podaj przykład ?
krzysztof...z tego co widze to masz tysiąc pomysłów na minutę To w końcu pięściarz czy tenisista?
Jak zdać maturę z tych przedmiotów ? Napisałem jak mi kuzyn radził z tekstu źródłowego na temat z lektury i co lipa.
taaa potrzebne ale sa po to by je realizować a krzysztof raczej nie za bardzo je zrealizuje bo ma jeden problem.Chyta 3 sroki za ogonisko
Sam nie wiem a chciałem w ogóle zostać policjantem ale podstawowy drogowy nie musi mieć matury ? Tylko przejść testy prawda ?
rzysztof....widocznie kuzyn źle doradził Sam siebie słuchaj a nie kuzyna
krzysztof
matura to nic trudnego, to tylko powtorzenie materialu
matura to nic trudnego, to tylko powtorzenie materialu
krzysztof..jak Ci kuzyn powie,żebys sobie na bandżi bez liny skoczył to skoczysz?