Wpisy 1 644 856 – 1 644 955
1 sierpnia 2013 11:57 → 1 sierpnia 2013 12:36, 100 wpisów
trisetum...a ja wiem> Ty nie jadłam liści owoce się je a nie liście,jak chcesz liście to idź na szczaw
trisetum..zasadź sobie z cytrynki pestki i sam skosztujesz czy liście kwaśne czy nie
Lila zbyt banalne rozmawiać o pogodzie ponadto ciągle ktoś napier ..dala o swoich problemach - zero pozytywnej energii w ludziach,a to dołujące wolę czytać,muzyka czy na necie wiele ciekawych info.
iwka....pewnie,musisz wiedzieć co chcesz robić i sama przeżyć swoje życie bo nikt tego za Ciebie nie zrobi .
a jeszcze jak komuś coś doradzisz - nierzadko przy tym uwypuklając głupotę - to focha szczeli
lila... wakacje to jedyny czas, gdzie mogę sobie pozwolić na generalne porządki, malowanie, przestawienie itp. rzeczy. W roku nie mam szans.
a ja mam wyjechane.Jak mnie ktoś lubi to lubi,jak nie to nie(w końcu nie musi) Ja tam lubię pożartować ,pośmiać się a jak komuś to nie na rączke to już jego problem.
czasami się zastanawiam kto ma gorzej prze..sra.ne ofiara zazdrości czy zazdrośnik bo zazdrość to choroba zżerająca wszystkie dobre emocje (
fiolka
fiolka
lila....albo ktoś mnie akceptuje taką jaka jestem, albo won...i dzida
Ja tylko zazdroszcze tym co dziś maja emeryture bo ja na 100% sie na nia nie doczekam
trisetum...nie wiem czy masz czego zazdrościć tym co za***lali na roli całe życie a np mają 600 emerytury.Ty w tygodniu pewnie więcej wydajesz
Lila miałem bardziej na myśli tych co za 25 lat maja ponad 3 tys
trisetum..moja teściowa 40 lat pracy,chyba nawet coś ponad 40 i ma 1300
Witam ponownie.
Dziś się chyba bonus rozsypie.
Dziś się chyba bonus rozsypie.
emerytka 46 też Cie bonus kręci oo to z Robalem macie wspólny temat/cel
Lila/podatek,prąd,woda ale dokładnie nie wiem ile no i opał na zima
Lila
Trisetum
Trisetum
Z kim ja mam wspólny cel,nie powinno nikogo obchodzić.
trisetum..mój tato pod Wrocławiem 1600 rocznie płąci a za wodę grosze a teściowie 450 czynsz mimo że mieszkanie własnościowe,kosmos jakiś i 200 mają za prąd ,ja nie wiem co oni robią z tym prądem
Ania70 mnie on nie interesuje .... ale interesuje zacięcie poniektórych na niego
Lila.
Ja mam 500 czynszu,razem z wodą ,100 za prąd i 100 za gaz.
Ja mam 500 czynszu,razem z wodą ,100 za prąd i 100 za gaz.
Ania70 tym-bardziej mnie interesuje zacięcie emerytki i robala - marzyciele
Lila ale sprzęt AGD dużo prądu bierze np czajniki albo pierwsze TV płaskie one tak paliły prad że nie był potrzebny grzejnik w pokoju tyle ciepła oddawały
Ale gaz i prąd na 2 miesiące.
emerytko...a ile masz metrów mieszkanie?To dziwnie teściowie mają bo za prąd co miesiąc albo mnie w uja robią a za wodę i gaz to mają też po 200 ale co dwa miesiące
Lila.
50 m kw.
50 m kw.
trisetum..moi teściowie starej daty czajnika na prund nie mają a telewizor maja normalny bo jak to teść powiedział nowoczesność mu do dupy poczebna
Trisetum.
Bez balkonu.
Bez balkonu.
rr mi zachorował i dziś w pracy na wysokich obrotach latam może chociaż coś w MM o 14:00 wpadnie - niestety losuje Łysy
emerytko..oni mają taki kwadratowy balkonik że pies mój wchodzi i nie ma na nic miejsca
A ja się zastanawiam,jakim cudem nicki się zmieniły.To znaczy,przedtem były takie-kut..,pojeb.....itd.
Lila.
U mnie duży balkon(loggia)i nie wlicza się do metrażu.
U mnie duży balkon(loggia)i nie wlicza się do metrażu.
Lila - tropikalna gorączka go dopadła - jednym słowem lekkie przeziębienie
Lila.
Miałam na myśli określanie osób.
Miałam na myśli określanie osób.