Wpisy 1 645 056 – 1 645 155
1 sierpnia 2013 13:12 → 1 sierpnia 2013 13:51, 100 wpisów
Trze się przygotować dobrze bo coś teraz nie zagrało ale wysunę wnioski i się poprawię.
To jak miałem to napisać no jak ?
Trzeba z komisją egzaminacyjną rozmawiać jak na MP.Np-a Wy jak myślicie.
krzysztof c mało płatny zawód i niebezpieczny - by robić nie trzeba mieć wykształcenia
ja nie myślę
ja nie myślę
Jak napisać no proszę o odp ?
Ale matury nie trzeba.
emerytko..ostatnio jakiś program był i się pytali młodzieży gdzie idą.Wszyscy na studia a dlaczego ,pyta gość? Bo wszyscy idą
Chodzi mi o drogówkę.
Po studiach nie ma pracy i co ?
Jak to ?
A może w pracy źle zdania złożyłem ?
Krzysztof...chwali Ci się, że chcesz...
Proponuję...zapisz się na kurs przygotowujący do matury.
Są takie.
Proponuję...zapisz się na kurs przygotowujący do matury.
Są takie.
krzysztof...własnie nie ma pracy po studiach bo teraz są ręce do pracy potrzebne a nie studia
krzysztof c dostosowanie do realiów i ewentualnie działania aby odgórnie naciskać na zmianę obecnej polskiej rzeczywistości ))
Ile płatne ? Bo chodzę do płatnej szkoły ZDZ Iława Policealne Studium Zawodowe na kierunku Technik Administracji dwuletnia.
Lia albo ręce, które uleczą nietrafione inwestycje Ministra Finansów PANA x
Czyli lepiej do zawodówki mogłem iść.
dlaczego ma mi ktoś dyktować warunki ? Wolna jestem i nie uśmiecha mi sie doginać za 8 zł/mies do 67 roku życia
Sprawdź.
W necie znajdziesz.
Zapytaj też w szkole, którą kończyłeś.
W necie znajdziesz.
Zapytaj też w szkole, którą kończyłeś.
Kiedyś będzie lepiej z pracą zobaczycie.
Ale tej szkoły już nie ma jest przeniesiona do Kurzętnika jak ktoś kojarzy ?
Ale jeszcze egzamin zawodowy praktyczny napisałem ale wyniki 31.08.
krzysztof c tak jak Polską będą rządzić mądrzy ludzie przekładający interes wszystkich nad swój własny - obecnie to ......
iwka obecnie POlska rządzą nieudacznicy, bezrobotni maja wyższe wykształcenie, niż ci obecnie w rządzie
trzeba tylko uświadamiać innych,że nie muszą słuchać i wykonywać głupich widzi mi się garstki ....
No to trzeba jechać 11.09 do Warszawy kto będzie z was ?
Ja może pojadę w końcu 5 dni przerobiłem.
Lila tak ale zeby coś takiego zrobić trzeba tez oddolnie uświadamiać - rozumiem,że okazja czyni złodzieja ale dlaczego i tym maluczkim nie dadzą pożyć
Mam pomysł może załóżmy partię co wy na to ? A jaką nazwę proponujecie ? Może Praca i dobrobyt pasuje ?
jakie trzeba mieć aby widzieć władzę by móc zrobić i nie robić ? Czy może to faktycznie głupota i debilizm do entej potęgi?
Co zły pomysł dlaczego nie zróbmy program i do roboty.
mi tam nie jest przyjemnie patrzeć na ludzi jak przybici sytuacją w kraju,walką o każdy grosz itp. - dołujące dla mnie
źle się dzieje w naszym Państwie,ludzie płacą co raz więcej i co raz więcej mamy długów To jest chore
Zobaczcie co może zrobić szary człowieczek - NIE a mała partia ? Jeszcze mniej - szkoda tylko czasu na to - co warto zrobić? Tyle nas na tej stronie i tylko znam jedną osobę która swoją mozolną pracą wygrała 10/10 w MM - a ile by nam zmieniło życie gdybyśmy znaleźli sposób na lotka. Polityka to pieniądze a pieniądze są tutaj tylko trzeba szukać jak je zdobyć.
Bezrobocie 13,2 % a naszym powiecie 22,5 a u was ? Dzisiaj jak jechałem do kolektury osoby sprzątały obok chodnika.
Lila nie zadowoliło by Cię 5k miesięcznie - nie jakieś 8 Milionów tylko 5k
mamy lasy ziemię w centralnej Polsce on wykształcenie rolnicze ale zbyt wysokie ryzyko by się brać za to - te dopłaty unijne nakazy,zakazy jak niewolnicy
Dzień Dobry ferajno
Dziś w pracy Sajgon wiec tylko na krótko ot by popełnić i losowanie sobie spisać by szare komórki miały chwilę wytchnienia
Wszystkich
Dziś w pracy Sajgon wiec tylko na krótko ot by popełnić i losowanie sobie spisać by szare komórki miały chwilę wytchnienia
Wszystkich
Pęsko....ja żyję godnie,na nic mi nie brakuje ale fajnie byłoby tak wygrać coś a nie tylko wydawać te co się zarobi
Zaraz losowanie i może akurat szczęście będzie i trafie rym 10/10 i do tego bonus to by było.
Lila super ale trzeba mysleć o dzieciach - a czas tak leci ze moze nie długo wnuki więc wiesz - jest takie fajne powiedzenie "Czas nie pała nie stoi"
teraz jeszcze do ogródków działkowych dopintolili,już wszystko chcą ludziom zabrac
Pęsko...no masz rację czas nie pała i nie stoi.Dzieci moje zabezpieczone a co zrobią z tym jak mnie już nie będzie to ich sprawa
Lila bo zabrakło miejsca na stacje i markety i trzeba zabrać normalnym ludziom "Polską Ibize"
alex..niech wy***lają z tymi stacjami.U nas stacji pełno a ogródki powinni zostawić tym biednym emerytom dla których to jest całe życie jak sobie pójdzie i posadzi marchewkę.Nie wiem komu to przeszkadza
iwka..ja dzieci swoje zabezpieczyłam na całe ich życie a ile przekażą swoim to ich sporawa.JAk przepierdzielą wszystko to wnuki będa miec pecha
Coraz gorzej idzie wszystko widzę. A kiedy się to skończy tego nie wiem ?
ogródki fajne - kolory no i świadomość,że coś rośnie / żyje / dzięki swojej pracy )) i zdrowe
iwka...dla emerytów taki ogródek to drugie życie.Nie musi siedzieć w bloku całymi dniami,jedzie sobie na ogródek,coś tam posadzi coś wyrwie i ma dla czego żyć a i nawet to im chcą zabrać
Lila na działce mojego kuzyna średnia wieku to 26-33 a wiec oni też lubią uprawiać ogórki
alex...bo to jedyne miejsce gdzie młodzi tez się mogą spotkać i poimprezować jak nie wyjeźdżaja gdzieś po za granicę naszego kraju
My tu gadu gadu a za chwilkę kuleczki wypadają po pewniaczku poproszę - mój - 12 -
torsan..karwa masz 21 lat i zaraz zostaniesz starym kawalerem,akurat