Wpisy 1 642 937 – 1 643 036
31 lipca 2013 11:11 → 31 lipca 2013 12:04, 100 wpisów
frytki z dżemem jeszcze ujdą ale kiełbasa z cukrem to już przeginka
MOnet
w kwestiach kulinarnych - ortodoks do pewnego momentu byłem - nie próbowałem milionów rzeczy, choćby takie te francowate żaba, czy ślimak - i wiesz ? obecnie - trochę żałuję
w kwestiach kulinarnych - ortodoks do pewnego momentu byłem - nie próbowałem milionów rzeczy, choćby takie te francowate żaba, czy ślimak - i wiesz ? obecnie - trochę żałuję
W CV w doświadczeniu zawodowym można napisać o praktykach odbytych w szkole ?
trisetum..no ble,pomidora z cukrem jeszcze przeżyję ale kiełbasy ni tyknę
Ktoś napisał na forum poszukujesz pierwszej pracy i nie masz żadnego doświadczenia konkretnego wtedy już pracodawcy inaczej na to patrzą i przyczyniają się do Twojej dalszej kariery.
panoramix nie wiem czy lubię nie próbowałam - pewnie kiedyś spróbuję - taka natura "Niewierny Tomasz"
A o tym że zbierałem truskawki trzy lata temu napisać ?
Robal>>> jeszcze tyle jest co fruwa,pływa,biega po ziemi,chowa pod ziemią na drzewa ucieka.. tyle tego jeszcze niekonsumowanego .. masz czego żałować.
iwka wiem do czego wnerwiona kobieta jest zdolna juz miałem urwane lusterka w aucie
trisetum..my nie piszemy o nikim z mp ,my o sprawach życiowych bardziej
trisetum..HA a ja urwałam kiedyś klamkę w aucie i zabij mnie nie wiem jak to zrobiłam
trisetum och swojego czasu tak pier... drzwiami od auta,że szyba poleciała. Mój zrozumiał nie podku... wczasie jazdy
siostra też juz przedni zwis auta zostawiła na parkingu obok biedronki
P..uch Panoramix ja spokojny człowiek jestem ale jak wpadnę w szał to trza spierdzielać W ogóle rzadko wpadam w nerwa ale jak już to sama zaczynam się bać
trisetum..kiedyś jak się zdenerwowałam to taką szafę dębową trzydrzwiową na środek pokoju wytargała a jak nerw przeszedł to nie mogłam jej z powrotem ustawić
Lila stopniuj - kpina,złość,agresor -> jak nie zrozumie to ma pecha
Lila/jak termity cie zobaczyły taka wnerwiona to pitły i szafa lekka się zrobiła potem wróciły jak emocje opadły
ja tylko słucham i koduje a potem zaczyna się taniec pingwina na szkleAle ogólnie mówią,że dobry i spokojny ze mnie człowiek
trisetum..taaa termit to mnie wtedy na nerwa nadepnął taki na dwóch nogach
są rożni ludzie - jeden oleje a drugi się wkur.... obie wersje trzeba zakładać
ja wszystko kumuluje w środku i raz na rok wybucham,potem znów Tusk ma skręcone nogi
trisetum...ja wybucham tak 3 razy do roku bo raz to za mało ,za duża kumululka u mnie
P..nutella w sobie jest już z czekolada i jeszcze czekoladą polane? Za słodkie dla mnie ,ja nie lubię cukru w Nadmiarze
trisetum moja sąsiadka nie rozumiała - pal licho ja ale i dzieci,rodziny zaczęła się czepiać.Teraz mam spokój
iwka..nie możesz tak ot sobie bic ludzi.Kiedyś możesz się zdziwić i trafisz na swojego i może być źle
Lila ona pierwsza uderzyła razem z mężem Weronikę - oddalam,wcześniej rozpatrując czy dam jej fizycznie radę dałam
P..mi się chce jeść U mnie nie ma upału,u mnie jest 22 stopnie i wiatr
Tak do innych też używali siły w bloku,a ja nie lubię jak ktoś rządzi
Lila
Panoramix
Panoramix
Lila
Liczby na nie masz dziś takie pewne?
Liczby na nie masz dziś takie pewne?
Lila może przedział 50-80 bezpieczniej zagram
Alex82
Lila
69 mam