Wpisy 1 642 837 – 1 642 936
31 lipca 2013 10:29 → 31 lipca 2013 11:11, 100 wpisów
Panoramix zostaw tego indora.. Polecam frytki z dżemikiem autorski przepis
krzysztof c dlatego też napisałam,że warto zastanowić się nad przyczynami i działać w miarę wolnego czasu aby zmieniać rzeczywistość w Polsce,bo tak wcale być nie musi.Dodatkowy bonus,że zrobisz coś dla innych,a to fajne ))
Oluś ostatnio troszkę się pokomplikowało i dlatego tak późno
mykam
miłego dzionka dla wszystkich
mykam
miłego dzionka dla wszystkich
Zeli..udanego dzioneczka....oraz milej pracki..pa
ja nadal na..falencji..Bryanka..tak do juterka jeszcze powalcze chyba
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
..zabraklo emtkow..usmiech..
ja nadal na..falencji..Bryanka..tak do juterka jeszcze powalcze chyba
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
..zabraklo emtkow..usmiech..
panoramix wszystkie piekarniki to jedno i to samo tylko czy jest z obiegiem czy bez
Zeli..jak bedzie dobrze wyfrytkowany ii..smakowity to ja tez "kcem"..kawalek tego fryta..
Zeli..aa co w tym dziwnego?..ja uwielbiam chlebus z zoltym sekiem ii..dzemem..mniam..
Gdybym nawet dał się tak wypuścić z tym dżemem to na pewno bym sobie tego nicka od przepisu zapamiętał.A jeszcze pewniejsze że bym się do tego publicznie nie przyznał.Za nic.
dobra..bawcie sie fajniusio..ja sie musze stlenic..do sklepu....pa Wam..
MOnet
bez urazy - bez sĘsu - dać się wydmuchać i milczeć, to swoista zgoda żeby następnych dmuchały
bez urazy - bez sĘsu - dać się wydmuchać i milczeć, to swoista zgoda żeby następnych dmuchały
ja też w końcu
idę do lasu mam nadzieję,ze nie spotkam żadnego ssaka
idę do lasu mam nadzieję,ze nie spotkam żadnego ssaka
A ! no to jak to jest przestroga to co innego.
Żelka>>< masz zwrócony.
Honor.
Żelka>>< masz zwrócony.
Honor.
powiem tak - widziałem te połączenie smaku i aż się zastanawiałem, a może ale - już nie spróbuję
Żelka
noooo - przynajmniej czasami, ale czasem też mam wrażenie - wiedzą, a chcą się oparzyć
Żelka
noooo - przynajmniej czasami, ale czasem też mam wrażenie - wiedzą, a chcą się oparzyć
trisetum ano i tak bywa - wystawisz się w lesie by se ulżyć i dziabnie by krew wypić - taka jego natura
powiem tak - widziałem te połączenie smaku i aż się zastanawiałem, a może...ale - już nie spróbuję .
a ja powiem tak- na sam pomysł połączenia smaków moje kubki smakowe niestrawności dostały.
a ja powiem tak- na sam pomysł połączenia smaków moje kubki smakowe niestrawności dostały.