Wpisy 163 274 – 163 373
13 września 2010 19:23 → 13 września 2010 22:07, 100 wpisów
witam wieczorową porą
pawel1973
Zagłębie Lubin U21 3 - 2 Polonia Bytom U21
W 26 min . młodzież z Zagłębia przegrywała 2:0
Zagłębie Lubin U21 3 - 2 Polonia Bytom U21
W 26 min . młodzież z Zagłębia przegrywała 2:0
a to dla mnie???
dziękuję
.. .

witam wszystkich
mam nadzieję że humory dopisują bo u mnie ostatnio cienko jeśli chodzi o granie

mam nadzieję że humory dopisują bo u mnie ostatnio cienko jeśli chodzi o granie

rico nie spij...
u mnie też Codee nawet wirtualnie
pawel1973 , jaki wynik przewidujesz z Legią ?
a z kim gra?
Zagłębie Lubin - Legia Warszawa
wiesz kto wygra? Lech jak zagra z Legią, a teraz Lech zagra z Juwentusem i liczę na remis...
jak patrzę na to co leci w MM to aż mi się q..wa nie chce myśleć nad liczbami
no właśnie nic nie wpada...
Ryan Magee, który trafił w Lotto 6,5 miliona funtów (równowartość ponad 31 milionów złotych) twierdzi, że zagrał tylko dlatego, że przyśniło mu się, iż powinien to zrobić. Był przekonany, że wygra.
Ta wiadomość pojawiła się na brytyjskich portalach internetowych 14 lutego. Zainteresowała nas dlatego, że brytyjczyk Ryan Magee miał â jak twierdzi â proroczy sen dotyczący wygranej w Lotto. Sen dokładnie odtwarzał wszystko, co wydarzyło się kilka dni później. Skreślenie numerów w lotto, oczekiwanie wyniku, wreszcie wygrana. Ryan był tak pewien wygranej, że jeszcze przed losowaniem złożył zamówienie na nowe Ferrari Spider za 150 tysięcy funtów. Jak piszą brytyjskie gazety, mężczyzna twierdzi, że przez cały czas miał bardzo silne przeczucie, że uda mu się trafić szóstkę. Dla pewności wypełnił aż 11 kuponów Lotto. Jego żona do końca była sceptyczna. - Nakrzyczała na mnie, że wydałem tyle pieniędzy na kupony â mówił dziennikarzom Magee. Co Ryan zrobi z wygraną? W tej chwili planuje kupić nowy dom, gdzie przeprowadzi się ze swoją żoną i synkiem.
--------------------------------------------------------------
czy ktoś z was miał kiedyś takie silne przeczucie, które się spełniło,choć niekoniecznie w grach losowych

Ta wiadomość pojawiła się na brytyjskich portalach internetowych 14 lutego. Zainteresowała nas dlatego, że brytyjczyk Ryan Magee miał â jak twierdzi â proroczy sen dotyczący wygranej w Lotto. Sen dokładnie odtwarzał wszystko, co wydarzyło się kilka dni później. Skreślenie numerów w lotto, oczekiwanie wyniku, wreszcie wygrana. Ryan był tak pewien wygranej, że jeszcze przed losowaniem złożył zamówienie na nowe Ferrari Spider za 150 tysięcy funtów. Jak piszą brytyjskie gazety, mężczyzna twierdzi, że przez cały czas miał bardzo silne przeczucie, że uda mu się trafić szóstkę. Dla pewności wypełnił aż 11 kuponów Lotto. Jego żona do końca była sceptyczna. - Nakrzyczała na mnie, że wydałem tyle pieniędzy na kupony â mówił dziennikarzom Magee. Co Ryan zrobi z wygraną? W tej chwili planuje kupić nowy dom, gdzie przeprowadzi się ze swoją żoną i synkiem.
--------------------------------------------------------------
czy ktoś z was miał kiedyś takie silne przeczucie, które się spełniło,choć niekoniecznie w grach losowych

ja jak mam wygrać lepsze pieniądze tzn. co najmniej 7/10 czyli 70 pln to aż mi się chce iść do kolektury - ciągnie mnie właśnie w przekonaniu że to jest to

za 7/10 płacą już 140 zł..........
łoj,bardzo dawno cię w kolekturze po odbiór wygranej za 7/10 nie było....
kłamstwo ma krótkie nogi!
Nadawajcie tylko historie prawdziwe

łoj,bardzo dawno cię w kolekturze po odbiór wygranej za 7/10 nie było....
kłamstwo ma krótkie nogi!
Nadawajcie tylko historie prawdziwe

wiesz nie wiem skąd wzięło mi się to 70 - teraz patrzę co żem popełnił a owe 140 pln odbierałem na początku lipca.
rico po co mi kłamać? mam dupiatą passę to tyle z tego co wspominam odbiór dobrych kwot - mam w domku potwierdzenie odbioru tego 140 pln w razie w..
rico po co mi kłamać? mam dupiatą passę to tyle z tego co wspominam odbiór dobrych kwot - mam w domku potwierdzenie odbioru tego 140 pln w razie w..
rico , ja byłem pewien i przeczucie mi podpowiadało na 1000 % że w dniu wczorajszym Korona pokona Polonie W . i tak też się stało . Ale to może była tylko więź jaka mnie łączy z Koroną .
kiedyś w kolekturze tak bez pomyślunku powiedziałem: ... i jeszcze jedną 8 z plus na trafił...
weszło 7/8 zwykłe czyli 600 pln
weszło 7/8 zwykłe czyli 600 pln
Coś widzę że po raz kolejny cisza następuje gdy jestem dobra klikajcie bo przeszkodziłem w rozmowie.Dobranoc

czasem tak jest, że jest impuls, który może zmienić nasze życie w jednej chwili.......
żyjemy dziś, a nie wiemy czy jutro nie będziemy milionerami, lub nie znajdziemy się na dnie......
Dlatego cieszmy się każdą chwilą, która nas nie pociągnie na dno

żyjemy dziś, a nie wiemy czy jutro nie będziemy milionerami, lub nie znajdziemy się na dnie......
Dlatego cieszmy się każdą chwilą, która nas nie pociągnie na dno

Darku wszystkich interesuje w jaki sposób rozpisujesz swoje liczby 

Witaj Pasko . Dlaczego nie zaglądasz do tematu w którym są kierowane pytania do Ciebie ?
mysia-pysia jak podałas meila tam masz rozpis 20 liczb na 21 zakładów po 8 skreśleń.Ot cała filozofia
podałam ale nic nie otrzymałam

ok
smak wygranej uzależnia
ale mi to nie grozi
tak rzadko go czuję
ale mi to nie grozi
tak rzadko go czuję
lunatyczka , jeszcze poczujesz ten smak nie raz .
to co miałam przegrać juz przegrałam.
po cześci na własny koszt
troche nie z mojej winy
takie jest życie
po cześci na własny koszt
troche nie z mojej winy
takie jest życie
tak mi nie szło ostatnio że nawet nie czuję już tego blusa wygranej

rico >>>>>>>>>> przeczytałem teraz Twój wpis i opowiem taką historię : w 1972 pojechałem ze Szczecina do Pasewalku w byłym NRD swoim motorem MZ 250/1 z moją dziewczyną.W drodze powrotnej nawaliła mi prądnica - powiedziałem do dziewczyny: przed zmierzchem zdążymy. Po jakimś czasie zatrzymałem się, i pytam dziewczyny kołysząc motorem : czy mamy dość powietrza w tylnym kole ? Wydawało się że tak. A na pierwszym zakręcie mieliśmy wypadek - urwał się wentyl tylnego koła. Czy to nie przeczucie, którego w porę nie pojąłem? Dwa tygodnie byłem w szpitalu po wstrząsie mózgu. Jej się nic nie stało !
mam przeczucie, że trzeba to oblać 

Luz blues w niebie same dziury.
kiedy jest multi multi w telewizji
??
??
JOKER-kumulacja 300 000 złotych
Multi Multi "tylko" 10 000 złotych
Mosiu<<<<fakt, ale gdybyś tego nie przeżył, nigdy byś nie wiedział o swoim przeczuciu....
Można powiedzieć, że nasze życie generalnie składa się z przypadków, tych złych i tych dobrych..........
Jednak nigdy nie jesteśmy pewni co Nas czeka....
Myślę, że nad Wami wtedy też Ktoś czuwał i próbował Was ostrzec.
pozdrawiam
Multi Multi "tylko" 10 000 złotych
Mosiu<<<<fakt, ale gdybyś tego nie przeżył, nigdy byś nie wiedział o swoim przeczuciu....
Można powiedzieć, że nasze życie generalnie składa się z przypadków, tych złych i tych dobrych..........
Jednak nigdy nie jesteśmy pewni co Nas czeka....
Myślę, że nad Wami wtedy też Ktoś czuwał i próbował Was ostrzec.
pozdrawiam
Chyba we wtorek,czwartek i sobotę o 22:15
na TVP info
na TVP info
Ja jestem pewny,
czeka mnie śmierć.

czeka mnie śmierć.

Witam ponownie.
Lotto-test.
01, 03, 04, 05, 08, 10, 13, 22, 24, 30, 31, 33, 37, 39, 48, 49.
Lotto-test.
01, 03, 04, 05, 08, 10, 13, 22, 24, 30, 31, 33, 37, 39, 48, 49.
ale się rozstrzelali w Cottbus
Cottbus 2 - 4 Karlsruher
koniec 1 połowy .
Cottbus 2 - 4 Karlsruher
koniec 1 połowy .
Właśnie ktoś trafił dziś o 14:00 10/10 z PLUS chyba pierwszy raz w historii MM
Patryk: tutaj na stronie losowanie zawsze się pojawia na żywo i jest transmitowane o 14:00 i 22:15.
Ja też kiedyś myślałem,
że jeszcze nikt nie trafił
10/10 z plusem,ale byłem w błędzie.
Wejdź na www.lotto.pl>>multimulti>>najwyższe wygrane
że jeszcze nikt nie trafił
10/10 z plusem,ale byłem w błędzie.
Wejdź na www.lotto.pl>>multimulti>>najwyższe wygrane
35,55
Pasko,prezesie,
kiedy robimy spotkanie ??
kiedy robimy spotkanie ??
Pasko dzięki za rozwiązanie mojego problemu .

patryk9520 >>
A w telewizji - na Tvp.info, tylko II losowanie, we wtorki, czwartki i soboty o 22.15 - razem z losowaniem lotto i mini
bez lukrowania cukrzenia i takich tam - multiPASKO górą

A w telewizji - na Tvp.info, tylko II losowanie, we wtorki, czwartki i soboty o 22.15 - razem z losowaniem lotto i mini
bez lukrowania cukrzenia i takich tam - multiPASKO górą

Z ciekawości jeszcze tylko zapytam dlaczego tak sie działo ?
dostałam dziś (13.09.10) z maszyny Jokera .... 13....

No,dzisiaj trzynasty,
zagrałem moim rewelacyjnym systemem
13+13+13+13+13+13
zagrałem moim rewelacyjnym systemem
13+13+13+13+13+13
mysia-pysia twoja parka i moja są podobne a róznica to 11 myślęze wypadnie róznica co ty na to
Jacol900 >> wersja próbna, 2 liczby mogą być na .tak.
Cdn.. .
Cdn.. .
A Ty sławomir71 grasz jeszcze w multimulti
swoim rewelacyjnym systemem ??
swoim rewelacyjnym systemem ??
Kocio być może albo liczba 55 lub 35 lub 36 czyli 1/4
szpicbródka , jaki rewelacyjny system masz na myśli ? Nie gram już w "kulki " . Bawię się tylko bukmacherką
polecam to oglądnąc kto nie widział:http://babol.pl/kat,1025465,title,Najdziwniejszy-karny-w-historii-pilki-noznej,wid,12657372,wiadomosc.html?ticaid=5ae15
5,6,24,27,32,40,45,53,56,74 i 14,17,23,28,47,48,54,65,68,71 moje dyszki które nie wpadna

ale ja nic nie wysłałam

Kiedyś z edi8 bawiliście się w systemy
(20-1),(20-3),(1+1),(1+2)
(20-1),(20-3),(1+1),(1+2)
Piłkarze z Cottbus w 16 minucie prowadzili 2:0 , obecnie mamy 55 minutę meczu i Karlsruhere prowadzi 2:5 . Piłka nozna jest nie przewidywalna ( czasami ).
Cottbus 2 - 5 Karlsruher
Cottbus 2 - 5 Karlsruher
Dychy faktycznie jakieś takie 

ale dzisiaj... jak już prowadząca dwa razy dała...

ale dzisiaj... jak już prowadząca dwa razy dała...

szpicbródka , już nawet nie sprawdzam czy coś nadal wpada z tych naszych wymyślonych sposobów .
Ja,też nie sprawdzam,
a może warto ??
Chociaż wyniki w multimulti
są ostatnio tak nieprzewidywalne,
jak ta piłka.Pozdrawiam.
a może warto ??
Chociaż wyniki w multimulti
są ostatnio tak nieprzewidywalne,
jak ta piłka.Pozdrawiam.
Cottbus 3 - 5 Karlsruher
Cottbus się przebudziło , sądzę że w ciągu tych 20 minut jakie zostały do końca meczu to teraz oni będą dyktować warunki gry i doprowadza do remisu ( co najmniej remisu ).
Cottbus się przebudziło , sądzę że w ciągu tych 20 minut jakie zostały do końca meczu to teraz oni będą dyktować warunki gry i doprowadza do remisu ( co najmniej remisu ).
hahahaha , nim zdążyłem pisać wcześniejszy post , Cottbus strzeliło kolejną bramkę
Cottbus 4 - 5 Karlsruher
Cottbus 4 - 5 Karlsruher
SZOK Cottbus 5 - 5 Karlsruher
Karlsruher swoje pierwsze 4 bramki strzeliło w ciągu 13 minut , obecnie Cottbus na doprowadzenie od stanu 2:5 do 5:5 potrzebowało 7 minut .
rico >>>>>>>>>> wiedza o naszej przyszłości mogłaby być straszna, pozbawić nas radości życia. Pewnie to lepiej, że nie wiemy nic o przyszłości. Mówiąc katolickim językiem : niezbadane są wyroki boskie ! A w ogóle to chyba w ramach rekompensaty Najwyższy pozwala mi jeździć własnymi samochodami już 38 lat bez najmniejszego wypadku, mimo setek tysięcy przejechanych kilometrów.
jeśtem świerzym uzytkownikiem w sobotę przyśniły mi się dwie liczby z dzisiejszego losowania 15 i40 czy przytrafiło się to wam ? no i jak takie liczby obstawilibyscie na ile losowań
a może tak....
9,10,15,28,35,37,39,47,51,58
9,19,28,45,56,57,64,65,76,77
16,19,22,52,67
22,32,42,61,79
9,10,15,28,35,37,39,47,51,58
9,19,28,45,56,57,64,65,76,77
16,19,22,52,67
22,32,42,61,79

Mnie z liczb śnią się tylko setki.
slawomir71>>
W co oni grają ?
Po pewnych cudach, na naszych boiskach, odpuściłem sport...
Jak, w nogę, strzela się 3 bramy w siedem minut ?
szpicbródka>>
pełne ? bez połówek ?
W co oni grają ?

Po pewnych cudach, na naszych boiskach, odpuściłem sport...
Jak, w nogę, strzela się 3 bramy w siedem minut ?

szpicbródka>>
pełne ? bez połówek ?
TAK TO JEST : NIEMCY: 2. Bundesliga piłka nożna . Tam jak widać też zdarzają się ddddziwne mecze.
http://www.youtube.com/watch?v=9XauOaEshHo
Kathy. Jesteś???

moje tyoy 22:00
7,21,26,36,42,53,62,64,75,77,
14,20,22,24,25,49,
3,14,19,22,24,25,
3,22,32,33,34,65,
7,21,26,36,42,53,62,64,75,77,
14,20,22,24,25,49,
3,14,19,22,24,25,
3,22,32,33,34,65,
mnie snią sie pojedyńcze liczby no i wypadają więc grac na jedną kasy ze hej