Wpisy 1 614 947 – 1 615 046
12 lipca 2013 20:26 → 12 lipca 2013 21:03, 100 wpisów
sywluś..mnie też się tak wydaje.Tylko tak się zastanawiam gdzie są nabliźsi
lilcia dokladnie, gdzie najblizsi
kepalah...o moim ojczulku kochanym jedynym na swiecie najkochańszym
syluś...wyjechalimasakra.Ale tak się dzisiaj zastanawiałam czy żyje ,czy nie,czy sobie jajca robi czy uj juz wie o co chodzi
SKALAR-wyczytałem,że sami dzwonią najpierw do osoby, która wygrała-także bez paniki
lali..........a aaaaaaaaaaaa.....coś wczoraj mówiłaś .,że dziś przyjeżdża
kepalah..śpiewał im dzisiaj piosenkę po Francowatemu.myślałam,że sięprzewrócę ze śmiechu jak się obudzą to ja raczej nie pośpię.Zresztą i tak nie śpię.# godziny dziennie to nic
bo dzis Lezaly 6kuponów loteriady zapytale czy moge wziasc i moglem No teraz gdzie mam sprawdzic?
Muszę spadać!Powodzenia Wszystkim za 2h w losowaniu!
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
Kobitkom na pożegnanie-
a Panom-
lilcia ona naprawde potrzebuje pomocy
Jeszcze nie aniu a co to sa za numery kuponow co jest u Pasko loteriada?
fafik
Moreno znów reklamuje skutery
SKALAR musisz zalozyc konto na stronie www.loteriada.pl i tam dodawaj swoje kupony loteriady z numerami
Siemka...
Lila...
Lila...jak wygrane
Lila...jak tragedji ni ma to ok
Pie.rd.... le ten czat tutaj i te wszyskie pomówienia i nastwiania przeciwko innym. Nie życzę sobie głupich i nie mających podstaw zarzutów!!!! Adresat do, ktorego kieruję powyższą treść wie o kogo chodzi! Dość tego, ja z nikogo nigdy nie śmiałam się i nie mam takiego zamiaru, więc nie życzę sobie jakichkolwiek uwag pod moim adresem!!
Lila...
Lotto...2,7,21,33,38,40
sylunia..nie Ciebie pierwszą i nie ostatnią Mnie tu też ostatnio pomawaiała taka jedna,że niby nie mam dzieci bo dzwoniła gdzieś tam,tylko szkoda,że nie tam gdzie potrzeba
kepalah....nie wydaje mi się,że o tą ich sprzeczkę chodzia co ma z tym wspólnego sylwia?
lali....tam coś chyba ola pisała że mała z jocią się z nie nabijały......ale mogę się mylić
Lila...@@
sylwusia..wal śmiało nikami i tak większość tutaj jest wygadana ale tylko w gebie a jak przychodzi co do czego to zamulają jak jasna cholera
halapek ja nigdy z nikogo i z nikim się nie nabijałam bo w takie coś nie bawię się. A co ma do tego Ola?
kepalah...to ja nie wiemale wiem ,że mała i jozia z oli sie na bank nie nabijały
Lila
Halapek
Sylwia
Monet
Halapek
Sylwia
Monet
mała...dobrze,że nas mozna wygiąć ale nie złamać i nasrał pies na niki które się pojawiaja i szukają zaczepki
sylwia......ale ja na ciebie nie mówię że ty się śmiałaś ...tak tylko coś skojarzyłem....
Dobra posłałem się mam nadzieje że coś wpadnie bo jutro jade na zakupy jak będzie 2zł to raczej nie zaszaleje
player...
dziś odkryłem zestawik 10/10......w którym 7/10 nie padło od 2004 roku
dziś odkryłem zestawik 10/10......w którym 7/10 nie padło od 2004 roku