Wpisy 1 615 047 – 1 615 146
12 lipca 2013 21:03 → 12 lipca 2013 21:24, 100 wpisów
Deki
Halapek
Graj go po jednym zakładzie
Graj go po jednym zakładzie
Deki
Zależy co masz na myśli, nocne wyjście czy TS
Zależy co masz na myśli, nocne wyjście czy TS
Lila>>> przeproś!
1 615 022. Monet 2013-07-12 (20:56) Gród Gryfa
Lila
1 615 022. Monet 2013-07-12 (20:56) Gród Gryfa
Lila
taki zestaw...10/10////w którym 7/10 nie padło przez conajmniej 9 lat
deki...Ty się nie śmiej.Bo jak komandos wpadł to lekko ni ma.Szmata i jechane.Tak ojcze,nie ojcze,wina ojcze,ojcze zapierdylej spać
Halapek
Może wejść coś lepiej niż 7/10, a ile 6/10 przez te 9 lat, pewnie nadstan ?
Może wejść coś lepiej niż 7/10, a ile 6/10 przez te 9 lat, pewnie nadstan ?
Deki
A to nie ma się co chwalić, zagrałem trochę grubiej w weekend i się opłaciło, bo się dużo 7/10 ułożyło
A to nie ma się co chwalić, zagrałem trochę grubiej w weekend i się opłaciło, bo się dużo 7/10 ułożyło
mario76
Profesor
player......średnio 7 /10 wpadało....co pięć 6/10.......a teraz było już 62 razy 6 /10
player...
player a ta jedna osoba do gry w A to potem może się z tej gry wycofać np. bo straci siłę do maratonu
1 615 063. deki72 2013-07-12 (21:06)
Monet a Ty wiesz że były gorące dni i pić się chciało
Deki>> coś mi się wygdaje że sugerujesz dyskretnie jakobym zakład przegra (jakieś piwo?)
Jestem nieletni i nie mogę się hazardowo zakładać. Ustawa mi zabrania.
Napij się wody.
Monet a Ty wiesz że były gorące dni i pić się chciało
Deki>> coś mi się wygdaje że sugerujesz dyskretnie jakobym zakład przegra (jakieś piwo?)
Jestem nieletni i nie mogę się hazardowo zakładać. Ustawa mi zabrania.
Napij się wody.
Deki
Myślę że tak, nie obrażę się za brak typowań
Myślę że tak, nie obrażę się za brak typowań
Do adresata (wiadomości) Ja nie jestem stróżem prawa, żeby śledzić czat 24/h, mam swoje prywatne życie a co za tymidzie również swoje prywatne problemy a mp to swego rodzaju rozrywka, gdzie ostatnimi czasy mało przebywam, a tym bardziej nie pomawiam nikogo, nie chcę również, aby to mnie obgadywano i w jakiś sposób szargano!
player.....a co lepsze..........to w jednym z moich dwuch zestawów 20/20......ten zestawik 10/10 znalazłem
Halapek
62 x 6/10 no to dość sporo
62 x 6/10 no to dość sporo
Sylwia
a ktoś Ci na @ napisał coś brzydkiego?
a ktoś Ci na @ napisał coś brzydkiego?
sylwia..jak Babę w kapcię jak ja jestem na TYM czacie to nie pozwolę,żeby Cię szargano bo wojna może być 3 światowa
Zajebisty czat Pasko, nie ma co
Teraz już wiadomo dlaczego usunęłam konto mala557
Halapek
Czasami też męczyłem jakieś 10/10 po 2 lata i było 7/10 2 x i odpuszczałem. Do teraz nic nie weszło na takich 10/10
Czasami też męczyłem jakieś 10/10 po 2 lata i było 7/10 2 x i odpuszczałem. Do teraz nic nie weszło na takich 10/10
ani ulki
ani m77
ani innych anonimków o których wiem więcej niż im sie wydaje
ani m77
ani innych anonimków o których wiem więcej niż im sie wydaje
Player coś w tym rodzaju
Ja też nikogo się nie boję, ale nie pozwolę sobie na pomowienia
Sylwia
to olej buraka, niema się co martwić kimś kto nas drażni, bo taki jego cel
to olej buraka, niema się co martwić kimś kto nas drażni, bo taki jego cel
a ja się boję ekscelencji,wampirzyc,pająków,wody mam lęk wysokosci i boje się zastzryków:
player.........no wiadomo ...że jak nie weszło przez 9 lat....to może i nie wejść jeszcze trzyalbo pięć.....ale to bardziej chodzi o to że puzniej może odrabiać straty
z tego co wiem to większość się tutaj boi innym powiedziec swoje zdanie a ja niemnie moga ci co do mnie coś maja pocałować w regulator wysokiego napięcia.Niech się zajmą swoim życciem a nie czyimś
Sylwia
Ja najbardziej boję się wrócić do domu na drugi dzień
Ja najbardziej boję się wrócić do domu na drugi dzień
Player w tym rzecz, ze nikt mnie nie drażni, ani też nie dokucza - problem tkwi zupelnie w czymś innym....
mam zajecze serce a w razie ataku chowam głowę w piasek jak struś:
ja do nikogo z czata nic nie mam i nigdy pierwsza nie zaczynam a jak ktos zacznie to trudno,wtedy może się zacząć dziać i brakuje tu ludzi ,którzy maja swoje zdanie.
I ta osoba wie o co chodzi bo to czyta
Max
Sylwia
ja nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie czytałem czatu wstecz
ja nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie czytałem czatu wstecz
lila
wiem wiem lila jestes odwazna takie jest zycie jak mowi krzysio:
MAX..bo tak jest,jak napiszesz coś co jest nie po myśli innym to Cię zjedzą a ja mam wyjechaneNie boję się wiary w realu i nie boję si na czacie
Max witaj
zawsze możemy się spotkać w sądzie, u prawnika,na kawie,mnie to ganzegal
Sylwia ..jak to witaj ..a buziakaz z jęzorkiem mi daj a nie witaj
Lilka
Max witaj bez jęzorka
pierwsza moja liczba na pukonie to 5...teraz połowa polski zastanawia się jak druga a tego nie zdradze w morde jeza: