Wpisy 1 614 847 – 1 614 946
12 lipca 2013 19:55 → 12 lipca 2013 20:25, 100 wpisów
a tak na marginesie to ja nie wiem dlaczego pewne potrawy ludzie robią tylko w czasie świąt? Mam ochotę na rybkę po Grecku to robię.Nie rozumiem.Ludzie jedzcie i pijcie to co chcecie i kiedy chcecie bo wam życia może zabraknąć.
Witam.-player-nie ma znaczenia czy wysyłasz smsa czy przez kompa a wygrana alfy byla logowana przez kompa na kuponie bylo 7 szans tyle moge powiedzic
alex bo najwazniesze,zeby lezec, nie narobic sie a zarobic
Lila jak bym jadł co 2 dzień to w święta juz by tak nie smakowała
mirnam
sylwusia...leżeć i się nie narobić.Karwa jak by mi za spanie płacili,to za wiele bym nie zarobiła
Lila-uwielbiam karpia i latem też go jem jak mam ochotę-to samo z rybą po "grecku"
lilcia karrwaaaa czy ja dobrz widzę w tym linku yt?
a przedwczoraj jadłem kapustę z grzybkami-bo mnie naszła ochota
alex..pitolenie o szopenie.Tak jak ludzie jedzą rosołek tylko w niedzielę.Ja jak mam ochotę gotuję rosołek w tygodniu i nie widzę w tym nic złego.Mam ochotę na rybę po grecku,gotuje również.Święta to pojęcie względne
fafik...a jak pierogi z kapusta i z grzybami i nie musiałam czekać do świąt
no karwa-ja dziś na siłę kończyłem rosół,który przed wczoraj gotowałem na 2 udkach
Greg-szkoda gadać!Musiałem uzbroić się w cierpliwość i w końcu przestać odpisywać/odzywać się na dziecinne prowokacje-dzięki za pamięć
dekuniuniuniu...a wpintol byś chciał?mam tam karwa wejść na ten dach?
dekuniu...hakuna matataPrzyjechał komandosi na wejściu dostał dwa szybkie
zadanko..........kto ma zestawik liczb...10/10.....z których najdłużej nie wystąpiło 7/10...lub bardzo długo
witanko wszystkim..
witanko wszystkim..
fafik...to ciekawe jaki miał swój pierwszy nik bo ten wczorajszy to na pewno jego pierwszy nie był
greq..jak Pasko wróci to będzie wiedział co to za vega lub veganin
dekuś..no i co z tego jak w tym worze nic dla mła nietsame grzechotki itd a teraz lula z wnukami.Myslałam,że padnę jak im jakąś FranCOWATĄ pioseneczkę śpiewał
lilcia ożesz ***a ja pierdole
Greg,Halapek....-byliście swiadkami dziś rano, jakie cyrki z TYM KIMś były....
deki..krótko po naszej rozmowie przyjechał.A jak wpadł to ja myślałam,że listonosz i otwieram a tam komandos
fafik.....ja byłem świadkiem pół nocy.....jobów odemnie troche otrzymał
kepalah..ja dzisiaj trochę czytałam i tak na prawdę to uj wie o co mu /jej chodziło
deki to jakieś science fiction lilcia cholera wie czy to nie prowokacja
zadanko..........kto ma zestawik liczb...10/10.....z których najdłużej nie wystąpiło 7/10...lub bardzo długo
karwa nikt mi na to pytanie nie odpisał.....nikt mi nie chce pomóc
karwa nikt mi na to pytanie nie odpisał.....nikt mi nie chce pomóc
Halapek-Dzięki,że pomogłeś mi ,bo na żywo bym udusił,a dodatkowo intelektualnie zamknąłbym tej jednostce twarz.Nienawidzę sarkazmu,prowokacji i ogólnej dziecinady
lilcia, ale żeby aż tak
;co jest dobre na małego głoda tylko danio,zakupiłem w sklepie 4sztuki,dwie mango i dwie o smaku malinowym,hi,hi,precz z głodem niech zyje edward gierek i ącki:
sylwuś...albo faktycznie coś jest na rzeczy albo ja nie wiem,albo głupota ludzka nie zna granic
hipcio..na głoda? Ja wpintalam 4 i jeszcze jestem głodna czyli to nie działa
ludzie teraz to mozecie wysłać kupony tylko w zabce lub na stacji pozna pora,hi,hi:
Mam pytanie na stronie Głowne polewj stronie jest napisane Loteriada i sa numery kuponow to mozna tam sprawdzic kupony loteriady
lilcia a mnie się wydaje, że to swojego rodzaju wołanie o pomoc, oby nie było za pózno